logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Hoorn (NH)


Overzicht glaszetters Hoorn (NH)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Service Glasherstel
Lepelaar 4, Hoorn
Tel: 0229 - 276554
Jaren werkzaam: 78 jaar
219
werknemers

 Hoorn
(+1km)

01

Extra informatie:
Service Glasherstel Regio Leeuwarden is altijd bij u in de buurt Met meer dan 180 met glas beladen wagens zijn onze glaszetters altijd bij u in de buurt. En dat is prettig als u verlangt dat wij snel bij u langskomen. Dat geldt vooral als u glasschade heeft, maar ook als u uw nieuwe isolatieglas zo snel mogelijk geplaatst wilt hebben. Omdat ons glasbedrijf veel mobiele wagens heeft en in elke provincie in Nederland vertegenwoordigd is, is dat een stuk service waar u op kunt rekenen.

02

JB Schilderwerken & Kozijnreparaties
Achterom 41, Hoorn
Tel: 0229-240722

 Hoorn
(+2km)

02

Extra informatie:
JB schilderwerken & kozijnreparaties Welkom bij JB Schilderwerken & Kozijnreparaties, uw allround vakman voor praktisch al uw klussen. Een combinatie van ouderwets vakmanschap en het gebruik van de beste materialen en gereedschappen van deze tijd zorgen altijd voor een kwalitatief hoogstaand resultaat. Bent u op zoek naar een adres waar u voor al uw onderhoud aan uw huis terecht kan? Bekijk dan op uw gemak onze website en overtuig u zelf ervan dat u dat adres heeft gevonden.

03

Schildersbedrijf Johan
Dubloen 118, Hoorn
Tel: 0546 851422

 Hoorn
(+3km)

03

04

HSB-Schilders Groep
Peperstraat 42, Hoorn
Tel: 0229 215 095

 Hoorn
(+1km)

04

05

De Glaswacht
Actief in Hoorn (NH)
Tel: 0229-245402
Jaren werkzaam: 48 jaar
9
werknemers

 Zwaag
(+3km)

05

Extra informatie:
SNEL EN VAKKUNDIG GLAS VERVANGEN IN HEEL NOORD-HOLLAND? Bel dan (gratis) De Glaswacht. Al onze glaszetters zijn ervaren vakmensen die niets liever doen dan u helpen. Voorkom een grotere schade en laat de scheur of de breuk in uw ruit zo snel mogelijk repareren. Maak direct een afspraak of bel ons. We komen er aan! Een ruitbreuk? Meld dit zo snel mogelijk bij De Glaswacht. Een ruitbreuk is niet alleen inbraakgevoelig, er komt ook kou of warmte van buiten naar binnen.

06

Ruitenvisie
Actief in Hoorn (NH)
Tel: 0229-253867
Jaren werkzaam: 27 jaar
34
werknemers

 Zwaag
(+3km)

06

Extra informatie:
Ruiten Visie Glasbedrijf is een gespecialiseerd glasmontagebedrijf, gevestigd te Zwaag. Met een eigen 'top' allround montage afdeling, een prachtige Smartlift en een 80 tonmeter autolaadkraan met 27 meter kraanbereik, waarmee we het verticaal en horizontaal transport, geheel in eigen hand hebben. Ruiten Visie Glasbedrijf geeft u raad en advies vanaf het tekenen en meedenken over de moeilijke details t/m de oplevering.

07

De Glazenier
Actief in Hoorn (NH)
Tel: 0229 57 20 73
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Blokker
(+3km)

07

Extra informatie:
De Glazenier Glasservice Voor al uw glaswerkzaamheden 24/7 De Glazenier wordt onder andere door politie, beveiligingsdiensten, particulieren, bedrijven en verzekeringsmaatschappijen ingeschakeld bij vernieling en/of inbraakpoging wat betreft glasschade. Wij leveren en plaatsen ook alle soorten isolatie- en veiligheidsglas, waaronder inbraak vertragend glas. Ook voor glas in lood, spiegels en alle soorten glasbewerking, zoals facetslijpen e.

08

Verf- en glashandel AGC Zwaag
Actief in Hoorn (NH)
Tel: 0229 - 281000
Jaren werkzaam: 39 jaar
26
werknemers

 Zwaag
(+3km)

08

Extra informatie:
Verf- en glashandel AGC Zwaag Uw vertrouwde partner voor glas in Zwaag Glashandel Zwaag is een allround groothandel in glas en aanverwante artikelen, met een eigen expeditieafdeling. Wij zijn in staat u een hoogwaardig en compleet assortiment aan te bieden met de daarbij behorende service. Onze glashandel is uw graag van dienst.


Glaszetters Hoorn (NH)

Als je glas wilt laten zetten in Hoorn, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters in Hoorn: Begin met het zoeken naar glaszetters in Hoorn. Je kunt online zoeken naar glaszetters in de regio Hoorn. Daarnaast kun je ook vragen om aanbevelingen van vrienden, familie of buren die eerder glas hebben laten plaatsen.

Neem contact op met glaszetters: Neem contact op met verschillende glaszetters om meer informatie te krijgen over hun diensten en prijzen. Vraag naar het type glas dat ze aanbieden, de beschikbare opties, garanties en de geschatte kosten.

Vraag om een offerte: Vraag een offerte aan bij de glaszetters waar je interesse in hebt, zodat je de prijzen en diensten kunt vergelijken. Geef de glaszetters de benodigde informatie, zoals de afmetingen van het glas en eventuele speciale eisen die je hebt.

Kies een glaszetter: Vergelijk de ontvangen offertes en kies een glaszetter die aan je eisen voldoet. Let niet alleen op de prijs, maar ook op de reputatie en ervaring van de glaszetter.

Maak een afspraak: Neem contact op met de gekozen glaszetter om een afspraak te maken voor het plaatsen van het glas. Bespreek de details, zoals de datum, het tijdstip en eventuele voorbereidingen die je moet treffen.

Laat het glas plaatsen: Op de afgesproken datum komt de glaszetter naar je huis in Hoorn om het glas te plaatsen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent om toezicht te houden en eventuele vragen te beantwoorden.

Betaling en garantie: Na het plaatsen van het glas ontvang je de factuur van de glaszetter. Controleer het geleverde werk en betaal pas als je tevreden bent. Vraag ook naar de garantievoorwaarden voor het geplaatste glas, mocht er in de toekomst een probleem ontstaan.

Volg deze stappen om een geschikte glaszetter te vinden en glas te laten plaatsen in Hoorn.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Hoorn (NH) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Hoorn (NH) en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×