logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Heelsum

Overzicht glaszetters Heelsum

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

De Aandacht Bouwcoöperatie
Actief in Heelsum
Tel: 026-3895723

 Oosterbeek
(+7km)

01

Extra informatie:
Aankoop- en verbouwingsadvies: Wilt u een woning aankopen en zou u graag een advies willen hebben over de verbouwingsmogelijkheden en de daaraan verbonden kosten? Of wilt u gaan verbouwen maar kunt u de mogelijkheden en consequenties niet overzien? Bij De Aandacht bieden wij u een helder inzicht voor een standaard tarief van €150,- incl. BTW zonder verdere verplichtingen. En mocht u ons, na een uiteraard kosteloze offerte, de opdracht gunnen dan krijgt u dit bedrag direct retour. Ni

02

Van Rennes Bouw BV
Actief in Heelsum
Tel: 0317-422066

 Wageningen
(+8km)

02

Extra informatie:
Van Rennes Bouw is actief in het verzorgen en compleet uitvoeren van verbouwingen. Of dat nu gaat om renovatie of restauratie, een aanbouw of verbouwing of de invulling van een nieuwbouwproject. Wij voelen ons als een vis in het water als wij voor u een verbouwing mogen uitvoeren. Mooie, kleinschalige projecten waar onze expertise goed uit de verf komt. Een uitbouw met een nieuwe keuken, een renovatie van een vleugel met alles erop en eraan. De ramen, deuren en kozijnen die nodig zijn, berei

03

Brouwer Glasservice BV
Actief in Heelsum
Tel: 026-3272200

 Arnhem
(+10km)

03

Extra informatie:
Of het nu gaat om een klein ruitje in de stopverf of om een grote etalageruit, op de beganegrond of op de 10e etage, Glasservice Brouwer heeft de kennis, het materieel en de mensen om alle beglazing vakkundig te plaatsen.

04

Glasrenovatie Nederland
Actief in Heelsum
Tel: 0481-350435

 Elst
(+11km)

04

05

Rhedaal Bouw
Actief in Heelsum
Tel: 0317-614100

 Rhenen
(+13km)

05

Extra informatie:
Wij zijn een veelzijdig en solide bouwbedrijf die vele projecten gerealiseerd hebben van aanbouw tot complete woning. Hierdoor hebben wij de nodige kennis op het gebied van advies, organisatie, planning en uitvoering opgebouwd. Doordat wij niet alleen het bouwkundige werk, maar ook de technische installaties kunnen uitvoeren blijft het betaalbaar.

06

Huissense Glashandel
Actief in Heelsum
Tel: 026-3256622

 Huissen
(+14km)

06

Extra informatie:
Huissense Glashandel: hét adres voor al uw glas. o.a. HR++ isolatieglas - hard- en veiligheidsglas, enkel en figuurglas. Spiegels, draadglas en ventilatieroosters, glaslatten, kit e.d. Scherpe prijzen & snelle levering! Gratis gebruik glasaanhangwagen.

Bent u een glaszetter uit Heelsum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heelsum en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×