logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > IJsselmuiden


Overzicht glaszetters IJsselmuiden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Nissink Business Glass
Spoorstraat 56, Ijsselmuiden
Tel: 038 - 333 33 43

 Ijsselmuiden
(+2km)

01

Extra informatie:
Nissink Business Glass B.V. is meer dan een decennium lang een veelzijdig specialist in het aanbod van glasoplossingen op maat voor diverse branches. De hoge kwaliteitseisen worden continu bewaakt en gecontroleerd. Glas groothandel en leverancier van glas Dankzij nauwe contacten in een wereldwijd netwerk kan Nissink Business Glass B.

02

KWGLAS Kampen
Actief in IJsselmuiden
Tel: 038-3314303
Jaren werkzaam: 13 jaar
6
werknemers

 Kampen
(+5km)

02

Extra informatie:
Glaszetbedrijf KWGLAS uit Kampen Bent u op zoek naar een glaszetbedrijf uit Kampen, voor het plaatsen van bijvoorbeeld dubbelglas? Of wilt u graag meer glas in het interieur toevoegen, door een glazen deur in de woonkamer te plaatsen of een glazen achterwand in de keuken? Of misschien heeft u glasschade? Laat u informeren over de mogelijkheden door de glasspecialisten van KWglas. Hét glaszetbedrijf uit Kampen kan u snel en deskundig verder helpen.

03

Berghtec Onderhoud
Actief in IJsselmuiden
Tel: 038 33 33 310
Jaren werkzaam: 16 jaar
4
werknemers

 Kampen
(+4km)

03

Extra informatie:
Berghtec Onderhoud is een AF gecertificeerd bedrijf en tevens aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder. Een AF-erkend schilders-, glas-, en onderhoudsbedrijf staat garant voor vakmanschap, waarborging van kwaliteit en service welke onder streng toezicht staan van deze kwaliteitsorganisatie.

04

IJsselglas
Actief in IJsselmuiden
Tel: 038 - 333 2005
Jaren werkzaam: 15 jaar
2
werknemers

 Kampen
(+4km)

04

Extra informatie:
IJsselglas Glaszetbedrijf / Glashandel te Kampen, uw adres wanneer uw glas nodig heeft of glas wilt bestellen voor uw woning of bedrijf. IJsselglas biedt, opererend vanuit Kampen, een brede dienstverlening aan, voor zowel particulieren, als bedrijven. IJsselglas Bij ons bent u aan het juiste adres voor de meest uitgebreide collectie glassoorten van de regio, variërend van enkel glas, dubbel glas, figuurglas, gehard glas, gelaagd glas, spiegels etc.

05

Dijkstra Allround Schilderwerken
Actief in IJsselmuiden
Tel: 06 53759322
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Kampen
(+4km)

05

Extra informatie:
Beglazing Voor vervanging van bestaand of kapot glas kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen zowel voor het nieuw te plaatsen (isolatie)glas als de plaatsing zelf. Het glas van uw woning is belangrijk voor de isolatie en waarde van uw woning. Tegenwoordig krijgen steeds meer woningen een energielabel. Mensen kijken ook steeds meer naar energiezuinigheid van een woning en goede isolatie verbetert de verkoopbaarheid.

06

RoordaGroep Kampen
Actief in IJsselmuiden
Tel: 038 3333024
Jaren werkzaam: 24 jaar
7
werknemers

 Kampen
(+4km)

06

Extra informatie:
RoordaGroep Glaszetters Kampen Beglazing nodig voor uw woning? RoordaGroep is ook eigenaar van Glaszetbedrijf / Glasgroothandel IJsselglas BV uit Kampen. IJsselglas plaatst, 24 uur per dag met de grootste precisie, alle voorkomende soorten glas. Hieronder vindt u een korte uiteenzetting van de meest voorkomende varianten: ...

07

Schildersbedrijf van Winsum
Actief in IJsselmuiden
Tel: 06 41 94 62 26

 Kampen
(+3km)

07

Extra informatie:
Glaszetten Ook voor plaatsen van glas kunt bij ons terecht. Voor het plaatsen van glas, herstellen van glasschade of aanbrengen van isolatie- , zonwerend- of veiligheidsglas bezitten wij de juiste kennis en ervaring. Wij kunnen u dus een compleet pakket diensten leveren. Vragen over het zetten van glas? Heeft u vragen over het zetten van glas? Of bent u benieuwd naar de kosten van het vervangen van een ruit? Neem vrijblijvend contact met ons schildersbedrijf op.

08

Plender Totaalonderhoud
Actief in IJsselmuiden
Tel: 038 3319677

 Kampen
(+4km)

08

Extra informatie:
Glaszetten Wij plaatsen verschillende soorten glas in kozijnen, ramen en deuren. Voor bestaande woningen en gebouwen, maar ook in nieuwbouw.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit IJsselmuiden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats IJsselmuiden en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×