logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Hoogvliet Rotterdam


Overzicht glaszetters Hoogvliet Rotterdam

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Jansen Glas Hoogvliet BV
Nieuwe Langeweg 35, Hoogvliet rotterdam
Tel: 010-4164864
Jaren werkzaam: 31 jaar
13
werknemers

 Hoogvliet rotterdam
(+1km)

01

Extra informatie:
Jansen Glas de glasexpert voor bedrijven en particulieren U bent op zoek naar een goed en betrouwbaar bedrijf voor al uw wensen op het gebied van glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Jansen Glas: de vaste partner voor: -Nieuwbouw, renovatieprojecten en kantoren. -Particulieren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

02

Glashandel Rotterdam
Steenhouwerstraat 94, Hoogvliet rotterdam
Tel: 06-22567452

 Hoogvliet rotterdam
(+2km)

02

03

De Vierseizoenen Schildersbedrijf
Korianderstraat 47, Hoogvliet rotterdam
Tel: 0614 392250

 Hoogvliet rotterdam
(+2km)

03

Extra informatie:
Glaswerk­zaamheden De 4 Seizoenen Schilders voorziet al uw ramen van het juiste glas. Wij zetten HR++ glas, verschillende soorten isolatieglas en enkele beglazing. Wij adviseren u wat voor uw pand de meest geschikte mogelijkheden zijn en brengen geheel vrijblijvend een offerte uit. Op het gebied van glas bent u bij De 4 Seizoenen Schilders aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen allerlei soorten glas.

04

Hijs en glas montage van den Dolder
Toscalaan 708, Hoogvliet rotterdam
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Hoogvliet rotterdam
(+1km)

04

05

Center Glas
Tonijnstraat 96, Hoogvliet rotterdam

 Hoogvliet rotterdam
(+1km)

05

Extra informatie:
Het plaatsen en vervangen van glas en glas bewerkingen. Inkoop en verkoop van levensmiddelen.


Glaszetters Hoogvliet Rotterdam

Als je glas wilt laten plaatsen in Hoogvliet, Rotterdam, kun je verschillende stappen ondernemen:

Lokale glasbedrijven: Zoek naar glasbedrijven die actief zijn in Hoogvliet of in de omgeving van Rotterdam. Je kunt online bedrijvengidsen, zoekmachines of lokale bedrijvengroepen raadplegen om geschikte glasbedrijven te vinden. Daarnaast kun je ook aanbevelingen vragen aan vrienden, buren of lokale bouwprofessionals.

Bouwmarkten: Grote bouwmarkten in de buurt van Hoogvliet kunnen glasproducten en mogelijk ook installatiediensten aanbieden. Controleer of bouwmarkten in de omgeving deze service beschikbaar hebben.

Glasleveranciers: Neem contact op met glasleveranciers die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van glas. Zij kunnen je adviseren over de juiste glassoort en eventueel ook installatiediensten aanbieden of je doorverwijzen naar professionele glaszetters.

TIPTip: Het is belangrijk om offertes op te vragen bij verschillende bedrijven en de prijzen, service en kwaliteit met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je je behoeften en verwachtingen duidelijk communiceert, zodat het bedrijf je een nauwkeurige offerte kan geven.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoogvliet Rotterdam of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoogvliet Rotterdam en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×