logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Heerenveen


Overzicht glaszetters Heerenveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Balink Glas & Aluminium
Mercurius 20, Heerenveen
Tel: 0513-622488

 Heerenveen
(+2km)

01

Extra informatie:
Balink Glas & Aluminium heeft een leidende positie in Nederland als innovatieve topleverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Onder de items Glas en Aluminium laten wij u exact zien wat wij op dit vakgebied voor u kunnen betekenen.

02

Schilders van Staal
Gaasterlandlaan 88, Heerenveen
Tel: 0513-631516

 Heerenveen
(+2km)

02

Extra informatie:
Menig huiseigenaar herkent het, schilderwerk dat keer op keer wordt uitgesteld. Schilderen is een tijdrovende klus en het schilderwerk kan er best nog wel een jaartje mee door. Maar juist goed onderhouden schilderwerk zorgt voor het behoud van uw woning. De schilders van Staal zorgen ervoor dat uw woning binnen afzienbare tijd weer strak in de lak zit. tijdrovende klus en het schilderwerk kan er best nog wel een jaartje mee door.

03

Glashandel 't Fean
Wolfraamweg 8, Heerenveen
Tel: 0513-769033

 Heerenveen
(+3km)

03

Extra informatie:
Over ons Glashandel ’t Fean is opgericht in Januari 2016 door Ronald Berkenvelder en Piet Otter. Beide met ruim 30 jaar ervaring en een rugzak vol met kennis. Ons bedrijf is vooral gericht op het leveren en monteren van glas voor particulieren, bedrijven en aannemers. In de afgelopen jaren dat de glashandel bestaat hebben wij niet stil gezeten , en telt de glashandel nu inmiddels 5 professionele medewerkers.

04

Glasservice Heerenveen
Actief in Heerenveen
Tel: 06-28646488

 Haskerdijken
(+6km)

04

Extra informatie:
Welkom Welkom bij Glasservice Heerenveen. Wij verzorgen alle soorten glas reparatie in en om uw huis of bedrijfspand. Voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Friesland, maar komen ook daarbuiten. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Heerenveen. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

05

Schilder- en Glaszettersbedrijf Meester
Actief in Heerenveen
Tel: 0513-677082

 Joure
(+7km)

05

Certificering / branche organisatie:
AF erkende glaszetter Meesterschildersbedrijf

Extra informatie:
Schilder- en Glaszettersbedrijf Meester is een meer dan 85 jaar oud familiebedrijf. Meester heeft in het nieuwe bedrijfspand plek ingeruimd voor een winkelgedeelte."Dat is louter bedoeld als een stukje service naar onze klanten toe. Bedrijven of particulieren wiens pand we hebben geschilderd, kunnen in onze winkel desgewenst nog extra blikken verf kopen.

06

Schildersbedrijf Kampen
Actief in Heerenveen
Tel: 06 46 714 726

 Joure
(+8km)

06

Extra informatie:
Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf en verzorgen interieur en exterieur met hoogwaardige materialen. Ons dienstenpakket bestaat niet alleen uit schilderwerk en wandbekleding maar beslaat ook voor een groot deel onze glasservice. Wij leveren alle soorten en maten. Direct snijden op maat is voor ons geen enkel probleem. Onze ervaren schilders en glaszetters gaan altijd voor een optimaal resultaat.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heerenveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heerenveen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×