logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > IJlst


Overzicht glaszetters IJlst

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Folkert de Vries
Rogmolewei 4, Ijlst
Tel: 0515-532453

 Ijlst
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
Onderhoud NL FOSAG Schilder^sCOOL

Extra informatie:
Folkert de Vries Schildersbedrijf. Uw schilder werkzaamheden voor uw woning of bedrijf, zowel binnen als buiten, zijn bij ons in goede handen. Wij kunnen diverse beglazing voor u leveren en plaatsen. Ook voor uw schildersbenodigdheden en behang kunt u bij ons terecht. Verder kunt u ook schildersartikelen online bestellen via ons bestel formulier.

02

Timme Schildersbedrijf
Actief in IJlst
Tel: 0515-574117

 Bolsward
(+10km)

02

Extra informatie:
Glasactiviteiten Glas is er in vele vormen en varianten: u kunt hierbij denken aan: -Hardglas -Enkel glas -Gelaagd glas -Isolatieglas -Brandwerend glas -Veiligheidsglas Glas moet voldoen aan strenge eisen en voorwaarden. Een goed advies is daarom uiterst belangrijk. Timme Schilders levert glas voor nieuwbouwprojecten, renovaties en schadegevallen.

03

Glasbedrijf Zuidwesthoek
Actief in IJlst
Tel: 0515-540111
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Workum
(+12km)

03

Extra informatie:
Glasbedrijf Zuidwesthoek is het glasbedrijf van Klaas Jitse Tijtsma gevestigd te Workum. Vanuit Workum verzorgen wij reparatie van glasschades en alle voorkomende beglazingsmogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen voor verschillende schilder- en aannemersbedrijven maar ook klusbedrijven het totale glaswerk. Glasbedrijf Zuidwesthoek werkt volgens de NEN 3569 norm, met veiligheidsbeglazing waar het nodig is.

04

Wij schilderwerken
Actief in IJlst
Tel: 0515-852302

 Joure
(+13km)

04

05

Schildersbedrijf Kampen
Actief in IJlst
Tel: 06 46 714 726
Jaren werkzaam: 88 jaar
2
werknemers

 Joure
(+15km)

05

Extra informatie:
Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf en verzorgen interieur en exterieur met hoogwaardige materialen. Ons dienstenpakket bestaat niet alleen uit schilderwerk en wandbekleding maar beslaat ook voor een groot deel onze glasservice. Wij leveren alle soorten en maten. Direct snijden op maat is voor ons geen enkel probleem. Onze ervaren schilders en glaszetters gaan altijd voor een optimaal resultaat.

06

Glasservice Heerenveen
Actief in IJlst
Tel: 06-28646488
Jaren werkzaam: 24 jaar
2
werknemers

 Haskerdijken
(+18km)

06

Extra informatie:
Welkom Welkom bij Glasservice Heerenveen. Wij verzorgen alle soorten glas reparatie in en om uw huis of bedrijfspand. Voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Friesland, maar komen ook daarbuiten. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Heerenveen. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit IJlst of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats IJlst en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×