logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Hoogland


Overzicht glaszetters Hoogland

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Keizer en Zn Schilderwerken BV
De Bik 5, Hoogland
Tel: 033-4808007
Jaren werkzaam: 29 jaar
11
werknemers

 Hoogland
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Fosag HuisSchilderPlan

Extra informatie:
Al vier generaties lang werkt Keizer en Zn. Schilderwerken met passie aan het onderhoud-, nieuwbouw-en restauratieschilderwerk van vastgoedprojecten in de regio Amersfoort. Meer dan een eeuw schilderservaring heeft niet alleen gezorgd voor een goede naam op het gebied van vakmanschap, ook onze organisatiestructuur staat bekend om het snel kunnen anticiperen bij opdrachtverlening.

02

Meijer Glas & Montage
Zuivelhof 6, Hoogland
Tel: 0681816015
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Hoogland
(+1km)

02

Extra informatie:
Glaszetten op de Juiste Manier. Bij Meijer Glas & Montage zetten wij nieuw glas in uw huis. Wij regelen het gehele proces van A tot Z. Ook het benodigde klein timmerwerk wordt hierbij voor u geregeld. -Gratis offerte bij inmeten -Netjes en professioneel -Binnen 4- 6 weken nieuw glas in uw huis

03

Glas van Jan
De Koop 23, Hoogland
Tel: 06 - 53 27 81 33
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Hoogland
(+1km)

03

Extra informatie:
Jouw specialist voor glaswerken Al ruim 20 jaar leveren wij enkel vakwerk op het gebied van glaswerk, waardoor wij een waar begrip zijn geworden in Hoogland en omgeving. Door onze brede ervaring en kennis van het vak leek het ons de volgende logische stap om voor onszelf te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan; in 2019 besloten wij verder te gaan onder de naam Glas van Jan. Vandaag de dag kunnen wij zowel particulieren als zakelijke partijen van dienst zijn met een breed scala aan werkzaamheden.

04

RvE schilderwerken
Kastanjelaan 12, Hoogland
Tel: 06 13 47 6997

 Hoogland
(+1km)

04

Extra informatie:
Glaszetten Ook voor glaszetten bent u bij RvE Schilderwerken aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot wat voor glas u kunt laten plaatsen. Hieronder geef ik u wat informatie over de diverse soorten glas, eigenschappen en mogelijkheden. Graag geef ik u meer informatie in een persoonlijk gesprek, maar u mag ook een e-mail sturen. Isolatieglas Standaard: Met warmte isolatieglas houdt u in vergelijk met enkelglas de kou buiten en kunt u besparen op de stookkosten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoogland of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoogland en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×