logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Huissen


Overzicht glaszetters Huissen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Arnhemse Glas-Inzetterij
Hofmeesterij 34, Huissen
Tel: 026-4431734
Jaren werkzaam: 37 jaar
2
werknemers

 Huissen
(+1km)

01

Extra informatie:
Al ruim 40 jaar is Arnhemse glasinzetterij een bekende naam in Arnhem en omstreken op het gebied van het leveren,plaatsen en bewerken van glas voor particulieren en bedrijven. Als relatief klein bedrijf hebben wij korte lijnen in de organisatie, wat resulteert in flexibiliteit en een persoonlijke aanpak. Klantenkring Dit heeft ons in de loop van de jaren een representatieve klantenkring opgeleverd.

02

Huissense Glashandel
Gochsestraat 30/B, Huissen
Tel: 026-3256622

 Huissen
(+2km)

02

Extra informatie:
Huissense Glashandel: hét adres voor al uw glas. o.a. HR++ isolatieglas - hard- en veiligheidsglas, enkel en figuurglas. Spiegels, draadglas en ventilatieroosters, glaslatten, kit e.d. Scherpe prijzen & snelle levering! Gratis gebruik glasaanhangwagen.

03

Jeurissen Schilderwerken B.V.
Veilingweg 12, Huissen
Tel: 026-3250911
Jaren werkzaam: 66 jaar
17
werknemers

 Huissen
(+3km)

03

Extra informatie:
Ons bedrijf Jeurissen Schilderwerken is een middelgroot bedrijf in Huissen dat in 1957 is opgericht door de vader van de huidige eigenaar, Wilbert Jeurissen. Het bedrijf doet bij het vervullen van opdrachten geen concessies aan de opgebouwde expertise in schilderen, glasplaatsen, spuiten, behangen en houtrotsanering. Er wordt slechts met professionele producten en technieken gewerkt. Kwaliteit is immers niet onderhandelbaar.

04

Brouwer Glasservice BV
Actief in Huissen
Tel: 026-3272200
Jaren werkzaam: 40 jaar
3
werknemers

 Arnhem
(+4km)

04

Extra informatie:
Of het nu gaat om een klein ruitje in de stopverf of om een grote etalageruit, op de beganegrond of op de 10e etage, Glasservice Brouwer heeft de kennis, het materieel en de mensen om alle beglazing vakkundig te plaatsen.

05

Werner Schilderwerken
Actief in Huissen
Tel: 026 - 3709264
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Westervoort
(+4km)

05

Extra informatie:
Werner Schilderwerken is actief voor iedereen die kiest voor het betere schilderwerk tegen een scherpe prijs. De klantenkring is heel divers: particulieren, aannemers, gemeenten, verenigingen van eigenaren en woningbouwcooperaties etc. Tevens zijn we ook zeer actief in de stand- en interieurbouw.

06

Schildersbedrijf De Kleermaeker
Actief in Huissen
Tel: 026-4455081

 Arnhem
(+5km)

06

Extra informatie:
Enkel glas en dubbel glas Duurzaam wonen en werken door dubbel glas te plaatsen. Door enkel glas te vervangen door dubbel glas, werk je bewust aan het omlaag brengen van je energierekening én woon je heerlijk comfortabel. Ook hiervoor kun je natuurlijk bij ons terecht. Dubbel glas en HR++glas Enkel glas is door het hoge energieverlies niet meer van deze tijd. Er zijn dan ook verschillende isolerende glastoepassingen mogelijk.

07

Leunen Schilderwerken
Actief in Huissen
Tel: 026-3112846

 Westervoort
(+5km)

07

Extra informatie:
Glas Het plaatsen van glas is tegenwoordig een vak appart. Heel veel jonge schildersbedrijven hebben tegenwoordig niet meer de kennis en vakmanschap om deze werkzaamheden uit te voeren. Mede door het feit dat het de laatste jaren wel erg makkelijk is een schildersbedrijf te starten. Omdat wij alle benodigde diploma's in huis hebben bent u bij ons verzekerd van professioneel en vakkundig werk, of het nu gaat om glasvervanging of het plaatsen van isolatieglas.

08

Schilder-arnhem.nl
Actief in Huissen
Tel: 06-44493953

 Arnhem
(+5km)

08

Extra informatie:
Glas in lood kopen? schilder-Arnhem.nl Glas in lood is de benaming voor een vensterraam bestaande uit stukken glas gevat in loodlijsten. In een eenvoudige uitvoering vormen de loodlijsten een rechthoekig raamwerk waarin stukken blank vensterglas gevat zijn. Glas in lood leent zich echter uitstekend voor kunstzinnige uitvoeringen, met kleurrijke voorstellingen. Het is mogelijk om uw ramen of de ramen in uw deuren te voorzien van glas in lood.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Huissen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Huissen en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×