logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Heemserveen


Overzicht glaszetters Heemserveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Mulder Glas
Polenweg 12, Heemserveen
Tel: 0523-262798

 Heemserveen
(+1km)

01

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar uw vakman op het gebied van glas. MULDER GLAS is gevestigd nabij het bedrijvenpark "Haardijk". Ons werkgebied omvat particuliere opdrachtgevers en aannemers in Oost-Nederland en Duitsland. Wij leveren en plaatsen glas bij nieuwe woningen en vervangen enkel glas bij bestaande woningen. Hierbij wordt in de meeste gevallen gekozen voor HR++ glas Met meer dan 30 jaar ervaring is Mulder Glas specialist in bijzondere opdrachten waar veel vakkennis bij komt kijken.

02

Timmermans hardglas
Actief in Heemserveen
Tel: 0523 - 265 442

 Hardenberg
(+5km)

02

Extra informatie:
Wie zijn wij Tim-Glasproducten B.V. is specialist in nagenoeg alle glastechnische oplossing voor de bouw. Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, glasbedrijven, calculatoren en gemeenten. Een ieder die een glastechnische oplossing zoekt is bij Tim-Glasproducten B.V. aan het juiste adres. Al onze glastechnische producten worden volledig geproduceerd in ons eigen productiebedrijf Timmermans Hardglas B.

03

Schildersbedrijf Theo van der Felz
Actief in Heemserveen
Tel: 06-27553954

 Slagharen
(+6km)

03

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Daarnaast geven u ook graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.

04

Van ?t Zand Schilders V.O.F.
Actief in Heemserveen
Tel: 0523-615089
Jaren werkzaam: 24 jaar
3
werknemers

 Dedemsvaart
(+7km)

04

Extra informatie:
Welkom! Van een modern schildersbedrijf verwacht u meer dan vakmanschap, kwaliteit en service. Er moet ook snel en accuraat worden ingespeeld op uw specifieke wensen. Met een gedisciplineerde aanpak waaruit begrip spreekt voor uw belangen en doelstellingen. Dit is het geval bij Van't Zand Schilders, gevestigd in Dedemsvaart. Van't Zand Schilders beperkt zich niet alleen tot schilderen, maar voert vele voorkomende werkzaamheden uit om in een accuraat en deskundig woningonderhoud te voorzien.

05

Fieten Glaszettersbedrijf
Actief in Heemserveen
Tel: 0523-610134

 Dedemsvaart
(+8km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Fieten Glaszettersbedrijf. Op het gebied van glas kunt u bij ons terecht voor: - Isolerende beglazing - Brandwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Zonwerende beglazing (tevens advies) - Schadeherstel (ook in het weekend) - Inbraakwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Beloopbaar glas (tevens advies en berekening) - Hardglazen deuren en scheidingswanden (tevens advies en berekening) - Hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie, hang- en sluitwerk voor glas.

06

Dijsselhof Glas- en Schilderwerken
Actief in Heemserveen
Tel: 0523-612150
Jaren werkzaam: 91 jaar
4
werknemers

 Dedemsvaart
(+10km)

06

Extra informatie:
Dijsselhof Glas- en Schilderwerken is specialist in schilderwerken en herstel van autoschades Opgericht in 1928, is Dijsselhof Glas- en Schilderwerken al drie generaties lang een begrip in Dedemsvaart en omstreken en thuis in schilderwerk voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. Begin jaren '60 is het autoschadeherstel aan het bedrijf toegevoegd. Autoschade Voor kleine en grote schadegevallen bent u bij ons aan het goede adres.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heemserveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heemserveen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×