logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Huizen


Overzicht glaszetters Huizen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Fokkema Glaswerken
't Hardestraat 13, Huizen
Tel: 06-53523253
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Huizen
(+2km)

01

Extra informatie:
Fokkema Glaswerken is uw specialist in ’t – Gooi en omstreken. Zelf ben ik begonnen als glaszetter in Loondienst in 1997. Veel ervaring opgedaan en Glas-certificaten gehaald. Begin 2008 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten. Fokkema Glas & Schilderwerken. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Isolatieglas HR ++) in zowel oud als nieuw werk.

02

Schildersbedrijf Gijs Hogenbirk
Opperweg 21, Huizen
Tel: 06 - 24759152

 Huizen
(+1km)

02

Certificering / branche organisatie:
VCA** AR erkend

Extra informatie:
Bij Schildersbedrijf Gijs Hogenbirk kunt u terecht voor: - Binnenschilderswerk - Buitenschilderswerk - Behangwerk - Spuiten van wanden en plafonds - Glaszetter Wij zijn een AF erkend schilders- en afwerkingsbedrijf en in het bezit van het VCA** certificaat. mobiele nummer: 06-24759152 VCA gecertificeerd & AF erkend Bereikbaar van maandag t/m zaterdag

03

Van Geest Schilders
Beethovenlaan 4, Huizen
Tel: 035-6212222

 Huizen
(+3km)

03

04

Dick Heijnen Schilderwerken
Schaepmanlaan 2, Huizen
Tel: 06 51425396

 Huizen
(+2km)

04

05

Koopmanschap Glas
Actief in Huizen
Tel: 035-6948406
Jaren werkzaam: 36 jaar
4
werknemers

 Naarden
(+7km)

05

Extra informatie:
Koopmanschap Glas al ruim 25 jaar een begrip in ‘t Gooi en daar buiten. U kunt bij ons terecht voor bijv: -isolatieglas -dakbeglazing -Toepassingen met hardglas -Toepassingen voor in de keuken -Douchewanden en deuren -voorzetramen -Glas in lood -Hijswerkzaamheden -Spiegels -beloopbaar glas

06

Wilo Glas
Actief in Huizen
Tel: 036-5302411
Jaren werkzaam: 20 jaar
2
werknemers

 Almere
(+8km)

06


Glaszetters Huizen

Als je een ruit wilt laten vervangen in Huizen, kun je de volgende stappen volgen:

Meet de afmetingen van de ruit: Voordat je contact opneemt met een glaszetter, meet je de afmetingen van de te vervangen ruit zorgvuldig op. Noteer de breedte, hoogte en dikte van de ruit, indien mogelijk.

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Huizen. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Huizen of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt. Je kunt ook lokale bedrijvengidsen raadplegen.

Neem contact op en geef de benodigde informatie: Neem contact op met verschillende glaszetters en geef de benodigde informatie door, zoals de afmetingen van de ruit, het type glas dat moet worden vervangen en eventuele speciale vereisten. Vraag ook naar de beschikbaarheid en kosten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen informatie en offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas, de garanties en de ervaring van de glaszetters. Let ook op de beschikbaarheid en de geschatte duur van het project.

Kies een glaszetter en plan de vervanging: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet en maak een afspraak voor het vervangen van de ruit. Bespreek de datum, tijd en andere relevante details, zoals betalingsvoorwaarden.

Houd er rekening mee dat dit algemene richtlijnen zijn en dat het altijd verstandig is om je eigen onderzoek te doen en meerdere offertes te vergelijken voordat je een beslissing neemt. Daarnaast kunnen er specifieke lokale regelgeving en vergunningseisen gelden in Huizen, dus zorg ervoor dat je deze raadpleegt indien nodig.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Huizen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Huizen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×