logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Haelen


Overzicht glaszetters Haelen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wimmer Glas Projecten B.V.
Windmolenbosweg 1, Haelen
Tel: 0475 - 386 115

 Haelen
(+2km)

01

Extra informatie:
Mogelijkheden binnen en buiten De mogelijkheden met glas zijn eindeloos! Zeker bij Wimmer Glas. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende toepassingen, die we niet alleen zorgvuldig (laten) maken, maar ook nog eens perfect monteren. In één bezoek, alles geregeld! Weet je waar we écht heel goed in zijn? -Isolatieglas monteren in nieuwbouw. -Enkel glas vervangen door isolatieglas in bestaande kozijnen.

02

Roermondse Glashandel
Actief in Haelen
Tel: 0475-339595

 Roermond
(+5km)

02

Certificering / branche organisatie:
OnderhoudNL

Extra informatie:
De Roermondse Glashandel is een dynamische glashandel, waar ouderwets vakmanschap wordt gecombineerd met moderne technieken en machines voor alle bewerkingen. Bij ons geldt; afspraak is afspraak. Ingeval van ruitbreuk beschikken wij over een zeer snel reagerende servicedienst. Uitstekende prijs-/kwaliteit De Roermondse Glashandel levert alle soorten glas tegen scherpe prijzen, waaronder floatglas, isolatieglas, hardglazen deuren en douchewanden, veiligheidsglas, gelaagd glas, gekleurd glas

03

Koolen glas
Actief in Haelen
Tel: 0475-331288

 Roermond
(+7km)

03

Extra informatie:
Koolen Glas Hét glasbedrijf uit Roermond GLASSCHADE ROERMOND Heeft u glasschade in de regio Roermond? Bel dan meteen 0475-331288, 24 uurs service, 7 dagen per week. Glasschade herstel is eén van de vele activiteiten van Koolen Glas in regio Roermond. Maar wij doen nog méér. Onze glaszetters plaatsen ruiten en glas in elke denkbare omgeving, voeren glasreparaties uit, maar ook voor isolatieglas, dubbel glas, glas in lood, spiegels, figuur- en draadglas kunt u nergens in de buurt beter terec

04

Glashelden
Actief in Haelen
Tel: 077-3075084

 Beringe
(+12km)

04

Extra informatie:
Wat kunnen wij voor u betekenen? Hoge kwaliteit & duurzaamheid Goutier glasservice staat garant van haar geleverd en geplaatst glas. Snelle levering Wij hebben de meeste figuur-, enkel-, gelaagde glassoorten en spiegels op voorraad. Uitstekende service Wij leveren u professionele oplossingen voor het dagelijks leven met een uitstekende service en dat alles tegen gunstige prijzen.

05

Glasservice Nederweert
Actief in Haelen
Tel: 06-22941132

 Nederweert
(+15km)

05

Extra informatie:
GLASSERVICE NEDERWEERT Glasservice Nederweert is een familiebedrijf met ondertussen meer dan twintig jaar ervaring. De heer Pijnenburg is samen met zijn zoon de drijvende kracht achter dit glaszetters bedrijf. Echter is glaszetten tegenwoordig zoveel meer dan alleen het plaatsen van glas. Glasservice Nederweert biedt een volledig pakket wanneer het om glas gaat, van een glaszetter voor nieuwbouwprojecten tot renovatie van glas in historische panden en snel herstel bij schade aan uw ruiten.

06

Venlose Glasindustrie
Actief in Haelen
Tel: 077-3741111

 Belfeld
(+16km)

06

Certificering / branche organisatie:
CE-normering NEN normering

Extra informatie:
De Venlose Glasindustire levert aan de glashandel, timmer-, schilder- en bouwbedrijven en aan producenten van raam- en deurkozijnen (hout, kunstof en/of aluminium) Ook de particulier en/of diens (binnenhuis)architect is bij ons van harte welkom en kan rekenen op een gedegen en professioneel advies. Daarnaast leveren wij allerlei glasproducten zoals hardglazen deuren en (douche)wanden, luifels, spiegels, maar ook komplete raam- en deurkozijnen in hout, kunststof en/of aluminium.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Haelen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Haelen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×