logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Hilversum


Overzicht glaszetters Hilversum

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice
Oude Amersfoortseweg 249/G, Hilversum
Tel: 035-6838666

 Hilversum
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
P.K.V.W.

Extra informatie:
Adrie van den Hoek Glashandel & Slotenservice is gestart in november 1982. Ons bedrijf is ontstaan om in het Gooi en Vechtstreek een service te verlenen na Glasschade-Inbraakschade-Vandalisme en problemen met Sloten. Tevens had Hilversum er een 24 uur service bij! En tot op heden nog heel hard nodig. Naast particulieren zijn er ook diverse organisatie die gebruik maken van onze diensten. Een speerpunt van ons bedrijf is de 24 uur service.

02

Motshagen Glas BV
Nieuwe Havenweg 14, Hilversum
Tel: 035-6215046
Jaren werkzaam: >100 jaar
20
werknemers

 Hilversum
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
GBO Vakcertificaat

Extra informatie:
Motshagen Glas en Verf BV is een groothandel in glas en verf van middelgrote omvang. Opgericht in 1888 en dus al meer dan 100 jaar actief in de branche. Op dit moment met 20 medewerkers. De hoofdvestiging is Hilversum met een nevenvestiging in Naarden. Ons verzorgingsgebied beslaat een flink deel van Midden-Nederland met het Gooi als middelpunt. Het leveringsprogramma is erg uitgebreid en wordt doorlopend aangepast aan de wensen van onze klanten en de eisen van de markt.

03

Glashandel Sukkel Glas
Nieuwe Havenweg 65, Hilversum
Tel: 035-6241955

 Hilversum
(+3km)

03

Extra informatie:
Glashandel Sukkel Glas is sinds 1870 een bekende naam in de regio. Heeft u direct een glaszetter in Hilversum nodig of bent u op zoek naar een speciale soort glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres; wij leveren en plaatsen iedere gewenste glassoort. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Onlangs hebben wij ons diensten uitgebreid met timmerwerkzaamheden. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

04

Hasselt glas BV
Liebergerweg 12, Hilversum
Tel: 06 2152 5931

 Hilversum
(+1km)

04

Extra informatie:
HASSELT GLAS Onverhoopt een kapotte ruit? Dan wil je snel geholpen worden door een vakkundig glaszettersbedrijf. In het Gooi zijn we binnen anderhalf uur ter plaatse voor een vervanging of noodreparatie. Wij doen dit dagelijks. Is er geen acute nood, maar loop je rond met plannen voor het verbeteren van je interieur of het verlagen van de energierekening? Ook dan komen wij graag langs voor een vrijblijvend advies.

05

Temming Schildersbedrijf
Lutherhof 26, Hilversum
Tel: 06-40401273

 Hilversum
(+3km)

05

Extra informatie:
Glaswerk Als erkend glaszetbedrijf leveren wij een compleet pakket diensten. Of het nu gaat om enkel glas of isolerende beglazing, wij bieden voor elke situatie de juiste oplossing. Elk type glas heeft zijn eigen uitstraling. We geven u graag deskundig advies wat voor u de beste toepassing is. En wij verzorgen het hele traject voor u: van aanvragen, opmeten tot plaatsen.

06

Schildersbedrijf van Krimpen
Franciscusweg 347, Hilversum
Tel: 035-6249240

 Hilversum
(+3km)

06


Glaszetters Hilversum

Als je glas wilt laten zetten in Hilversum, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar lokale glaszetters: Begin door te zoeken naar glaszetters in Hilversum. Je kunt online directories, zoekmachines of lokale bedrijvengidsen raadplegen. Vraag ook aan vrienden, familie of buren of ze aanbevelingen hebben.

Neem contact op voor een offerte: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag om een offerte voor het plaatsen van het glas. Geef de nodige informatie, zoals het type glas, de afmetingen en eventuele specifieke vereisten.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas en de diensten die worden aangeboden. Let ook op eventuele extra kosten, garanties en referenties van eerdere klanten.

Kies een glaszetter: Kies een glaszetter die aan je verwachtingen voldoet en een redelijke prijs biedt. Neem contact met hen op om de details te bespreken, zoals de planning, betaling en eventuele andere vragen die je hebt.

Plan de afspraak: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om het glas te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, het tijdstip en andere specifieke instructies.

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het gebied waar het glas geplaatst moet worden vrij is van obstakels en meubilair. Indien nodig, verwijder gordijnen, jaloezieën of andere raambekleding.

Uitvoering van het werk: Op de afgesproken dag en tijd zal de glaszetter arriveren om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent om toegang te geven tot het pand en eventuele vragen te beantwoorden.

Afronding: Na voltooiing van het werk, inspecteer het geplaatste glas zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alles naar behoren is geïnstalleerd. Bespreek eventuele zorgen of vragen met de glaszetter voordat ze vertrekken.

Zorg ervoor dat je tijdens dit proces duidelijk communiceert met de gekozen glaszetter en eventuele vragen stelt die je hebt. Controleer ook of de glaszetter voldoet aan de relevante veiligheidsnormen en verzekerd is.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hilversum of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hilversum en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×