logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Heemserveen


Overzicht glaszetters Heemserveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Mulder Glas
Polenweg 12, Heemserveen
Tel: 0523-262798
Jaren werkzaam: 41 jaar
2
werknemers

 Heemserveen
(+1km)

01

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar uw vakman op het gebied van glas. MULDER GLAS is gevestigd nabij het bedrijvenpark "Haardijk". Ons werkgebied omvat particuliere opdrachtgevers en aannemers in Oost-Nederland en Duitsland. Wij leveren en plaatsen glas bij nieuwe woningen en vervangen enkel glas bij bestaande woningen. Hierbij wordt in de meeste gevallen gekozen voor HR++ glas Met meer dan 30 jaar ervaring is Mulder Glas specialist in bijzondere opdrachten waar veel vakkennis bij komt kijken.

02

Timmermans hardglas
Actief in Heemserveen
Tel: 0523 - 265 442
Jaren werkzaam: 11 jaar
23
werknemers

 Hardenberg
(+5km)

02

Extra informatie:
Wie zijn wij Tim-Glasproducten B.V. is specialist in nagenoeg alle glastechnische oplossing voor de bouw. Wij werken voor architecten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, aannemers, onder- aannemers, schilders, glasbedrijven, calculatoren en gemeenten. Een ieder die een glastechnische oplossing zoekt is bij Tim-Glasproducten B.V. aan het juiste adres. Al onze glastechnische producten worden volledig geproduceerd in ons eigen productiebedrijf Timmermans Hardglas B.

03

Schildersbedrijf Harco Ekkel
Actief in Heemserveen
Tel: 0523 270 224

 Hardenberg
(+2km)

03

Extra informatie:
Beglazing Gerenommeerde Glasleveranciers en glaszetter Uw glaszetter in Hardenberg Traditioneel verzorgt het schildersbedrijf ook beglazing. En dat is logisch, want in veel gevallen moet bij de vernieuwing van de beglazing ook het bestaande schilderwerk worden bijgewerkt. Schildersbedrijf Harco Ekkel betrekt haar glas van gerenommeerde glasleveranciers, die een ruime keuze aan beglazingssoorten op voorraad hebben.

04

Sander Beekhof Schildersbedrijf
Actief in Heemserveen
Tel: 0523 677 215

 Hardenberg
(+4km)

04

Extra informatie:
Beglazing Van HR++ beglazing tot vacuumglas: wij hebben het allemaal gedaan! Is er een ruit gebroken of wilt u verduurzamen? We denken graag met u mee.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heemserveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heemserveen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×