logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Hoogeveen


Overzicht glaszetters Hoogeveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Verf- en glashandel AGC Hoogeveen
Buitenvaart 2114A​, Hoogeveen
Tel: 0528 - 265332

 Hoogeveen
(+3km)

01

02

Offerein Schildersbedrijf
Wilgencamp 20, Hoogeveen
Tel: 06 15 550 479

 Hoogeveen
(+2km)

02

03

DJM Glastechniek
Actief in Hoogeveen
Tel: 06-30210254
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Hollandscheveld
(+5km)

03

04

Schildersbedrijf Westerbeek
Actief in Hoogeveen
Tel: 0528-371591
Jaren werkzaam: >100 jaar
10
werknemers

 Zuidwolde
(+7km)

04

Extra informatie:
Een uniek familiebedrijf voor schilderwerk en verf “Wij zijn uw partner voor verf, schilderwerk, houtrenovatie en glaszetten. Laat u adviseren door onze medewerkers voor het beste resultaat. Meer dan 80 jaar ervaring ‘De verf zit in ons bloed’. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw zit de familie Westerbeek in de verf. Door vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar.

05

Brinkhof glas- en schilderwerken
Actief in Hoogeveen
Tel: 0522 472566

 Ruinen
(+8km)

05

Extra informatie:
Glas- en gevelservice -Alle soorten beglazing, herstel houtaantasting, afbouwwerkzaamheden. -Herstel houtaantasting kozijnen en ramen. -Controle gevelelementen, deelvervanging, omtrekspeling. -Controle hang en sluitwerk -Voegwerk -Gevelreiniging Heeft u werkzaamheden die om advies of prijsopgave vragen, bel of mail ons. Wij maken een afspraak met u wanneer het u het beste past en zorgen voor een passend “brinkhof advies” en concurrerende prijsopgave.

06

Schildersbedrijf Martijn Hut
Actief in Hoogeveen
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+9km)

06

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv.


Glaszetters Hoogeveen

Als je ruiten wilt laten vervangen in Hoogeveen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Hoogeveen. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Hoogeveen of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van je ruiten. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het aantal ramen dat moet worden vervangen, de afmetingen van de ramen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en ruiten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruiten te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

TIPTip: Het is belangrijk om te onthouden dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoogeveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoogeveen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×