logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Holten


Overzicht glaszetters Holten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Gebr. Wissink Schildersbedrijf
Dijkerhoekseweg 4, Holten
Tel: 0548-361558
Jaren werkzaam: 69 jaar
9
werknemers

 Holten
(+5km)

01

Extra informatie:
Gebr Wissink Schildersbedrijf is een vertrouwd adres voor al uw onderhoud schilderwerk, nieuwbouw schilderwerk, beglazingen, glasherstel en interieur verzorging voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

02

Bruins schilderwerken
Actief in Holten
Tel: 06 - 36124488

 Rijssen
(+7km)

02

Extra informatie:
Beglazing Onder beglazing verstaan wij het plaatsen van meervoudig isolatieglas, enkelglas, figuurglas en glas in lood. Glaswerk Rekening houdend met uw wensen komen wij met een passende en zo voordelig mogelijke oplossing voor uw glaswerk. Wij leveren alle glassoorten van normaal enkelglas tot en met het best isolerende HR++.

03

Bennie Bieleman Schildersbedrijf
Actief in Holten
Tel: 0570-542660

 Bathmen
(+10km)

03

04

Twentse Glasgroep BV
Actief in Holten
Tel: 0547-272065
Jaren werkzaam: 18 jaar
12
werknemers

 Enter
(+11km)

04

Extra informatie:
Wie zijn we........ De Twentse Glasgroep BV is een onafhankelijke glasgroothandel alswel een glasmontagebedrijf. Vanuit Goor werken we met 17 medewerkers, waarvan 11 betrokken glaszetters in vaste dienst. Naast het leveren en monteren van glas hebben we ook beglazingsmaterialen, lakken, muurverven en aanverwante non-paint artikelen. Waar ligt onze kracht Onze grote kracht ligt in logistiek, planning, inkoop én glasmontage.

05

Groothoff Schilderwerken
Actief in Holten
Tel: 0570-650717

 Deventer
(+13km)

05

06

Glas Groep B.V.
Actief in Holten
Tel: 0570-631717
Jaren werkzaam: 5 jaar

 Colmschate
(+14km)

06

Certificering / branche organisatie:
Vlakglas G.B.O. Glasbranche Organisatie VCA

Extra informatie:
Glas Groep Deventer BV de specialist in alle beglazingen. Met glas maken we het leven mooier. Met glas richten we ruimtes in, geven we vorm aan het licht,beheersen we energie en beschermen we mens en omgeving. Wie we zijn en wat we doen Glas Groep Deventer BV is een professionele onderneming die zich bezig houdt met het leveren en monteren van alle glastoepassingen. Alles nauwkeurig op maat gemaakt volgens elk gewenst ontwerp.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Holten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Holten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×