logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Hengelo (OV)


Overzicht glaszetters Hengelo (OV)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Ten Brummelhuis BV
Generatorstraat 12, Hengelo
Tel: 074-2771851
Jaren werkzaam: 19 jaar
5
werknemers

 Hengelo
(+2km)

01

Extra informatie:
Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken Welkom bij Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken. Op onze site laten we zien wat wij allemaal doen en wat wij in huis hebben. Kortom, Ten Brummelhuis BV is het juiste adres op het gebied van afwerking. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een grote verandering doorgemaakt. Onze showroom Ten Brummelhuis Glas- en Schilderwerken heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de woninginrichting.

02

GJ Glas-producten
Breemarsweg 151, Hengelo
Tel: 074-2509095
Jaren werkzaam: 25 jaar
1
werknemer

 Hengelo
(+2km)

02

Extra informatie:
GJ Glas-Producten | Uw glas en vitrine leverancier. Als echte glasspecialist biedt GJ Glas-producten meer dan alleen glas: Wij denken met u mee over formaten en soorten, kleine of grote aantallen wij voeren berekeningen uit en verzorgen desgewenst de eindmontage. Tevens bieden wij diverse speciale bewerkingen, zoals polyslijpen, facetslijpen, boren, CNC bewerkingen, watersnijden en zandstralen. Op zoek naar echt maatwerk? Dan bent u bij GJ Glasproducten aan het goede adres.

03

Barko Glaszetters
Castorweg 292, Hengelo
Tel: 06 543 989 14
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Hengelo
(+2km)

03

Extra informatie:
Barko Glaszetters in Hengelo is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van isolatieglas. Verder leveren en plaatsen wij: Enkel glas, fotolijsten glas, Dubbelglas, standaard isolatieglas, gehard glas, HR++ glas, spiegel glas, Drie dubbel dik glas, triple glas, passief glas spionage glas Veiligheidsglas gelaagd glas Brandwerend glas glazen deuren Figuurglas douche deuren Draadglas gebogen glas Zonwerend glas glas in lood Voorzetramen Ook bij glasschade, ruitbreuk en lekke ruiten, komen wij bi

04

Bolhuis BV Schilderwerken
Zoutwinningsweg 25, Hengelo
Tel: 074-2425624

 Hengelo
(+3km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Bolhuis BV Schilderwerken Introductie: Bolhuis BV Schilderwerken is een familiebedrijf uit Hengelo met al bijna 90 jaar ervaring in voornamelijk onderhoudsschilderwerk en beglazing. Op dit moment werkt de derde generatie Robert Bolhuis met circa 20 vakmensen aan de voortzetting van de zorgvuldig opgebouwde naam in ons vakgebied.

05

Schildersbedrijf J.G. Nijhuis
Berfloweg 61, Hengelo
Tel: 074-2917806
Jaren werkzaam: 54 jaar
3
werknemers

 Hengelo
(+2km)

05

Extra informatie:
J G M Nijhuis Schildersbedrijf is een professionele en gedegen schilder uit Hengelo Ov. Ons veelzijdige bedrijf heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd met betrekking tot kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke service. Een open en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers is hierin dan ook een bepalende factor. Ons schildersbedrijf bestaat sinds 1969 en is een gerenommeerd bedrijf dat garant staat voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

06

Van Wijk Glaszetter
Zoutwinningsweg 20-B, Hengelo
Tel: 06 18829524
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Hengelo
(+3km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Sam van Wijk Professioneel glaszetter en glaskitter Van Wijk Glaszetter is een glasinstallatie- en reparatiebedrijf gevestigd in Hengelo. Het bedrijf biedt diverse glas gerelateerde diensten aan, zoals het plaatsen van nieuwe ramen, het repareren van gebroken glas, het maken van glasproducten op maat en het leveren van glasoplossingen voor bedrijven en woningen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hengelo (OV) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hengelo (OV) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×