logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Houten


Overzicht glaszetters Houten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester
Duwboot 36, Houten
Tel: 06-11784808

 Houten
(+2km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester is een jong en flexibel bedrijf sinds 2011 met als werkgebied de regio Utrecht. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid welke we met kennis en passie van en voor het ambacht realiseren. Daarnaast beschikken we over een netwerk van partners die op diverse disciplines kunnen worden ingezet. Met onze 24 uurs glasservice staan onze glaszetters 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

02

R.M. Glas Nederland B.V.
Actief in Houten
Tel: 030-6022133

 Nieuwegein
(+4km)

02

Extra informatie:
RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie, productie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten. Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft.

03

Rene Steehouder
Actief in Houten
Tel: 06-53247570

 Schalkwijk
(+5km)

03

04

Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik VOF
Actief in Houten
Tel: 030-6562838

 Bunnik
(+5km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Politiekeurmerk voor velig wonen AF-erkend OnderhoudNL Meer met minder energie

Extra informatie:
Tien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOF is een onderhoudsbedrijf dat de mogelijkheid biedt om werkzaamheden te combineren. Dit voorkomt onnodige moeite en verwarring als er meerdere werkzaamheden gedaan moeten worden door verschillende bedrijven. 10SGA heeft al meer dan 25 jaar praktijkervaring in het vak.

05

Van der Meij Totaalonderhoud
Actief in Houten
Tel: 0343 533 338

 Bunnik
(+5km)

05

Extra informatie:
Glaszetbedrijf Besparing in energie! Het jongste bedrijfsonderdeel van Van der Meij Totaalonderhoud is het Glasbedrijf. Dit onderdeel omvat de in- en verkoop van alle soorten glas alsmede het plaatsen ervan in kozijnen. Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het rendabel zijn om in verwarmde vertrekken enkelglas te laten vervangen door isolerendglas. Dubbele beglazing bespaart energie, verhoogt het wooncomfort en werkt inbraakwerend.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Houten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Houten en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×