logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Herpen


Overzicht glaszetters Herpen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schilderke Glaswerken
St. Hubertusstraat 1, Herpen
Tel: 06-20003338
Jaren werkzaam: 23 jaar
1
werknemer

 Herpen
(+1km)

01

Extra informatie:
Glaswerken Mijn naam is Ted Arts. Ik ben de zoon van Cor en Ria, de oprichters van 't Schilderke in Herpen. 't Schilderke Herpen bestaat uit drie bedrijfsonderdelen met ieder hun eigen specialisme: 't Schilderke Schilderwerken van Rob van den Berg en zijn zoon Dennis, de door Ria bestierde winkel 't Schilderke Verf & Behang en 't Schilderke Glaswerken, waarvoor ik werkzaam ben.

02

Toon van Aalst Schildersbedrijf
Molenstraat 28, Herpen
Tel: 0486 412979

 Herpen
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing Snel en betrouwbaar ​Als OnderhoudNL-erkend glaszetbedrijf verzorgt Toon van Aalst alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing. Wij leveren alle voorkomende glassoorten, zoals: -enkel glas -(HR) isolatieglas -voorzetramen -spiegelglas -veiligheidsglas -glas-in-lood -spiegels -glazen deuren Mogelijke bewerkingen van het glas zijn: ...

03

van der Ham Glasgroothandel BV
Actief in Herpen
Tel: 0412-634455
Jaren werkzaam: 32 jaar
17
werknemers

 Oss
(+7km)

03

Certificering / branche organisatie:
GBO

Extra informatie:
Ambachtelijk en toch grootindustrieel. Die vlieger gaat volledig op voor Van der Ham, een moderne glasgroothandel in de meest brede zin van het woord. Alle facetten van het vak, levering uit voorraad, veredeling, voorlichting, ontzorging van de klant en expeditie worden in en vanuit eigen huis in Oss uitgevoerd, aangestuurd en gecoördineerd.

04

Schildersbedrijf H. v.d. Helm
Actief in Herpen
Tel: 0412-492431
Jaren werkzaam: 46 jaar
3
werknemers

 Macharen
(+8km)

04

Certificering / branche organisatie:
fosag af erkend schilder behanger glaszetter

Extra informatie:
Schildersbedrijf van den Helm te Macharen gemeente Oss. Al meer dan 35 jaar geven wij bescherming en kleur aan uw kostbare bezit. Wij zijn een modern all-round schildersbedrijf. Onze werkzaamheden bestaan uit schilderen, glaszetten en behangen. Wij hebben in de loop der jaren een goede naam op gebouwd. Dit komt mede door onze flexibele en dynamische opstelling waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel voeren.

05

Dennis Gloudemans Schilderwerken
Actief in Herpen
Tel: 06-33795518

 Heesch
(+10km)

05

06

Schaepmeester Schilderwerken
Actief in Herpen
Tel: 024-3785543

 Wijchen
(+11km)

06

Extra informatie:
Glas U kunt bij Schaepmeester Schilderwerken terecht voor het leveren, plaatsen en vervangen van vele glasproducten. Wij beschikken over een breed assortiment aan producten, waardoor wij ongetwijfeld kunnen bieden wat u wenst. Door onze kennis en ervaring met het installeren van glas, weten wij precies hoe wij een bepaalde uitstraling kunnen creëren met onze producten. Zo kunnen wij zorgen dat u kunt beschikken over de glassoort die uw ruimte nodig heeft.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Herpen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Herpen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×