logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Heerenveen


Overzicht glaszetters Heerenveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Balink Glas & Aluminium
Mercurius 20, Heerenveen
Tel: 0513-622488
Jaren werkzaam: 98 jaar
56
werknemers

 Heerenveen
(+2km)

01

Extra informatie:
Balink Glas & Aluminium heeft een leidende positie in Nederland als innovatieve topleverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Onder de items Glas en Aluminium laten wij u exact zien wat wij op dit vakgebied voor u kunnen betekenen.

02

Schilders van Staal
Gaasterlandlaan 88, Heerenveen
Tel: 0513-631516
Jaren werkzaam: 10 jaar
4
werknemers

 Heerenveen
(+2km)

02

Extra informatie:
Menig huiseigenaar herkent het, schilderwerk dat keer op keer wordt uitgesteld. Schilderen is een tijdrovende klus en het schilderwerk kan er best nog wel een jaartje mee door. Maar juist goed onderhouden schilderwerk zorgt voor het behoud van uw woning. De schilders van Staal zorgen ervoor dat uw woning binnen afzienbare tijd weer strak in de lak zit. tijdrovende klus en het schilderwerk kan er best nog wel een jaartje mee door.

03

Glashandel 't Fean
Wolfraamweg 8, Heerenveen
Tel: 0513-769033
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Heerenveen
(+3km)

03

Extra informatie:
Over ons Glashandel ’t Fean is opgericht in Januari 2016 door Ronald Berkenvelder en Piet Otter. Beide met ruim 30 jaar ervaring en een rugzak vol met kennis. Ons bedrijf is vooral gericht op het leveren en monteren van glas voor particulieren, bedrijven en aannemers. In de afgelopen jaren dat de glashandel bestaat hebben wij niet stil gezeten , en telt de glashandel nu inmiddels 5 professionele medewerkers.

04

Piet Boersma Schilders
Koningin Julianaweg 17, Heerenveen
Tel: 0513-636154

 Heerenveen
(+2km)

04

Extra informatie:
Beglazing Dubbelglas, enkel glas, veiligheidsglas, spiegels, maar ook glas voor uw koelkast, uw lantaren of uw salontafel. Glas is er in vele soorten en diktes. Aan glas in een tuinhuisje worden andere eisen gesteld dan aan glas in een fabrieksruimte, kantoor of schoolgebouw. Piet Boersma Schilders informeert u graag over deze mogelijkheden en waar nodig schakelen we een specialist in. Is het soort glas, de dikte en het object bekend dan wordt een offerte gemaakt.

05

Bouwsma Schildersbedrijf
Twentelaan 11, Heerenveen
Tel: 06 - 30652445

 Heerenveen
(+2km)

05

Extra informatie:
Beglazing Het gebeurt nog wel eens dat een ruit stuk gaat of dat beglazing vervangen moet worden. Het zetten van glas is altijd nauw verbonden geweest met schilderwerk. Immers, wanneer glas vervangen wordt moeten kozijnen vaak even bijgewerkt worden. De verschillende soorten glas die wij leveren zijn van duurzame kwaliteit en beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Samen met u kunnen we kijken welke beglazing het beste gebruikt kan worden.


Glaszetters Heerenveen

Als je glas wilt laten plaatsen in Heerenveen, Nederland, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters in Heerenveen: Je kunt online zoeken naar glaszetters in Heerenveen of vragen om aanbevelingen van vrienden, buren of familieleden die eerder glaswerk hebben laten plaatsen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om offertes voor het plaatsen van het gewenste glas. Zorg ervoor dat je alle relevante details vermeldt, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, reputatie, ervaring en de kwaliteit van het werk van de glaszetter. Kies een glaszetter die aan jouw behoeften en budget voldoet.

Plan een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter en plan een afspraak voor het plaatsen van het glas. Bespreek alle details, zoals de datum, tijd en locatie van de installatie.

Voorbereidingen treffen: Zorg ervoor dat de ruimte waar het glas geplaatst moet worden toegankelijk is en vrij van obstakels. Verwijder indien nodig gordijnen, meubels of andere items die in de weg kunnen staan.

Glasinstallatie: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter het glas komen plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of zorg voor iemand die namens jou aanwezig kan zijn.

Betaling en nazorg: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betaling. Controleer het geplaatste glas zorgvuldig en zorg ervoor dat je tevreden bent voordat je betaalt. Vraag ook naar eventuele garanties op het geplaatste glas.

Het is altijd verstandig om voorafgaand aan het plaatsen van glas advies in te winnen bij professionele glaszetters en eventuele specifieke vereisten of vragen te bespreken.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heerenveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heerenveen en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×