logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Harkema


Overzicht glaszetters Harkema

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Hoekstra
Betonwei 17D, Harkema
Tel: 0512 - 36 24 23
Jaren werkzaam: 44 jaar
8
werknemers

 Harkema
(+1km)

01

Extra informatie:
Met ruim dertig jaar ervaring, zijn wij een vertrouwd gezicht in de glasindustrie. We staan bekend om onze grote kennis én de levering van vakwerk. Onze mogelijkheden op het gebied van glasbewerking zijn zeer up to date, de modernste technieken worden toegepast in ons werk. Hoekstra is een onafhankelijk bedrijf, met een eigen werkplaats. Al het glas is in principe uit voorraad leverbaar. Wij leveren betrouwbare en degelijke glascreaties.

02

Glaszettersbedrijf Wim Borger
Actief in Harkema
Tel: 0512-351500
Jaren werkzaam: 26 jaar
1
werknemer

 Augustinusga
(+4km)

02

Extra informatie:
Door ons verrichte werkzaamheden. - Plaatsen van glas in de particuliere sector. - gespecialiseerd in het vervangen van enkel glas naar isolatieglas. - vervangen van lekke ruiten. - plaatsen van HR++ glas voor een hogere isolatiewaarde. - voor al uw glasschades. - Plaatsen van glas in de nieuwbouw en verbouw. - plaatsen van alle voorkomende glaswerkzaamheden volgens het nieuwe bouwbesluit. - Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

03

Van Reenen Glas
Actief in Harkema
Tel: 0512-541800
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Drachten
(+8km)

03

Extra informatie:
Uw glasleverancier Sinds 1965 is Van Reenen Glas een vertrouwd adres in Noord Nederland. Wij leveren alle soorten beglazingen en materialen door heel Nederland. Glasmontage is mogelijk in Noord-Nederland maar ook buiten Noord-Nederland zijn wij actief, afstand is voor ons geen obstakel! Glasdiktes zijn bij ons mogelijk vanaf 2 mm tot 25 mm en afmetingen zijn mogelijk tot 6000 mm x 3210 mm. Wij doen zaken op basis van eerlijk en professioneel advies.

04

H & H Schilders
Actief in Harkema
Tel: 0512 538 778

 Drachten
(+9km)

04

Extra informatie:
Glaswerk Hopman en Hopman is een professional op het gebied van glaszetten. We zijn in alle soorten gespecialiseerd, zoals in het zetten van glas in nieuwbouw, de vervanging van enkelglas door energiebesparend en comfortabel isolatieglas. Uiteraard adviseren we ook graag over andere glassoorten, zoals UV-werend glas, decoratief glas en veiligheidsglas.

05

Wits Noord BV Vastgoed en Onderhoud
Actief in Harkema
Tel: 0512-334920

 Drachten-azeven
(+10km)

05

06

Schildersbedrijf P Eldering
Actief in Harkema
Tel: 0511 - 47 27

 Noardburgum
(+11km)

06

Extra informatie:
Beglazing Bij ons kunt u alle soorten floot glas, figuur glas, thermopeen en HR++ glas bestellen en laten plaatsen. Graag maken wij met u eerst vrijblijvend een afspraak om samen door te spreken wat precies de bedoeling is. Vervolgens zullen wij u op basis van de werkzaamheden en het te bestellen glas een offerte uitbrengen. Op deze manier weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Harkema of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Harkema en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×