logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Hoofddorp


Overzicht glaszetters Hoofddorp

 
 
Glaszetter
Plaats
01

GLASSERVICE Marcel Zonneveld
Steinerbos 42, Hoofddorp
Tel: 023 - 564 25 66

 Hoofddorp
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Zonneveld Glasservice Glaszetten is ons vak Of het nu gaat om een enkelvoudig ruitje, renovatie of een algeheel project. Bij ons bent u aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar een vertrouwd gezicht in de Haarlemmermeer en omstreken. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van glas en kozijnen. Zonneveld Glasservice is een bedrijf wat al vanaf 1994 actief is in de Glasindustrie zowel voor particulieren als bedrijven.

02

Glaszettersbedrijf Hopman
Van den Berghlaan 393, Hoofddorp
Tel: 06 - 53 33 71 11
Jaren werkzaam: 29 jaar
1
werknemer

 Hoofddorp
(+3km)

02

Extra informatie:
Glassoorten Hopman glaszettersbedrijf is gespecialiseerd in alle voorkomende glaswerkzaamheden, zoals o.a. het plaatsen van: -Dubbel glas HR (lucht gevuld); -Dubbel glas HR++ (gas gevuld); -Enkel glas – Sierglas – Glas in lood; -Zonwerend glas o.a. voor serredaken; -Voorzetramen; -Draadglas / veiligheidsglas gelaagd of gehard; ...

03

Dag & Nacht Glas
Middelplaten 1, Hoofddorp
Tel: 023-2049214
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Hoofddorp
(+3km)

03

Extra informatie:
Uw ruitschade direct verholpen Heeft u ruitschade? Dan staat Dag en Nachtglas voor u klaar. Is uw gebroken glas ontstaan door storm of braak? Het maakt niet uit hoe groot uw glasschade is, wij klaren de klus. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor zowel het doorgeven van glasschade als het uitvoeren van reparaties en vervangingen. Wij hanteren altijd een scherpe prijs en iedere klus wordt door ons afgehandeld met uw verzekering.

04

HSH Schilderwerken B.V.
Debbemeerstraat 10, Hoofddorp
Tel: 023-5620753

 Hoofddorp
(+2km)

04

Extra informatie:
Glaszetten HSH Schilderwerken is gespecialiseerd in glaszetten. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. Isolerende beglazing, brandwerende beglazing, enkelglas en glas in lood zijn enkele voorbeelden van soorten glas waarin wij ons hebben gespecialiseerd. Of het nu gaat om glasschade of het projectmatig plaatsen van beglazing, u ben bij HSH Schilderwerken aan het juiste adres.

05

HR-Glasservice
Tuinweg 22, Hoofddorp
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Hoofddorp
(+2km)

05


Glaszetters Hoofddorp

Als je glas wilt laten vervangen in Hoofddorp, kun je de volgende stappen volgen:

Identificeer het type glas: Bepaal welk type glas je wilt laten vervangen. Is het enkel glas, dubbel glas, HR++ glas of een ander specifiek type? Dit is belangrijk om te weten bij het zoeken naar een geschikte glaszetter.

Zoek naar glaszetters in Hoofddorp: Gebruik online zoekmachines, lokale bedrijvengidsen of vraag aanbevelingen van mensen in je omgeving om glaszetters in Hoofddorp te vinden. Let op hun ervaring, klantbeoordelingen en eventuele specialisaties in het type glas dat je wilt vervangen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Geef de specifieke afmetingen, het type glas en eventuele andere vereisten door, zodat de glaszetters een accurate offerte kunnen opstellen.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, diensten en garanties die ze bieden. Zorg ervoor dat je alle details begrijpt en eventuele vragen stelt voordat je een beslissing neemt.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals planning, betalingsvoorwaarden en andere specifieke vereisten.

Bereid de ruimte voor: Zorg ervoor dat de ruimte rondom het glas vrij is van obstakels en meubels. Dit vergemakkelijkt het werk van de glaszetter en minimaliseert het risico op schade aan je eigendommen.

Laat het glas vervangen: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter naar je locatie in Hoofddorp komen om het glas te vervangen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders regelt die toegang kan geven tot de ruimte waarin het glas vervangen moet worden.

Betaling en garantie: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betalingsprocedure. Zorg ervoor dat je alle betalingen volgens afspraak verricht. Vraag ook naar de garantie op het vervangen glas, zodat je bij eventuele problemen op de hoogte bent van de dekking.

Kies een ervaren en betrouwbare glaszetter om ervoor te zorgen dat het glas correct wordt vervangen. Neem de tijd om verschillende opties te verkennen en selecteer een glaszetter die past bij jouw specifieke behoeften.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoofddorp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoofddorp en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×