logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Limburg > Heerlen


Overzicht glaszetters Heerlen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel den Bol
Palenbergstraat 15, Heerlen
Tel: 06-52447474
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Heerlen
(+2km)

01

Extra informatie:
Het glasbedrijf uit Heerlen U kunt zich erachter verschuilen, eruit klimmen en doorheen kijken. Bovenal geeft het natuurlijk licht aan uw ruimte. Als de ruit gebroken is of toe aan vervanging, belt u gewoon het glasbedrijf uit Heerlen. Kijk, dat is helder. Elk glas vakkundig geplaatst Glashandel den Bol is een glasbedrijf in Heerlen dat al jaren gespecialiseerd is in het verkopen, plaatsen en vervangen van glas voor zowel particulieren als bedrijven.

02

Glass Inside Limburg
Actief in Heerlen
Tel: 045 5417141
Jaren werkzaam: 16 jaar
5
werknemers

 Kerkrade
(+5km)

02

Extra informatie:
Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer. Gehard en of gelaagd, dus veilig. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland.

03

Allround Klussenbedrijf Peter Coenen
Actief in Heerlen
Tel: 0623832737
Jaren werkzaam: 19 jaar
4
werknemers

 Voerendaal
(+5km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Allround Klussenbedrijf Peter Coenen: uw deurenspecialist! U kunt bij ons terecht voor: - Glaszetten - Binnendeuren - Buitendeuren - Sectionaaldeuren - Roldeuren - Rolluiken - Veilig hang- en sluitwerk

04

Glashandel van ooyen
Actief in Heerlen
Tel: 045 – 5311413
Jaren werkzaam: 15 jaar
12
werknemers

 Landgraaf
(+4km)

04

Extra informatie:
24 uur Glasservice Vakmanschap, kwaliteit en innovatie sinds 1937… Onze glasservice is vanaf haar eerste levensdagen meteen voorzien van een dag- en nachtservice. Deze dag en nachtservice was ontstaan als zijnde een extra service naar onze klanten toe. Wij zijn er zeer trots op dat wij in onze regio (regio zuid...


Glaszetters Heerlen

Als je glas wilt laten plaatsen in Heerlen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin door te zoeken naar glaszetters in Heerlen. Je kunt online directories, zoekmachines of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om een offerte voor het plaatsen van het glas. Geef de nodige informatie, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die worden aangeboden. Let ook op eventuele extra kosten, garanties en referenties van eerdere klanten.

Kies een glaszetter: Kies een glaszetter die aan je verwachtingen voldoet en een redelijke prijs biedt. Neem contact met hen op om de details te bespreken, zoals de planning, betaling en eventuele andere vragen die je hebt.

Plan de afspraak: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, het tijdstip en andere specifieke instructies.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied waar het glas geplaatst moet worden vrij is van obstakels en meubilair. Indien nodig, verwijder gordijnen, jaloezieën of andere raambekleding.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter arriveren om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om toegang te geven tot het pand en eventuele vragen te beantwoorden.

Afronding: Na voltooiing van het werk, inspecteer het geplaatste glas zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren is geïnstalleerd. Bespreek eventuele zorgen of vragen met de glaszetter voordat ze vertrekken.

Zorg ervoor dat je tijdens dit proces duidelijk communiceert met de gekozen glaszetter en eventuele vragen stelt die je hebt. Controleer ook of de glaszetter voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en verzekerd is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heerlen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heerlen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×