logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Hardinxveld-Giessendam


Overzicht glaszetters Hardinxveld-Giessendam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bouwbedrijf De Ruiter BV
Parallelweg 129, Hardinxveld-giessendam
Tel: 0184-630235
Jaren werkzaam: 16 jaar
2
werknemers

 Hardinxveld-giessendam
(+2km)

01

Extra informatie:
Bouwbedrijf de Ruiter is een allround bouwbedrijf. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u verzorgen, van aanvraag vergunningen tot en met de inrichting en afwerking van het interieur. Ook kunnen we zelf een ontwerp maken, gebaseerd op uw wensen. Dit geldt voor een huis, de inrichting, voor een schuur, veranda of ander soort gebouw/constructie.

02

Van Dijk Multiglas
Actief in Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0183-581930

 Werkendam
(+4km)

02

Extra informatie:
Van Dijk Multiglas is een al jaren bestaand bedrijf, met een nieuwe naam en een nieuwe vestigingsplaats. De naam De Jong Glashandel en de vestigingsplaats Goudriaan zijn per 1 mei 2009 vervangen door de naam Van Dijk Multiglas en de vestigingsplaats Werkendam. Vanuit het nieuwe pand wordt via een beproefde methode gewerkt; snel en schoon werken in de nieuwbouw...

03

Van Es Glas en Verf
Actief in Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0184-413630

 Sliedrecht
(+4km)

03

Extra informatie:
Over ons Glas- en Verfgroothandel J.L. van Es® staat voor kwaliteit en vakwerk. Een familiebedrijf in hart en nieren, welke in 1923 is opgericht. Wat ooit begon als een drogisterij/glas & verfhandel is inmiddels uitgegroeid tot een moderne groothandel in glas en verf. Door onze jarenlange ervaring in de glashandel beschikken we over vakkundige expertise waardoor we de meest uiteenlopende projecten voor u kunnen realiseren.

04

Visser Totaalonderhoud
Actief in Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0183 - 601069

 Werkendam
(+5km)

04

Extra informatie:
Over Ons Visser Totaalonderhoud is van oudsher gespecialiseerd in alles op het gebied van schilderwerken. Daarnaast heeft Visser Totaalonderhoud ruime ervaring in alles op het gebied van glas leveren, glas plaatsen en kozijnen.

05

VBH Glasmontage
Actief in Hardinxveld-Giessendam
Tel: 06-20035877
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Sleeuwijk
(+8km)

05

Extra informatie:
Of het nu gaat om het plaatsen of het vervangen van isolatieglas, enkelglas ,veiligheidsglas of welke andere soort beglazing dan ook , u bent bij VBH Glasmontage aan het juiste adres. VBH Glasmontage is een jong en dynamisch bedrijf waar betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en kwaliteit van groot belang is.

06

Schildersbedrijf van Zuydam
Actief in Hardinxveld-Giessendam
Tel: 0183-620527

 Gorinchem
(+11km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Glaszetten is het aanbrengen van glas in ramen, deuren en andere openingen. Het is een vakkundig beroep dat precisie en aandacht voor detail vereist. Bij Schildersbedrijf Van Zuydam zijn we trots op ons vakmanschap en onze toewijding aan klanttevredenheid. Wij bieden een breed scala aan beglazingsdiensten, van eenvoudige reparaties tot complexe installaties op maat. Of u nu een nieuw raam voor uw huis of een nieuwe winkelpui voor uw bedrijf nodig heeft, wij kunnen u helpen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hardinxveld-Giessendam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hardinxveld-Giessendam en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×