logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Hollandscheveld


Overzicht glaszetters Hollandscheveld

 
 
Glaszetter
Plaats
01

DJM Glastechniek
Rechtuit 21, Hollandscheveld
Tel: 06-30210254

 Hollandscheveld
(+1km)

01

02

Verf- en glashandel AGC Hoogeveen
Actief in Hollandscheveld
Tel: 0528 - 265332

 Hoogeveen
(+2km)

02

03

Schildersbedrijf Theo van der Felz
Actief in Hollandscheveld
Tel: 06-27553954

 Slagharen
(+9km)

03

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Daarnaast geven u ook graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.

04

Van ?t Zand Schilders V.O.F.
Actief in Hollandscheveld
Tel: 0523-615089
Jaren werkzaam: 24 jaar
3
werknemers

 Dedemsvaart
(+11km)

04

Extra informatie:
Welkom! Van een modern schildersbedrijf verwacht u meer dan vakmanschap, kwaliteit en service. Er moet ook snel en accuraat worden ingespeeld op uw specifieke wensen. Met een gedisciplineerde aanpak waaruit begrip spreekt voor uw belangen en doelstellingen. Dit is het geval bij Van't Zand Schilders, gevestigd in Dedemsvaart. Van't Zand Schilders beperkt zich niet alleen tot schilderen, maar voert vele voorkomende werkzaamheden uit om in een accuraat en deskundig woningonderhoud te voorzien.

05

Fieten Glaszettersbedrijf
Actief in Hollandscheveld
Tel: 0523-610134

 Dedemsvaart
(+12km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Fieten Glaszettersbedrijf. Op het gebied van glas kunt u bij ons terecht voor: - Isolerende beglazing - Brandwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Zonwerende beglazing (tevens advies) - Schadeherstel (ook in het weekend) - Inbraakwerende beglazing (tevens advies en berekening) - Beloopbaar glas (tevens advies en berekening) - Hardglazen deuren en scheidingswanden (tevens advies en berekening) - Hang- en sluitwerk voor inbraakpreventie, hang- en sluitwerk voor glas.

06

Schildersbedrijf Martijn Hut
Actief in Hollandscheveld
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+13km)

06

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hollandscheveld of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hollandscheveld en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×