logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Holten


Overzicht glaszetters Holten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Gebr. Wissink Schildersbedrijf
Dijkerhoekseweg 4, Holten
Tel: 0548-361558
Jaren werkzaam: 69 jaar
9
werknemers

 Holten
(+5km)

01

Extra informatie:
Gebr Wissink Schildersbedrijf is een vertrouwd adres voor al uw onderhoud schilderwerk, nieuwbouw schilderwerk, beglazingen, glasherstel en interieur verzorging voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

02

Bruins schilderwerken
Actief in Holten
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+7km)

02

Extra informatie:
Beglazing Onder beglazing verstaan wij het plaatsen van meervoudig isolatieglas, enkelglas, figuurglas en glas in lood. Glaswerk Rekening houdend met uw wensen komen wij met een passende en zo voordelig mogelijke oplossing voor uw glaswerk. Wij leveren alle glassoorten van normaal enkelglas tot en met het best isolerende HR++.

03

GM Glasservice Rijssen
Actief in Holten
Tel: 085-1301189
Maanden werkzaam: 9 maand
2
werknemers

 Rijssen
(+8km)

03

Extra informatie:
Over GM Glasservice Rijssen GM Glasservice Rijssen houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten glas. Wij kunnen de plaatsing van een ruim assortiment aan glassoorten voor particulieren en bedrijven verzorgen.

04

Bennie Bieleman Schildersbedrijf
Actief in Holten
Tel: 0570-542660

 Bathmen
(+10km)

04

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Holten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Holten en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×