logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Halfweg


Overzicht glaszetters Halfweg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

ToekomstGroep
Liebrugweg 5, Halfweg
Tel: 020 581 77 50

 Halfweg
(+5km)

01

Extra informatie:
ToekomstGroep Dat geeft grip op de toekomst Met de bundeling van verschillende disciplines op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24 uurs service, is ToekomstGroep in staat om integrale en duurzame oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk te leveren op de lange en korte termijn.

02

Amsterdamse Glashandel Van Beemdelust
Actief in Halfweg
Tel: 020-6189338

 Amsterdam
(+4km)

02

Extra informatie:
Amsterdamse Glashandel van Beemdelust Amsterdamse Glashandel van Beemdelust is een begrip in het Amsterdamse. Al meer dan 80 jaar werken wij vanuit en in Amsterdam. Onze geschiedenis is verweven met de stad en haar omgeving. Het is dan ook niet gek dat de Amsterdamse non-nonsens mentaliteit is doorgedrongen in ons bedrijf.

03

AA Glashandel BV
Actief in Halfweg
Tel: 020-6164331

 Lijnden
(+4km)

03

Extra informatie:
Ons verhaal AA Glas is in 1953 opgericht en heeft lang haar vestiging gehad op de Witte de Withstraat in het centrum van Amsterdam. Als glashandel leveren we al lang niet meer alleen in de stad waar het ooit is begon. AA Glas werkt nu met in totaal 26 eigen medewerkers en een wagenpark van 11 speciaal ingerichte bedrijfswagens. Complete service Sinds de oprichting in 1953 heeft AA Glas zich ontpopt als dé toonaangevende glashandel in het hartje van Amsterdam.

04

All Atlas Glas
Actief in Halfweg
Tel: 020 773 7083

 Amsterdam
(+2km)

04

Extra informatie:
Over ons All Atlas Glashandel is al jarenlang een begrip in Amsterdam en omgeving als het om glas gaat. Of het nu om enkel, dubbel, gehard of gelaagd glas gaat, bij All Atlas Glashandel bent u aan het goede adres. Naast de verkoop van diverse soorten glas kunt u ons ook voor plaatsing en montage inschakelen. Ons team bestaat uit professionele mensen die al jaren lang in het vak zitten. All Atlas beschikt over een VOL-VCA Certificering.

05

Vakschilders Wisman BV
Actief in Halfweg
Tel: 020 - 4110004

 Amsterdam
(+3km)

05

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Halfweg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Halfweg en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×