logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Holten


Overzicht glaszetters Holten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Gebr. Wissink Schildersbedrijf
Dijkerhoekseweg 4, Holten
Tel: 0548-361558

 Holten
(+5km)

01

Extra informatie:
Gebr Wissink Schildersbedrijf is een vertrouwd adres voor al uw onderhoud schilderwerk, nieuwbouw schilderwerk, beglazingen, glasherstel en interieur verzorging voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

02

Bruins schilderwerken
Actief in Holten
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+7km)

02

Extra informatie:
Bruins Schilderwerken in Rijssen is een dynamisch bedrijf dat beschikt over gedegen vakmanschap en levert kwalitatief hoogstaand werk aan gemeentelijke instellingen, bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor binnen- buiten- en onderhoudsschilderwerk. Ruime ervaring hebben wij ook in het plakken van diverse soorten behang. Een schitterend en fraai alternatief hiervoor is glasweefsel ook wel glasvlies genoemd.

03

Bielderman Schilders
Actief in Holten
Tel: 0570-541326

 Bathmen
(+10km)

03

Certificering / branche organisatie:
AF-Erkend

Extra informatie:
Welkom bij Bielderman Schilders. Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf in Bathmen en omgeving. Bielderman Schilders staat garant voor binnen en buitenschilderwerk sinds 1899. Wij verzorgen de volgende werkzaamheden voor u: Onderhoudsschilderwerk, nieuwbouwschilderwerk, wandafwerking en beglazing. Bielderman Schilders heeft ook een eigen spuitinrichting. Andere kleur voor de keuken, kastjes en deurtjes Bielderman Schilders spuit ze voor u.

04

Twentse Glasgroep BV
Actief in Holten
Tel: 0547-272065

 Enter
(+11km)

04

Extra informatie:
Wie zijn we........ De Twentse Glasgroep BV is een onafhankelijke glasgroothandel alswel een glasmontagebedrijf. Vanuit Goor werken we met 17 medewerkers, waarvan 11 betrokken glaszetters in vaste dienst. Naast het leveren en monteren van glas hebben we ook beglazingsmaterialen, lakken, muurverven en aanverwante non-paint artikelen. Waar ligt onze kracht Onze grote kracht ligt in logistiek, planning, inkoop én glasmontage.

05

Glas Groep B.V.
Actief in Holten
Tel: 0570-631717

 Colmschate
(+14km)

05

Certificering / branche organisatie:
Vlakglas G.B.O. Glasbranche Organisatie VCA

Extra informatie:
Glas Groep Deventer BV de specialist in alle beglazingen. Met glas maken we het leven mooier. Met glas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht,beheersen we energie en beschermen we mens en omgeving. Wie we zijn en wat we doen Glas Groep Deventer BV is een professionele onderneming die zich bezig houdt met het leveren en monteren van alle glastoepassingen. Alles nauwkeurig op maat gemaakt volgens elk gewenst ontwerp.

06

J.W. ten Hove Schildersbedrijf
Actief in Holten
Tel: 06 50453685

 Almelo
(+16km)

06

Extra informatie:
Schildersbedrijf J W ten Hove in Almelo biedt complete service in schilder- en beglazingswerk. Ons dienstenpakket omvat met name renovatie, restauratie en onderhoud aan woningen, woningcomplexen, bedrijfspanden en utiliteitsprojecten. Tevens kunnen wij u een abonnement aanbieden, waarbij u het onderhoud van uw schilderwerk aan ons uitbesteedt. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat uw houtwerk er dan altijd piekfijn uitziet.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Holten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Holten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×