logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Haastrecht

Overzicht glaszetters Haastrecht

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas- en Schildersbedrijf Den Hollander BV
Actief in Haastrecht
Tel: 0182 - 603409

 Gouda
(+5km)

01

02

GBO Glas
Actief in Haastrecht
Tel: 0182-523237

 Gouda
(+6km)

02

03

BBM Glas BV
Actief in Haastrecht
Tel: 0172-614000

 Bodegraven
(+8km)

03

Extra informatie:
Over BBM Glas BBM Glas bestaat sinds 1999. Wij bieden u een zeer breed assortiment, zeer lage prijzen en een bijzonder goede service. Onze vakkundige medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. De toepassing van innovatieve en verantwoorde producten draagt bij aan een veilige werkomgeving en een beter milieu. Doordat wij zelf ons isolatieglas produceren, kunnen wij de kwaliteit garanderen. Ook zorgt dit voor een sup

04

GS Glas
Actief in Haastrecht
Tel: 0182-619753

 Waddinxveen
(+9km)

04

Extra informatie:
GS Glas Kwaliteit en vakmanschap zijn al meer dan 10 jaar de kracht van GS Glas. Enkele jaren geleden verhuisden wij naar een moderne bedrijfshal aan de Coenecoop op het gelijknamige Waddinxveense bedrijventerrein. In onze moderne bedrijfshal staat een grote sortering enkel glas, figuurglas en draadglas op voorraad. Alle mogelijke afmetingen en vormen worden door ons op maat gesneden. Wij leveren en plaatsen glas aan zowel bedrijven als particulieren. Ook als het gaat om bijvoorbeeld

05

Glas en Schilderwerken Zwanenburg
Actief in Haastrecht
Tel: 06-51007710

 Waddinxveen
(+11km)

05

Extra informatie:
Peter Zwanenburg is een ervaren en enthousiaste expert in glaszetten, schilderen en behangen. Na jarenlang voor een bedrijf gewerkt te hebben is hij voor zichzelf begonnen.

06

Henk Bak Meesterschilder
Actief in Haastrecht
Tel: 0348-424406

 Linschoten
(+12km)

06

Extra informatie:
Meesterschilder in Linschoten Meesterschilder Henk Bak heeft al jaren ervaring op het gebied van schilderwerken. Wij staan in Linschoten bekend om de betrouwbare en snelle service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een duurzaam resultaat. Alle klussen van klein of groot kunnen wij voor u realiseren.

Bent u een glaszetter uit Haastrecht of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haastrecht en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×