logo
glaszetter achtergrond

Schilderke Glaswerken

Schilderke Glaswerken

Schilderke Glaswerken
St. Hubertusstraat 1, Herpen
Tel: 06-20003338

Extra informatie

Glaswerken

Mijn naam is Ted Arts. Ik ben de zoon van Cor en Ria, de oprichters van 't Schilderke in Herpen. 't Schilderke Herpen bestaat uit drie bedrijfsonderdelen met ieder hun eigen specialisme: 't Schilderke Schilderwerken van Rob van den Berg en zijn zoon Dennis, de door Ria bestierde winkel 't Schilderke Verf & Behang en 't Schilderke Glaswerken, waarvoor ik werkzaam ben.

Werkzaamheden

De dagelijkse werkzaamheden van 't Schilderke Glaswerken bestaan uit het repareren van glasschades (al dan niet voor verzekeraars) en het uitvoeren van renovatiewerk in de ruimste zin van het woord. In nauwe samenwerking met timmervaklieden leveren en plaatsen wij ramen en kozijnen.

Bedrijfsgegevens

Schilderke Glaswerken staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. . De handelsnamen die gebruikt worden zijn: 't Schilderke Glaswerken

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Schilderke Glaswerken