logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Friesland > Joure


Overzicht glaszetters Joure

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schilder- en Glaszettersbedrijf Meester
De Brekken 1, Joure
Tel: 0513-677082

 Joure
(+2km)

01

Certificering / branche organisatie:
AF erkende glaszetter Meesterschildersbedrijf

Extra informatie:
Schilder- en Glaszettersbedrijf Meester is een meer dan 85 jaar oud familiebedrijf. Meester heeft in het nieuwe bedrijfspand plek ingeruimd voor een winkelgedeelte."Dat is louter bedoeld als een stukje service naar onze klanten toe. Bedrijven of particulieren wiens pand we hebben geschilderd, kunnen in onze winkel desgewenst nog extra blikken verf kopen.

02

Schildersbedrijf Kampen
Handelswei 14, Joure
Tel: 06 46 714 726
Jaren werkzaam: 88 jaar
2
werknemers

 Joure
(+2km)

02

Extra informatie:
Wij zijn een AF-erkend schildersbedrijf en verzorgen interieur en exterieur met hoogwaardige materialen. Ons dienstenpakket bestaat niet alleen uit schilderwerk en wandbekleding maar beslaat ook voor een groot deel onze glasservice. Wij leveren alle soorten en maten. Direct snijden op maat is voor ons geen enkel probleem. Onze ervaren schilders en glaszetters gaan altijd voor een optimaal resultaat.

03

Wij schilderwerken
Kyl 13, Joure
Tel: 0515-852302

 Joure
(+1km)

03

04

Glasservice Heerenveen
Actief in Joure
Tel: 06-28646488
Jaren werkzaam: 24 jaar
2
werknemers

 Haskerdijken
(+6km)

04

Extra informatie:
Welkom Welkom bij Glasservice Heerenveen. Wij verzorgen alle soorten glas reparatie in en om uw huis of bedrijfspand. Voor bedrijven, instellingen en particulieren. Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Friesland, maar komen ook daarbuiten. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Heerenveen. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel.

05

Balink Glas & Aluminium
Actief in Joure
Tel: 0513-622488
Jaren werkzaam: 98 jaar
56
werknemers

 Heerenveen
(+9km)

05

Extra informatie:
Balink Glas & Aluminium heeft een leidende positie in Nederland als innovatieve topleverancier van glasspecialiteiten en toepassingen van glas in combinatie met aluminium. Hierbij richten wij ons zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Onder de items Glas en Aluminium laten wij u exact zien wat wij op dit vakgebied voor u kunnen betekenen.

06

Bouwsma Schildersbedrijf
Actief in Joure
Tel: 06 - 30652445

 Heerenveen
(+10km)

06

Extra informatie:
Beglazing Het gebeurt nog wel eens dat een ruit stuk gaat of dat beglazing vervangen moet worden. Het zetten van glas is altijd nauw verbonden geweest met schilderwerk. Immers, wanneer glas vervangen wordt moeten kozijnen vaak even bijgewerkt worden. De verschillende soorten glas die wij leveren zijn van duurzame kwaliteit en beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf. Samen met u kunnen we kijken welke beglazing het beste gebruikt kan worden.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Joure of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Joure en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×