logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Hoogland


Overzicht glaszetters Hoogland

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Keizer en Zn Schilderwerken BV
De Bik 5, Hoogland
Tel: 033-4808007
Jaren werkzaam: 28 jaar
11
werknemers

 Hoogland
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Fosag HuisSchilderPlan

Extra informatie:
Al vier generaties lang werkt Keizer en Zn. Schilderwerken met passie aan het onderhoud-, nieuwbouw-en restauratieschilderwerk van vastgoedprojecten in de regio Amersfoort. Meer dan een eeuw schilderservaring heeft niet alleen gezorgd voor een goede naam op het gebied van vakmanschap, ook onze organisatiestructuur staat bekend om het snel kunnen anticiperen bij opdrachtverlening.

02

RvE schilderwerken
Kastanjelaan 12, Hoogland
Tel: 06 13 47 6997

 Hoogland
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetten Ook voor glaszetten bent u bij RvE Schilderwerken aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot wat voor glas u kunt laten plaatsen. Hieronder geef ik u wat informatie over de diverse soorten glas, eigenschappen en mogelijkheden. Graag geef ik u meer informatie in een persoonlijk gesprek, maar u mag ook een e-mail sturen. Isolatieglas Standaard: Met warmte isolatieglas houdt u in vergelijk met enkelglas de kou buiten en kunt u besparen op de stookkosten.

03

De Glaswacht
Actief in Hoogland
Tel: 033-4618696

 Amersfoort
(+4km)

03

Extra informatie:
Welkom bij De Glaswacht B.V. De Glaswacht is hét glasschadeherstelbedrijf voor Midden-Nederland. Bij ons kunt u direct terecht voor alles op het gebied van glas & glasschade. Wij hebben een echte 24-uurs service die 365 dagen per jaar bereikbaar is voor het plaatsen van een ruit, dubbel glas of het treffen van een noodvoorziening.

04

Wolters Glas-& Kozijn
Actief in Hoogland
Tel: 06-51490812

 Hooglanderveen
(+4km)

04

Extra informatie:
Een all-round Glas & Kozijn bedrijf gevestigd in Amersfoort en al 20 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en restauratie van glas-& kozijn projecten in heel Nederland. Wolters Glas & Kozijn is specialist in leveren & montage van ; â—¦Hardhouten ramen, deuren en kozijnen â—¦Kunststof ramen, deuren en kozijnen â—¦Schuifpuien Hardhout of Kunststof.

05

Glashandel Koelewijn
Actief in Hoogland
Tel: 033 - 299 63 63

 Bunschoten-spakenburg
(+5km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Koelewijn Glasschade – Glasherstelbedrijf – Specialist op het gebied van Glas Schade aan uw raam, het glas kapot en heeft u een glaszetter nodig? Geen probleem, Glashandel Koelewijn beschikt over een 24-uur service en kan met spoed een noodvoorziening voor u plaatsen. Voor zowel schadeherstel en noodvoorzieningen kunt u 24 uur per dag contact met ons opnemen.

06

Proglass BV
Actief in Hoogland
Tel: 033-4562297

 Amersfoort
(+4km)

06

Extra informatie:
ProGlass: Erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken Wij zijn ProGlass, een erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten beglazingswerkzaamheden voor zowel particulieren, woningstichtingen en instellingen. Direct glasschade melden? Bel 033 - 456 22 97. Als u buiten de reguliere werktijden glasschade heeft kunt u gebruik maken van de 24- uurservice van Proglass.

07

Glasservice Blokker
Actief in Hoogland
Tel: 06 19 35 89 39

 Amersfoort
(+5km)

07

Extra informatie:
Over Glasservice Blokker Glasservice Blokker is al jaren gespecialiseerd in het zetten van glas, met name in monumentale panden. Wij helpen u graag met uw vraagstuk, en bieden altijd een passende oplossing op maat. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Midden Nederland, maar voeren specialistisch werk uit door heel Nederland. Schroom niet om vrijblijvend een offerte op te vragen via de website. Wij zullen u zo spoedig als mogelijk van een prijsopgave voorzien.

08

AvD-Glas
Actief in Hoogland
Tel: 06-52472812

 Amersfoort
(+5km)

08

Extra informatie:
AvD-Glas is een glas in lood bedrijf in Amersfoort en ontwerpt, produceert, isoleert en monteert glas in lood in heel Nederland. AvD-Glas levert m.n. glas-in-lood in de regio Amersfoort en Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg en de Utrechtse heuvelrug, Hilversum en het Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en op de Veluwe. AvD-Glas verzorgt reparatie / herstel van glas in lood op locatie en restauratie / overloden van glas-in-lood in onze werkplaats.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoogland of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoogland en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×