logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Utrecht > Houten


Overzicht glaszetters Houten

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester
Duwboot 36, Houten
Tel: 06-11784808
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Houten
(+2km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij Glaszettersbedrijf M. Bouwmeester is een jong en flexibel bedrijf sinds 2011 met als werkgebied de regio Utrecht. Als bedrijf staan we voor kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en klanttevredenheid welke we met kennis en passie van en voor het ambacht realiseren. Daarnaast beschikken we over een netwerk van partners die op diverse disciplines kunnen worden ingezet. Met onze 24 uurs glasservice staan onze glaszetters 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar.

02

Schildersbedrijf H & H
Riddersborch 67, Houten
Tel: 06 46 32 73 93

 Houten
(+2km)

02

03

R.M. Glas Nederland B.V.
Actief in Houten
Tel: 030-6022133
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Nieuwegein
(+4km)

03

Extra informatie:
RM Glas Nederland BV uit Nieuwegein is specialist op het gebied van ontwerp, calculatie, productie en montage van alle denkbare glasproducten. We verzorgen in Nederland en daarbuiten grote en kleine glasprojecten. Zowel in het interieur als in het exterieur maken we gebruik van de vele mogelijkheden die glas te bieden heeft.

04

Rene Steehouder
Actief in Houten
Tel: 06-53247570
Jaren werkzaam: 29 jaar
1
werknemer

 Schalkwijk
(+5km)

04

05

Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik VOF
Actief in Houten
Tel: 030-6562838
Jaren werkzaam: 21 jaar
5
werknemers

 Bunnik
(+5km)

05

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Politiekeurmerk voor velig wonen AF-erkend OnderhoudNL Meer met minder energie

Extra informatie:
Tien Schilder- Glas- Afbouw Bunnik VOF is een onderhoudsbedrijf dat de mogelijkheid biedt om werkzaamheden te combineren. Dit voorkomt onnodige moeite en verwarring als er meerdere werkzaamheden gedaan moeten worden door verschillende bedrijven. 10SGA heeft al meer dan 25 jaar praktijkervaring in het vak.

06

Van der Meij Totaalonderhoud
Actief in Houten
Tel: 0343 533 338

 Bunnik
(+5km)

06

Extra informatie:
Glaszetbedrijf Besparing in energie! Het jongste bedrijfsonderdeel van Van der Meij Totaalonderhoud is het Glasbedrijf. Dit onderdeel omvat de in- en verkoop van alle soorten glas alsmede het plaatsen ervan in kozijnen. Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het rendabel zijn om in verwarmde vertrekken enkelglas te laten vervangen door isolerendglas. Dubbele beglazing bespaart energie, verhoogt het wooncomfort en werkt inbraakwerend.


Glaszetters Houten

Als je ruiten wilt laten plaatsen in Houten, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Houten. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Houten of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het plaatsen van de ruiten. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het aantal ramen dat moet worden geplaatst, de afmetingen van de ramen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en ruiten plaatsen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruiten te laten plaatsen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

LET OPLet op: Vergeet niet om eventuele lokale regelgeving en vergunningseisen te raadplegen die van toepassing kunnen zijn in Houten.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Houten of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Houten en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×