logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Hoogerheide


Overzicht glaszetters Hoogerheide

 
 
Glaszetter
Plaats
01

A-Z Glastechnieken
Klm Laan 60, Hoogerheide
Tel: 0164-610054
Jaren werkzaam: 18 jaar
1
werknemer

 Hoogerheide
(+1km)

01

02

Glashandel van Veldhoven
Actief in Hoogerheide
Tel: 0651207967
Jaren werkzaam: 36 jaar
3
werknemers

 Ossendrecht
(+4km)

02

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel van Veldhoven Voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas, kozijnen (kunststof, hout en aluminium) en voorzetramen. Wat is het verschil tussen ramen, kozijnen en glas? Ramen zijn een belangrijk onderdeel van uw woning. De beste ramen zijn sfeervol, isolerend, én zorgen voor ventilatie. Kozijn, raam en ruit: de verschillen Kozijnen, ramen en ruiten zijn termen die vaak door elkaar worden gebruikt.

03

Van Loon schilderwerken
Actief in Hoogerheide
Tel: 06- 21857796

 Bergen op zoom
(+6km)

03

Extra informatie:
Het is niet alleen een kwestie van schuren en schilderen Om tot gewenste resultaten te komen zal er soms meer gedaan moeten worden dan alleen schuren en schilderen. Door de jaren heen heeft van Loon schilderwerken een netwerk opgebouwd van de beste vakmensen in de omgeving. Samen met zo’n specialist zorgt van Loon ervoor dat alles tot in de details is verzorgd, voordat het schilderen kan beginnen.

04

Dietvorst Verf en Behang
Actief in Hoogerheide
Tel: 0164-237033
Jaren werkzaam: 22 jaar
2
werknemers

 Bergen op zoom
(+7km)

04

Extra informatie:
Glas Het juiste adres voor leveren en plaatsen van enkelglas , isolatieglas en dubbelglas. Wij komen graag bij u langs voor een gratis offerte op maat en een duidelijk advies. Wij leveren diverse soorten figuurglas en spiegels op maat. u kunt ook bij ons terecht voor een geslepen tafelblad, planchet of glasplaat voor in een kast. Zelfs raamdecoraties in de vorm van een glasplaat voor het raam kunnen wij in iedere gewenste maat leveren.

05

Cloïn Schilderwerken
Actief in Hoogerheide
Tel: 0164 237421

 Bergen op zoom
(+9km)

05

06

Lindhout Vastgoedonderhoud
Actief in Hoogerheide
Tel: 0164-236857

 Bergen op zoom
(+10km)

06

Extra informatie:
HR++ beglazing In veel woningen en gebouwen van voor 1995 is nog eerste-generatie dubbelglas of zelfs enkel glas aanwezig. Deze oude glassoorten isoleren slechts matig en enkel glas isoleert helemaal niet. Wij plaatsen bij zulke woningen HR++ beglazing met bijvoorbeeld Argon vulling. Modern isolatieglas bestaat doorgaans uit twee glasplaten gescheiden door een spouwruimte van 9, 12 of 15mm. Tot en met HR-glas is de spouw gevuld met droge lucht.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoogerheide of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoogerheide en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×