logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Hooglanderveen


Overzicht glaszetters Hooglanderveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wolters Glas-& Kozijn
Landweg 3, Hooglanderveen
Tel: 06-51490812

 Hooglanderveen
(+1km)

01

Extra informatie:
Een all-round Glas & Kozijn bedrijf gevestigd in Amersfoort en al 20 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en restauratie van glas-& kozijn projecten in heel Nederland. Wolters Glas & Kozijn is specialist in leveren & montage van ; â—¦Hardhouten ramen, deuren en kozijnen â—¦Kunststof ramen, deuren en kozijnen â—¦Schuifpuien Hardhout of Kunststof.

02

De Glaswacht
Actief in Hooglanderveen
Tel: 033-4618696

 Amersfoort
(+2km)

02

Extra informatie:
Welkom bij De Glaswacht B.V. De Glaswacht is hét glasschadeherstelbedrijf voor Midden-Nederland. Bij ons kunt u direct terecht voor alles op het gebied van glas & glasschade. Wij hebben een echte 24-uurs service die 365 dagen per jaar bereikbaar is voor het plaatsen van een ruit, dubbel glas of het treffen van een noodvoorziening.

03

Proglass BV
Actief in Hooglanderveen
Tel: 033-4562297

 Amersfoort
(+2km)

03

Extra informatie:
ProGlass: Erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken Wij zijn ProGlass, een erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten beglazingswerkzaamheden voor zowel particulieren, woningstichtingen en instellingen. Direct glasschade melden? Bel 033 - 456 22 97. Als u buiten de reguliere werktijden glasschade heeft kunt u gebruik maken van de 24- uurservice van Proglass.

04

Keizer en Zn Schilderwerken BV
Actief in Hooglanderveen
Tel: 033-4808007
Jaren werkzaam: 28 jaar
11
werknemers

 Hoogland
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Fosag HuisSchilderPlan

Extra informatie:
Al vier generaties lang werkt Keizer en Zn. Schilderwerken met passie aan het onderhoud-, nieuwbouw-en restauratieschilderwerk van vastgoedprojecten in de regio Amersfoort. Meer dan een eeuw schilderservaring heeft niet alleen gezorgd voor een goede naam op het gebied van vakmanschap, ook onze organisatiestructuur staat bekend om het snel kunnen anticiperen bij opdrachtverlening.

05

Glasservice Blokker
Actief in Hooglanderveen
Tel: 06 19 35 89 39

 Amersfoort
(+4km)

05

Extra informatie:
Over Glasservice Blokker Glasservice Blokker is al jaren gespecialiseerd in het zetten van glas, met name in monumentale panden. Wij helpen u graag met uw vraagstuk, en bieden altijd een passende oplossing op maat. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Midden Nederland, maar voeren specialistisch werk uit door heel Nederland. Schroom niet om vrijblijvend een offerte op te vragen via de website. Wij zullen u zo spoedig als mogelijk van een prijsopgave voorzien.

06

AvD-Glas
Actief in Hooglanderveen
Tel: 06-52472812

 Amersfoort
(+5km)

06

Extra informatie:
AvD-Glas is een glas in lood bedrijf in Amersfoort en ontwerpt, produceert, isoleert en monteert glas in lood in heel Nederland. AvD-Glas levert m.n. glas-in-lood in de regio Amersfoort en Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg en de Utrechtse heuvelrug, Hilversum en het Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en op de Veluwe. AvD-Glas verzorgt reparatie / herstel van glas in lood op locatie en restauratie / overloden van glas-in-lood in onze werkplaats.

07

E de Vaal BV schilderwerken
Actief in Hooglanderveen
Tel: 033-4720595

 Amersfoort
(+5km)

07

Extra informatie:
Beglazing met de juiste sfeer en rendement Beglazing en ramen zijn net als verf bepalend voor de sfeer van uw huis, zowel binnen als buiten. Voor iedere toepassing is namelijk wel een specifieke glassoort verkrijgbaar. Dubbele beglazing, decoratieve beglazing, hardglazen deuren, figuurglas: De Vaal levert het niet alleen, maar voorziet u ook van gedegen advies. Wilt u juist functioneel glas, zoals brandvertragend glas of dubbelglas? Of decoratief, als figuurglas.

08

RvE schilderwerken
Actief in Hooglanderveen
Tel: 06 13 47 6997

 Hoogland
(+4km)

08

Extra informatie:
Glaszetten Ook voor glaszetten bent u bij RvE Schilderwerken aan het juiste adres. Er zijn vele mogelijkheden met betrekking tot wat voor glas u kunt laten plaatsen. Hieronder geef ik u wat informatie over de diverse soorten glas, eigenschappen en mogelijkheden. Graag geef ik u meer informatie in een persoonlijk gesprek, maar u mag ook een e-mail sturen. Isolatieglas Standaard: Met warmte isolatieglas houdt u in vergelijk met enkelglas de kou buiten en kunt u besparen op de stookkosten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hooglanderveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hooglanderveen en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×