logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Hazerswoude-Dorp

Overzicht glaszetters Hazerswoude-Dorp

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Van Bemmel Glaszettersbedrijf
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 06-53299903

 Boskoop
(+6km)

01

02

Gesman BV Bouwglas Glazenbouwstenen
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 0172-422261

 Alphen aan den rijn
(+6km)

02

Extra informatie:
Bouwglas Gesman BV is al meer dan 35 jaar importeur en specialist voor uw glasblokken en glazen bouwstenen. Wij verkopen de beste kwaliteit van de bekende merken Seves Solaris Vetroarredo en Vitrablok. Indien u geïnteresseerd bent in glazen bouwstenen dan helpen wij u graag verder. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd even bellen of een afspraak maken. Wij leveren aan de bouwmaterialenhandel, aannemers en particulieren. Open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17:00uur Als

03

Glaszettersbedrijf Alphense Glas Centrale
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 0172-881099

 Alphen aan den rijn
(+5km)

03

Extra informatie:
Uw totaalpartner voor 100% KOMO goedgekeurd glas, voor alle mogelijke toepassingen. Wij leveren en plaatsen vele glasproducten, zoals: Isolatieglas, vensterglas, veiligheidsglas, glas-in-lood, spiegels, geslepen glas, glazen meubels, glazen deuren en figuurglas. Wie wij zijn Sinds 2007 is Glashandel en Glaszettersbedrijf de Alphense Glas Centrale een aanvulling in Alphen aan den Rijn en omstreken. Vanaf het begin is de Alphense Glas Centrale een klantgericht bedrijf met een persoonlij

04

Glas en Schilderwerken Zwanenburg
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 06-51007710

 Waddinxveen
(+8km)

04

Extra informatie:
Peter Zwanenburg is een ervaren en enthousiaste expert in glaszetten, schilderen en behangen. Na jarenlang voor een bedrijf gewerkt te hebben is hij voor zichzelf begonnen.

05

Construverre BV
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: (0)71 5896882

 Leiderdorp
(+9km)

05

Extra informatie:
Construverre BV biedt een ruime keuze aan glazen binnendeuren, die voor u op maat worden gemaakt. Het voordeel van een glazen deur is naast het ruimtelijke effect, de extra toetreding van daglicht in uw vertrekken. De technische mogelijkheden zijn legio: u kunt bijvoorbeeld kiezen uit blank, gekleurd of matglas en ook het beslag kan in allerlei afwerkingen en stijlen uitgevoerd worden. Wij hebben in ons assortiment deuren voor stompe- of opdekkozijnen, maar ook doordraaiende- en schuifdeuren.

06

Glasberg Glashandel
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 071-5224669

 Leiden
(+10km)

06

Bent u een glaszetter uit Hazerswoude-Dorp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hazerswoude-Dorp en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×