logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Hoogeveen


Overzicht glaszetters Hoogeveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Verf- en glashandel AGC Hoogeveen
Buitenvaart 2114A​, Hoogeveen
Tel: 0528 - 265332

 Hoogeveen
(+3km)

01

02

DJM Glastechniek
Actief in Hoogeveen
Tel: 06-30210254

 Hollandscheveld
(+5km)

02

03

Schildersbedrijf Westerbeek
Actief in Hoogeveen
Tel: 0528-371591

 Zuidwolde
(+7km)

03

Extra informatie:
Een uniek familiebedrijf voor schilderwerk en verf “Wij zijn uw partner voor verf, schilderwerk, houtrenovatie en glaszetten. Laat u adviseren door onze medewerkers voor het beste resultaat. Meer dan 80 jaar ervaring ‘De verf zit in ons bloed’. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw zit de familie Westerbeek in de verf. Door vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar.

04

Brinkhof glas- en schilderwerken
Actief in Hoogeveen
Tel: 0522 472566

 Ruinen
(+8km)

04

Extra informatie:
Glas- en gevelservice -Alle soorten beglazing, herstel houtaantasting, afbouwwerkzaamheden. -Herstel houtaantasting kozijnen en ramen. -Controle gevelelementen, deelvervanging, omtrekspeling. -Controle hang en sluitwerk -Voegwerk -Gevelreiniging Heeft u werkzaamheden die om advies of prijsopgave vragen, bel of mail ons. Wij maken een afspraak met u wanneer het u het beste past en zorgen voor een passend “brinkhof advies” en concurrerende prijsopgave.

05

Schildersbedrijf Martijn Hut
Actief in Hoogeveen
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+9km)

05

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv.

06

Schildersbedrijf Theo van der Felz
Actief in Hoogeveen
Tel: 06-27553954

 Slagharen
(+12km)

06

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor binnen- en buitenschilderwerk. Voor beide geldt, dat wij de ontwikkelingen van schildersmaterialen op de voet volgen, zodat u altijd verzekerd bent van het gebruik van de goede, professionele materialen voor elke situatie, met een perfect resultaat. Daarnaast geven u ook graag een advies voor wat betreft de toe te passen kleuren. Mochten we bij het buitenschilderwerk houtrot tegenkomen, dan kunnen wij, in overleg met u, een oplossing bieden voor de toekomst.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoogeveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoogeveen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×