logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Hoogeloon


Overzicht glaszetters Hoogeloon

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Bolte Glas- en Schilderwerken
Groenstraat 5/A, Hoogeloon
Tel: 0497-681591

 Hoogeloon
(+1km)

01

Extra informatie:
Bolte Glas- en Schilderwerken is een vertrouwd adres voor al uw glas- en schilderwerken. Ons bedrijf bestaat sinds 1976 en is sindsdien een gestaag groeiende onderneming met vakbekwaam personeel. Wij verrichten allround schilderwerken aan nieuwbouw, renovatie en onderhoud voor particulieren, aannemers, bedrijven, winkels, scholen, gemeenten en voor verenigingen van eigenaren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud van monumentale gebouwen, kerken en kloosters.

02

Kuijpers Glas & Kitwerk
Actief in Hoogeloon
Tel: 06-30015562

 Casteren
(+3km)

02

Extra informatie:
Wij verzorgen glas en montage in nieuwbouw, renovatie, bedrijven, interieurs. Ook zijn wij gespecialiseerd in het beglazen van lichtstraten en stalen puien met stopverf. Wij garanderen top kwaliteit in het leveren en plaatsen van glas. Om de kwaliteit te benadrukken geven wij 10 jaar garantie op het glas. Wij leveren aan particulieren, aannemers, timmerbedrijven, schilders, interieurbouwers, en andere professionals.

03

JAL Glasmontage
Actief in Hoogeloon
Tel: 0629013914

 Vessem
(+4km)

03

Extra informatie:
Jal glasmontage is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van alle soorten beglazing zoals - Hard glazen deuren - Spiegels - Douche deuren - Glazen balustrades - Kunststofkozijnen - Isolatie glas zowel voor particulier als bedrijven Maar ook voor utiliteit bouw bent u bij ons aan het juiste adres Dankzij een ruime ervaring en goede contacten met onze toeleveranciers hebben wij voor elk probleem op glasgebied de juiste oplossing.

04

van de Vondevoort Glaswerken
Actief in Hoogeloon
Tel: 040-2052131

 Wintelre
(+9km)

04

Extra informatie:
Welkom bij v.d. Vondevoort Glaswerken Van de Vondevoort Glaswerken is een gerenommeerd glasbedrijf en is sinds 2005 actief in het leveren en plaatsen van glas en alle voorkomende glaswerkzaamheden. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven, instellingen en verzekeraars. Door 35 jaar aan glaservaring zijn wij ervaren met: ...

05

Thijssen Schilders en Glasbedrijf BV Eindhoven
Actief in Hoogeloon
Tel: 040-2524856

 Eindhoven
(+10km)

05

Extra informatie:
Glas is een mooi en duurzaam product dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Goede glasproducten kunnen bijdragen aan betere energiebesparing en aan een makkelijker onderhoud. Op gebied van glas is Thijssen Schilders- en Glaszettersbedrijf uw partner bij uitstek. Met onze ruime glaskennis bieden wij u de volgende diensten aan: -Glasschade en reparatie. -Glas vervangen en plaatsen. -Glazen keuken achterwanden.

06

MetallicS Schilder Glas en Wandafwerking
Actief in Hoogeloon
Tel: 0497-542689

 Bergeijk
(+11km)

06

Extra informatie:
Professionele glaszetter Metallics plaatst en levert alle soorten beglazing en houd zich ook bezig met de laatste trends op het gebied van interieurbeglazing, glazen deuren en scheidingswanden. Om u beter van dienst te kunnen zijn hebben we onderstaande categorieën verder uitgewerkt. Natuurlijk staat het altijd vrij om uw vragen direct aan ons te stellen en u zo van deskundig advies te voorzien.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoogeloon of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoogeloon en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×