logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Hooglanderveen


Overzicht glaszetters Hooglanderveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Wolters Glas-& Kozijn
Landweg 3, Hooglanderveen
Tel: 06-51490812
Jaren werkzaam: 27 jaar
2
werknemers

 Hooglanderveen
(+1km)

01

Extra informatie:
Een all-round Glas & Kozijn bedrijf gevestigd in Amersfoort en al 20 jaar gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie en restauratie van glas-& kozijn projecten in heel Nederland. Wolters Glas & Kozijn is specialist in leveren & montage van ; â—¦Hardhouten ramen, deuren en kozijnen â—¦Kunststof ramen, deuren en kozijnen â—¦Schuifpuien Hardhout of Kunststof.

02

De Glaswacht
Actief in Hooglanderveen
Tel: 033-4618696
Jaren werkzaam: 26 jaar
11
werknemers

 Amersfoort
(+2km)

02

Extra informatie:
Welkom bij De Glaswacht B.V. De Glaswacht is hét glasschadeherstelbedrijf voor Midden-Nederland. Bij ons kunt u direct terecht voor alles op het gebied van glas & glasschade. Wij hebben een echte 24-uurs service die 365 dagen per jaar bereikbaar is voor het plaatsen van een ruit, dubbel glas of het treffen van een noodvoorziening.

03

Proglass BV
Actief in Hooglanderveen
Tel: 033-4562297
Jaren werkzaam: 18 jaar

 Amersfoort
(+2km)

03

Extra informatie:
ProGlass: Erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken Wij zijn ProGlass, een erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten beglazingswerkzaamheden voor zowel particulieren, woningstichtingen en instellingen. Direct glasschade melden? Bel 033 - 456 22 97. Als u buiten de reguliere werktijden glasschade heeft kunt u gebruik maken van de 24- uurservice van Proglass.

04

Keizer en Zn Schilderwerken BV
Actief in Hooglanderveen
Tel: 033-4808007
Jaren werkzaam: 28 jaar
11
werknemers

 Hoogland
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Fosag HuisSchilderPlan

Extra informatie:
Al vier generaties lang werkt Keizer en Zn. Schilderwerken met passie aan het onderhoud-, nieuwbouw-en restauratieschilderwerk van vastgoedprojecten in de regio Amersfoort. Meer dan een eeuw schilderservaring heeft niet alleen gezorgd voor een goede naam op het gebied van vakmanschap, ook onze organisatiestructuur staat bekend om het snel kunnen anticiperen bij opdrachtverlening.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hooglanderveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hooglanderveen en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×