logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Heerlen


Overzicht glaszetters Heerlen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel den Bol
Palenbergstraat 15, Heerlen
Tel: 06-52447474

 Heerlen
(+2km)

01

Extra informatie:
Het glasbedrijf uit Heerlen U kunt zich erachter verschuilen, eruit klimmen en doorheen kijken. Bovenal geeft het natuurlijk licht aan uw ruimte. Als de ruit gebroken is of toe aan vervanging, belt u gewoon het glasbedrijf uit Heerlen. Kijk, dat is helder. Elk glas vakkundig geplaatst Glashandel den Bol is een glasbedrijf in Heerlen dat al jaren gespecialiseerd is in het verkopen, plaatsen en vervangen van glas voor zowel particulieren als bedrijven.

02

Glass Inside Limburg
Actief in Heerlen
Tel: 045 5417141

 Kerkrade
(+5km)

02

Extra informatie:
Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer. Gehard en of gelaagd, dus veilig. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland.

03

Allround Klussenbedrijf Peter Coenen
Actief in Heerlen
Tel: 0623832737

 Voerendaal
(+5km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Allround Klussenbedrijf Peter Coenen: uw deurenspecialist! U kunt bij ons terecht voor: - Glaszetten - Binnendeuren - Buitendeuren - Sectionaaldeuren - Roldeuren - Rolluiken - Veilig hang- en sluitwerk

04

Glashandel van ooyen
Actief in Heerlen
Tel: 045 – 5311413

 Landgraaf
(+4km)

04

Extra informatie:
24 uur Glasservice Vakmanschap, kwaliteit en innovatie sinds 1937… Onze glasservice is vanaf haar eerste levensdagen meteen voorzien van een dag- en nachtservice. Deze dag en nachtservice was ontstaan als zijnde een extra service naar onze klanten toe. Wij zijn er zeer trots op dat wij in onze regio (regio zuid...

05

van Emmerik Schilderwerken
Actief in Heerlen
Tel: 045-5311423

 Landgraaf
(+4km)

05

Extra informatie:
Wij verzorgen naast binnen- en buitenschilderwerk ook al uw glaswerk Glaszetten is bij ons een volwaardige discipline. Of het nu een klein raampje voor uw schuur of de complete beglazing van uw nieuwe woning betreft, u bent bij ons aan het juiste adres. Ook helpen wij u graag met adviezen over de mogelijkheden om energie te besparen door het plaatsen van het juiste glas.

06

Kelleners Glasdesign
Actief in Heerlen
Tel: 045-5610570

 Kerkrade
(+5km)

06

Extra informatie:
Ons bedrijf is gegroeid, de showroom werd te klein, net zoals de opslag en de werkplaats. Na grondig zoeken hebben we een schitterend nieuw pand gevonden alwaar we u, met nog meer plezier en vanzelfsprekend met dezelfde persoonlijke inzet en service, nóg beter van dienst zullen zijn! Komt u snel eens kijken in onze showroom.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Heerlen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Heerlen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×