logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Heemskerk


Overzicht glaszetters Heemskerk

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Heemskerk
Jan Ligthartstraat 90, Heemskerk
Tel: 0251-205009

 Heemskerk
(+1km)

01

Extra informatie:
Glasservice Heemskerk: Als spoed goed moet!! Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten (isolatie)glas, spiegels en spiegelwanden. Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u ons bereiken van maandag t/m zaterdag van 9.

02

Marco van Lieshout Schilder en Glaswerken
Johannes Poststraat 72, Heemskerk
Tel: 0251-236529

 Heemskerk
(+1km)

02

Extra informatie:
Marco van Lieshout Schilder - en glaswerken is een bedrijf uit Heemskerk, Noord-Holland dat sinds 2004 actief is in de schilders en glas branche. Na ongeveer 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben als schilder besloot ik in 2004 de knoop door te hakken en mijn een mans zaak te starten. Omdat ik veel mensen ken en benaderd had na mijn opstart had ik al gauw een goede grote klantenkring. Deze klantenkring heeft zich flink uitgebreid in de loop der jaren waar ik heel trots en blij mee ben.

03

Glas in Lood Atelier van Leeuwen
Actief in Heemskerk
Tel: 0251-241255

 Beverwijk
(+3km)

03

Extra informatie:
Als particulier of bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas, montagewerk & Interieurbouw. Kwaliteit en vakwerk voor een zeer betaalbare prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Wij komen bij u langs voor vakkundig advies, in te meten en of uw wensen te bespreken.

04

Glas- en Isolatiebedrijf Bakker
Actief in Heemskerk
Tel: 0251-657321

 Castricum
(+4km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Johan Bakker Glasbedrijf! GLAS IS ONDERDEEL VAN UW INTERIEUR!!!! Veel nieuws met toepassingen binnens- en buitenshuis. Decoratieve beglazingen in interieur zijn niet meer weg te denken. Kies bijvoorbeeld voor een opvallende of bescheiden kleur. Op en top hedendaagse decoratie:hardglas deuren, gekleurd of blank glas, spiegels, alles op glasgebied kunt u bij ons verkrijgen.

05

Koster - Sellen glasservice v.o.f.
Actief in Heemskerk
Tel: 06 - 52406895

 Beverwijk
(+4km)

05

Extra informatie:
Over ons Marco Koster en Frank Sellen, beide eigenaren van het bedrijf, hebben hun sporen in het glas- en schilderwerken reeds meer dan verdient. Koster - Sellen glasservice v.o.f. staat landelijk bekend om haar "Uitstekende service, adequaatheid, netheid en gedegen afwerking". Zo is Marco na zijn schooljaren begonnen als hulp bij allerhande glaswerken te Beverwijk en wist zich in korte tijd, na bijscholing, op te werken tot uitvoerder.

06

Verf- en glashandel AGC Beverwijk
Actief in Heemskerk
Tel: 0251 276900

 Beverwijk
(+4km)

06

Extra informatie:
Verf- en glashandel AGC Beverwijk Uw vertrouwde partner voor glas in Beverwijk Verf- en glashandel AGC Beverwijk is een allround groothandel in glas en aanverwante artikelen, met een eigen expeditieafdeling. Wij zijn in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heemskerk of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heemskerk en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×