logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Harmelen


Overzicht glaszetters Harmelen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Solo glass
Energieweg 15, Harmelen
Tel: 06-51349726
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Harmelen
(+2km)

01

Extra informatie:
Glas zetten of glas vervangen zijn typische klussen waar mensen liever niet teveel tijd en poespas aan willen besteden. Wat u zoekt is dus een glasspecialist die doet wat hij belooft, gemaakte afspraken nakomt en een betrouwbare prijs rekent. SoloGlass voldoet aan al deze voorwaarden! Wij hebben expertise op een breed gebied van werkzaamheden, zowel voor het interieur als het exterieur.

02

Patrick de Waal Schilderwerken
Breudijk 22, Harmelen
Tel: 0348-401122

 Harmelen
(+2km)

02

03

Henk Bak Meesterschilder
Actief in Harmelen
Tel: 0348-424406
Jaren werkzaam: 28 jaar
1
werknemer

 Linschoten
(+5km)

03

Extra informatie:
Meesterschilder in Linschoten Meesterschilder Henk Bak heeft al jaren ervaring op het gebied van schilderwerken. Wij staan in Linschoten bekend om de betrouwbare en snelle service. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een duurzaam resultaat. Alle klussen van klein of groot kunnen wij voor u realiseren.

04

Glas Van Veen B.V.
Actief in Harmelen
Tel: 0348-437777
Jaren werkzaam: 33 jaar

 Woerden
(+4km)

04

Extra informatie:
A.L. VAN VEEN GLASSPECIALS B.V. is een dynamische glasgroothandel met jarenlange ervaring. Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor kwaliteit. Bouwbedrijven, schildersbedrijven, onderhoudsbedrijven worden bediend vanuit een goed geoutilleerd bedrijfspand in Woerden. Een groot assortiment enkelglas leveren wij uit voorraad. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het leveren van isolerende beglazing in de meest uiteenlopende uitvoeringen.

05

Weber Glas Schilderen en Renovatie
Actief in Harmelen
Tel: 06-45988501
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Vleuten
(+4km)

05

Extra informatie:
WELKOM BIJ WEBER GLAS, SCHILDEREN EN RENOVATIE Heeft u een kleine of grote renovatie? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een glas / kozijn / raam / deur of schilderwerk leverancier. Door een aantal jaren ervaring in de renovatie hebben wij geleerd om zo goed mogelijk deskundig advies en kwaliteit werk te leveren. Heldere en duidelijke communicatie, het nakomen van afspraken vanaf begin in de offerte, tot aan werk opleveren zijn ons belangrijke eisen.

06

Schildersbedrijf Hoogstraten
Actief in Harmelen
Tel: 030-6775186

 Vleuten
(+4km)

06

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Harmelen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Harmelen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×