logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Holland > Julianadorp


Overzicht glaszetters Julianadorp

 
 
Glaszetter
Plaats
01

JJ van Brederode Allround glas
Malzwin 1126, Julianadorp
Tel: 06-10030027

 Julianadorp
(+1km)

01

02

Glasbedrijf Swart
Zwanenbalg 1118, Julianadorp
Tel: 0223-644649
Jaren werkzaam: 28 jaar
1
werknemer

 Julianadorp
(+2km)

02

Extra informatie:
Glasbedrijf Swart is werkzaam in de kop van Noord Holland. Zowel voor particulieren, bedrijven en verzekering maatschappijen leveren wij 24-uurs service in glasreparaties. Bekijk onze producten via de website, staat iets niet op onze website? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen altijd naar een oplossing toe werken. Glasbedrijf H.C. Swart Ons glasbedrijf is een familie bedrijf sinds 1935 wat verschillende generaties van vader op zoon is gegaan.

03

Beekman Glas
Actief in Julianadorp
Tel: 0223-610623

 Den helder
(+5km)

03

Certificering / branche organisatie:
Politie Keurmerk Veilig Wonen 0900-INBRAAK

Extra informatie:
Rob Beekman Glasbedrijf verzorgt glas voor bedrijf en particulier in Den Helder en omstreken.Glasschade of maatwerk, Glasbedrijf Rob Beekman maakt het weer sterk! Voor al uw spiegelglas, figuurglas en glas in lood, nieuw of reparatie. Wij werken met elke verzekeringsmaatschappij samen! Rob Beekman Glasbedrijf is een professioneel en dynamisch bedrijf dat alle soorten glas levert en plaatst. Rob Beekman is uw veelzijdige glasspecialist met jarenlange ervaring in het vak.

04

Ossebaar Glasbedrijf
Actief in Julianadorp
Tel: 0223-621229
Jaren werkzaam: 53 jaar
2
werknemers

 Den helder
(+5km)

04

Extra informatie:
Glasbedrijf Ossebaar staat voor u klaar om alle benodigde maatregelen te nemen bij calamiteiten zoals herstelschade aan alle soorten beglazing, herstelschade aan houten, kunststoffen en aluminium gevelelementen. Wij treffen noodvoorzieningen en creëren veilige situaties omtrent glasschades. Wij komen vrijblijvend bij u langs, Samen met u bespreken wij de huidige situatie en doen u een voorstel voor isolatieglas, of dit nu standaard-, of hoogrendements glas is, inbraakvertragend of geluid-

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Julianadorp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Julianadorp en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×