logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Heerhugowaard


Overzicht glaszetters Heerhugowaard

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Besteman Glas
Buysballotstraat 33, Heerhugowaard
Tel: 072-5717791

 Heerhugowaard
(+1km)

01

Extra informatie:
Ik wil mezelf graag voorstellen; ik ben Patrick Besteman. Ik heb een glaszettersbedrijf; wat nu 19 jaar bestaat. Dit bedrijf is gestart in 1993 in Alphen aan den Rijn; waar ik 7 jaar met veel plezier heb gewerkt en gewoond. Mijn werk bestond daar voornamelijk uit particulier renovatie werk en als onderaannemer werken voor bouwbedrijven. Na 7 jaar kreeg ik als Heerhugowaarder heimwee naar Noord-Holland, en vestigde mezelf met bedrijf in Heerhugowaard.

02

Chef Glasverwerking
Omring 32, Heerhugowaard
Tel: 06 484 794 83

 Heerhugowaard
(+2km)

02

Extra informatie:
Chef Glasverwerking is de specialist als het gaat om vakkundig plaatsen van glas. Of het nu gaat om isolerende beglazing,enkel glas, gelaagd glas, gehard glas, spiegels of glas-in-lood bij Chef Glasverwerking bent u hiervoor aan het juiste adres. Ik ben werkzaam in de nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten. Ook bij eventuele glasschades help ik u graag. Het plaatsen van hardglazen puien/deuren is ook geen probleem.

03

Glasservice-Heerhugowaard
Charlotte Kohlertuin 6, Heerhugowaard
Tel: 06 53 40 45 43

 Heerhugowaard
(+2km)

03

Extra informatie:
Welkom bij BK Glas & Montage. Dé glaszetter uit Heerhugowaard, voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas bent u bij mij aan het juiste adres. Bel of mail voor een afspraak. Waarom BK Glas en Montage - Hoogste kwaliteit/garantie - Gecertificeerde glaszetters - Altijd scherpe all-inn prijzen ...

04

Glasservice Wijker
Middenweg 78, Heerhugowaard
Tel: 06-11323723

 Heerhugowaard
(+1km)

04

Extra informatie:
Welkom Glasservice Wijker is al jaren uw specialist als het gaat om het plaatsen of vervangen van beglazing voor zowel particulieren als bedrijven in Noord-Holland. Wij bieden een uitstekende kwaliteit en betrouwbare service. Glasservice Wijker heeft een uitgebreid assortiment met onder andere douchedeuren, glazen deuren, scheidingswanden, spiegels, glas in lood, HR ++, dubbel glas, glas ter isolatie, beveiliging, decoratie en veel meer.

05

Breed Schilderwerken
Industriestraat 2, Heerhugowaard
Tel: 072-5719565

 Heerhugowaard
(+2km)

05

Extra informatie:
Glas en energiebesparing Nieuwe Subsidie op HR++ beglazing. Door middel van https://www.energiesubsidiewijzer.nl/ kunt u per locatie kijken welke subsidies aanwezig zijn. Er zijn diverse soorten glas. Afhankelijk van wensen en situatie. Met of zonder ventilatierooster en hardglazen klepraampjes. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van ...

06

Schildersbedrijf B.G. Mol & zn
Jan Glijnisweg 34/A, Heerhugowaard
Tel: 072-5710317

 Heerhugowaard
(+2km)

06

07

Alutherm Glashandel
Actief in Heerhugowaard
Tel: 072-5760200

 Broek op langedijk
(+3km)

07

Extra informatie:
Welkom bij Alutherm Glashandel te Heerhugowaard. Alutherm Glashandel is expert in alles wat met glas te maken heeft. U kunt bij ons terecht als zakelijk en particulier voor uw isolatieglas en glas voor uw interieur. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Kijk gerust rond op onze website of bezoek onze showroom. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch of per email bereiken. Alutherm Glashandel in elk formaat voor zakelijke en particuliere klanten.

08

Glashandel de Kroon
Actief in Heerhugowaard
Tel: 072-5611903

 Alkmaar
(+4km)

08

Extra informatie:
De Kroon Glashandel is gespecialiseerd in het leveren en vakkundig monteren van alle soorten glas. Bij ons krijgt u altijd een duidelijke offerte, goed advies en uitstekende service. Heeft u vragen over beglazing? Wilt u glasadvies of heeft u snel een offerte nodig? Dan bent u bij De Kroon Glashandel aan het juiste adres.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heerhugowaard of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heerhugowaard en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×