logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Hazerswoude-Dorp


Overzicht glaszetters Hazerswoude-Dorp

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glascentrale Midden Holland B.V.
Schotlandlaan 10, Hazerswoude-dorp
Tel: 0172 - 219 040
Jaren werkzaam: 16 jaar
32
werknemers

 Hazerswoude-dorp
(+4km)

01

Extra informatie:
Glascentrale Midden Holland Uw onafhankelijke glasspecialist Glascentrale Midden Holland heeft voor elke vraag naar beglazing de juiste oplossing. Met onze specialistische kennis over veiligheid, brandvertraging, zonwering, energiebesparing en zelfs energieopwekking komen wij altijd tot een glashelder advies. Elke ochtend rijden de bedrijfsbussen met onze glasspecialisten naar de meest uiteenlopende projecten: van de beglazing van een nieuwbouwproject tot de plaatsing van een glazen trap.

02

Romijn Schildersbedrijf
Schotlandlaan 5, Hazerswoude-dorp
Tel: 0172 - 231322

 Hazerswoude-dorp
(+4km)

02

03

Alphense Glas Centrale
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 0172-881099
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Alphen aan den rijn
(+5km)

03

Extra informatie:
Uw totaalpartner voor 100% KOMO goedgekeurd glas, voor alle mogelijke toepassingen. Wij leveren en plaatsen vele glasproducten, zoals: Isolatieglas, vensterglas, veiligheidsglas, glas-in-lood, spiegels, geslepen glas, glazen meubels, glazen deuren en figuurglas. Wie wij zijn Sinds 2007 is Glashandel en Glaszettersbedrijf de Alphense Glas Centrale een aanvulling in Alphen aan den Rijn en omstreken.

04

Schildersbedrijf de Koning
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 079-8886580

 Zoetermeer
(+6km)

04

Extra informatie:
Glasservice Wij voeren ook diverse glaswerkzaamheden uit. Of u nu een enkelglas ruit heeft die u door dubbelglas wilt laten vervangen, of uw hele woning wilt voorzien van HR++ beglazing, dit is voor ons geen probleem. Wij werken hiervoor nauw samen met een glascentrale. Ook is het mogelijk om via ons uw glas-in-lood ramen te laten restaureren en in isolerend dubbelglas te laten zetten, zodat deze weer als nieuw zijn.

05

Schilderwerken P. Van Berkel
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 06 - 53 96 22 44

 Waddinxveen
(+7km)

05

Extra informatie:
Glaszetten Helder advies, resultaat op maat Nauwkeurig, vakkundig en gedetailleerd Glaszetten is een secure bezigheid die u natuurlijk het liefst aan de specialist overlaat. Schilderwerken P van Berkel uit Waddinxveen werkt voor het plaatsen van glas samen met een betrouwbare partner die al heel wat jaren ervaring heeft binnen de glasbranche. Daardoor kan hij u altijd van passend advies voorzien wanneer u op zoek bent naar nieuwe of vervangende beglazing.

06

Baart BV Vastgoed onderhoud
Actief in Hazerswoude-Dorp
Tel: 071-5234111

 Leiden
(+8km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen. -Gladstucwerk plafond en wanden -Spachtelputz -Enkelglas -Isolatieglas (dubbelglas) -HR++ glas -Decoratie glas -Veiligheidsglas -Brandwerend glas -Zonwerend glas -Spiegels Ook bestaat er de mogelijkheid tot het leveren/plaatsen van isolatieglas met roeden tussen het glas en het plaatsen van ventilatieroosters.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hazerswoude-Dorp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hazerswoude-Dorp en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×