logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Hillegom (ZH)


Overzicht glaszetters Hillegom (ZH)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glashandel Hillegom B.V.
Marconistraat 30, Hillegom
Tel: 0252-515120

 Hillegom
(+1km)

01

Extra informatie:
Bedrijfsinformatie Glashandel Hillegom B.V. is een van de oudste glasslijperijen uit de gehele regio en al sinds 1935 actief op het gebied van bewerken en slijpen van vlakglas in de ruimste zin van het woord. De allernieuwste en modernste apparatuur staat ter beschikking: onder andere computergestuurde snij-, slijp-, polijst- en modellenmachines.

02

Schildersbedrijf Zeribi
Graaf Janlaan 48, Hillegom
Tel: 06 - 50954419

 Hillegom
(+1km)

02

Extra informatie:
Op zoek naar een glaszetter? Op zoek naar een glaszetter in de regio Hillegom, Beinsdorp, Noordwijkerhout, Lisse, Lisserbroek, De Zilk, Nieuw-Vennep, Bennebroek, Vogelenzang of Hoofddorp en omstreken? Stop met zoeken! Ook voor het plaatsen van glas kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het plaatsen of vervangen van isolatieglas, enkelglas of veiligheidsglas. Wij voorzien uw woning graag van dubbel glas zodat het comfort van uw huis toeneemt en de energierekening juist lager wordt.

03

Glas Service Leeflang
Actief in Hillegom (ZH)
Tel: 0252-624090

 Nieuw-vennep
(+4km)

03

04

HC Glasservice
Actief in Hillegom (ZH)
Tel: 0800-6205555

 Nieuw-vennep
(+5km)

04

Extra informatie:
HC Glasservice Uw Expert in glasproducten Wij bieden een uitgebreid assortiment glasproducten voor gebruik binnen- én buitenshuis. We hanteren korte levertijden en onze experts staan garant voor deskundige service en hoge kwaliteit. -BETROUWBARE LEVERANCIER -SNELLE LEVERING -BEGRIJPT UW WENSEN Glasschade? Snel en vakkundig verholpen Schade aan uw ruit is al vervelend genoeg! HC Glasservice verhelpt uw schade snel en vakkundig.

05

Schildersbedrijf Leeflang
Actief in Hillegom (ZH)
Tel: 0252-419111
Jaren werkzaam: 40 jaar
10
werknemers

 Lisserbroek
(+5km)

05

Extra informatie:
Welkom bij M.D. Leeflang glas-en schilderwerken b.v. Wij zijn een bedrijf met een vaste personeels kern van 15 schilders werkzaam in onderhoud, renovatie en nieuwbouw door onze flexibiliteit zijn wij in staat om zowel grote als kleine opdrachten tot een goed einde te brengen. Wij schilderen net zo makkelijk bij u een plafond van de douche als dat wij grote nieuwbouw objekten realiseren. Onze werkzaamheden strekken zich uit in de gehele randstad en tot ver daarbuiten indien nodig.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hillegom (ZH) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hillegom (ZH) en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×