logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Hardenberg


Overzicht glaszetters Hardenberg

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Timmermans hardglas
Handelsstraat 57, Hardenberg
Tel: 0523 - 265 442
Jaren werkzaam: 11 jaar
23
werknemers

 Hardenberg
(+3km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij Tim-Glasproducten B.V. is specialist in nagenoeg alle glastechnische oplossing voor de bouw. Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, glasbedrijven, calculatoren en gemeenten. Een ieder die een glastechnische oplossing zoekt is bij Tim-Glasproducten B.V. aan het juiste adres. Al onze glastechnische producten worden volledig geproduceerd in ons eigen productiebedrijf Timmermans Hardglas B.

02

Schildersbedrijf Lennips B.V.
IJslandweg 1, Hardenberg
Tel: 0523 272051

 Hardenberg
(+4km)

02

Extra informatie:
Glas Naast de 24 uursservice die we bieden bij glasschade, zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van isoleren beglazingen. Hierbij gaat het meestal om hoog rendementsglas, maar het komt ook voor dat we voorzetramen toepassen. Daarnaast plaatsen we ook bijzondere glassoorten, zoals veiligheidsglas (kogelwerend en gelaagd), zon- en geluidswerende beglazing, winkelpuien, spiegelwanden en hardglazen puien.

03

Schildersbedrijf Harco Ekkel
Korte Spruit 20, Hardenberg
Tel: 0523 270 224

 Hardenberg
(+2km)

03

Extra informatie:
Beglazing Gerenommeerde Glasleveranciers en glaszetter Uw glaszetter in Hardenberg Traditioneel verzorgt het schildersbedrijf ook beglazing. En dat is logisch, want in veel gevallen moet bij de vernieuwing van de beglazing ook het bestaande schilderwerk worden bijgewerkt. Schildersbedrijf Harco Ekkel betrekt haar glas van gerenommeerde glasleveranciers, die een ruime keuze aan beglazingssoorten op voorraad hebben.

04

Sander Beekhof Schildersbedrijf
Vechtstraat 2c, Hardenberg
Tel: 0523 677 215

 Hardenberg
(+1km)

04

Extra informatie:
Beglazing Van HR++ beglazing tot vacuumglas: wij hebben het allemaal gedaan! Is er een ruit gebroken of wilt u verduurzamen? We denken graag met u mee.

05

Schildersbedrijf Frijling
Jan Weitkamplaan 8g, Hardenberg
Tel: 0523 261 313

 Hardenberg
(+2km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is voor schildersbedrijf Frijling geen enkel probleem. U kunt ook bij ons terecht voor het herstellen van glasschade. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende beglazing. Waaronder isolatieglas, HR+. HR++, voorzetramen en monumentenglas. Bijzonder glassoorten die wij plaatsen zijn o.a. veiligheidsglas, zon- en geluidswerende beglazing, spiegels, glas in lood glas, enkel glas in verschillend figuraties.

06

Mulder Glas
Actief in Hardenberg
Tel: 0523-262798
Jaren werkzaam: 41 jaar
2
werknemers

 Heemserveen
(+3km)

06

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar uw vakman op het gebied van glas. MULDER GLAS is gevestigd nabij het bedrijvenpark "Haardijk". Ons werkgebied omvat particuliere opdrachtgevers en aannemers in Oost-Nederland en Duitsland. Wij leveren en plaatsen glas bij nieuwe woningen en vervangen enkel glas bij bestaande woningen. Hierbij wordt in de meeste gevallen gekozen voor HR++ glas Met meer dan 30 jaar ervaring is Mulder Glas specialist in bijzondere opdrachten waar veel vakkennis bij komt kijken.


Glaszetters Hardenberg

Als je op zoek bent naar een glaszetter in Hardenberg, zijn hier een aantal stappen die je kunt volgen om er een te vinden:

Online zoeken: Gebruik zoekmachines zoals Google om te zoeken naar glaszetters in Hardenberg. Je kunt zoektermen gebruiken zoals "glaszetter Hardenberg" of "glasreparatie Hardenberg" om relevante resultaten te krijgen.

Vraag om aanbevelingen: Vraag vrienden, familie, buren of collega's of ze een betrouwbare glaszetter in Hardenberg kunnen aanbevelen. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn omdat ze gebaseerd zijn op eerdere ervaringen.

Lokale bedrijvengidsen: Raadpleeg lokale bedrijvengidsen die specifiek zijn voor de regio Hardenberg. Deze gidsen kunnen contactgegevens en recensies van glaszetters in de omgeving bevatten.

Vraag om offertes: Neem contact op met verschillende glaszetters in Hardenberg en vraag om offertes voor het glaswerk dat je nodig hebt. Dit stelt je in staat om prijzen en services te vergelijken voordat je een beslissing neemt.

Controleer referenties en ervaring: Zorg ervoor dat je de referenties van de glaszetter controleert en vraag naar hun ervaring in de branche. Een betrouwbare glaszetter zou in staat moeten zijn om je referenties te verstrekken van eerdere tevreden klanten.

Bij het kiezen van een glaszetter is het belangrijk om aandacht te besteden aan factoren zoals ervaring, reputatie, prijs, klantenservice en garantievoorwaarden. Zorg ervoor dat je een glaszetter kiest die voldoet aan jouw specifieke behoeften en budget.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hardenberg of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hardenberg en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×