logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Overijssel > Kampen


Overzicht glaszetters Kampen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

KWGLAS Kampen
Carlsonstraat 12, Kampen
Tel: 038-3314303
Jaren werkzaam: 13 jaar
6
werknemers

 Kampen
(+3km)

01

Extra informatie:
Glaszetbedrijf KWGLAS uit Kampen Bent u op zoek naar een glaszetbedrijf uit Kampen, voor het plaatsen van bijvoorbeeld dubbelglas? Of wilt u graag meer glas in het interieur toevoegen, door een glazen deur in de woonkamer te plaatsen of een glazen achterwand in de keuken? Of misschien heeft u glasschade? Laat u informeren over de mogelijkheden door de glasspecialisten van KWglas. Hét glaszetbedrijf uit Kampen kan u snel en deskundig verder helpen.

02

Berghtec Onderhoud
Eckerstraat 10M, Kampen
Tel: 038 33 33 310
Jaren werkzaam: 16 jaar
4
werknemers

 Kampen
(+3km)

02

Extra informatie:
Berghtec Onderhoud is een AF gecertificeerd bedrijf en tevens aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder. Een AF-erkend schilders-, glas-, en onderhoudsbedrijf staat garant voor vakmanschap, waarborging van kwaliteit en service welke onder streng toezicht staan van deze kwaliteitsorganisatie.

03

IJsselglas
Handelsstraat 4, Kampen
Tel: 038 - 333 2005
Jaren werkzaam: 15 jaar
2
werknemers

 Kampen
(+2km)

03

Extra informatie:
IJsselglas Glaszetbedrijf / Glashandel te Kampen, uw adres wanneer uw glas nodig heeft of glas wilt bestellen voor uw woning of bedrijf. IJsselglas biedt, opererend vanuit Kampen, een brede dienstverlening aan, voor zowel particulieren, als bedrijven. IJsselglas Bij ons bent u aan het juiste adres voor de meest uitgebreide collectie glassoorten van de regio, variërend van enkel glas, dubbel glas, figuurglas, gehard glas, gelaagd glas, spiegels etc.

04

Dijkstra Allround Schilderwerken
Schietwilg 10, Kampen
Tel: 06 53759322
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Kampen
(+3km)

04

Extra informatie:
Beglazing Voor vervanging van bestaand of kapot glas kunt u ook bij ons terecht. Wij zorgen zowel voor het nieuw te plaatsen (isolatie)glas als de plaatsing zelf. Het glas van uw woning is belangrijk voor de isolatie en waarde van uw woning. Tegenwoordig krijgen steeds meer woningen een energielabel. Mensen kijken ook steeds meer naar energiezuinigheid van een woning en goede isolatie verbetert de verkoopbaarheid.

05

RoordaGroep Kampen
Handelsstraat 4, Kampen
Tel: 038 3333024
Jaren werkzaam: 24 jaar
7
werknemers

 Kampen
(+2km)

05

Extra informatie:
RoordaGroep Glaszetters Kampen Beglazing nodig voor uw woning? RoordaGroep is ook eigenaar van Glaszetbedrijf / Glasgroothandel IJsselglas BV uit Kampen. IJsselglas plaatst, 24 uur per dag met de grootste precisie, alle voorkomende soorten glas. Hieronder vindt u een korte uiteenzetting van de meest voorkomende varianten: ...

06

Schildersbedrijf van Winsum
Dr. Wiersemahof 30, Kampen
Tel: 06 41 94 62 26

 Kampen
(+1km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Ook voor plaatsen van glas kunt bij ons terecht. Voor het plaatsen van glas, herstellen van glasschade of aanbrengen van isolatie- , zonwerend- of veiligheidsglas bezitten wij de juiste kennis en ervaring. Wij kunnen u dus een compleet pakket diensten leveren. Vragen over het zetten van glas? Heeft u vragen over het zetten van glas? Of bent u benieuwd naar de kosten van het vervangen van een ruit? Neem vrijblijvend contact met ons schildersbedrijf op.

07

Plender Totaalonderhoud
Betonstraat 7, Kampen
Tel: 038 3319677

 Kampen
(+3km)

07

Extra informatie:
Glaszetten Wij plaatsen verschillende soorten glas in kozijnen, ramen en deuren. Voor bestaande woningen en gebouwen, maar ook in nieuwbouw.

08

Schildersbedrijf Schilder
Sint Nicolaasdijk 84, Kampen
Tel: 06-53811678

 Kampen
(+2km)

08

09

Schildersbedrijf Sollie
Cantate 41, Kampen
Tel: 038-7852813

 Kampen
(+2km)

09

Extra informatie:
Beglazing Bent u op zoek naar een glaszetter ? Schildersbedrijf Sollie is erkend glaszetter en kan alle werkzaamheden met betrekking tot beglazing uitvoeren. Schildersbedrijf Sollie levert alle voorkomende glassoorten van normaal (enkel)glas tot en met de best isolerende HR+++ beglazingsuitvoeringen.

10

Hoeksema schilderwerken
Industrieweg 3-V, Kampen
Tel: 06-411 44 358

 Kampen
(+2km)

10

Extra informatie:
Beglazing en 24-uurs glasservice 24-uurs glasservice Wij bieden uitstekende 24-uurs glasservice voor vrijwel alle typen beglazing. Wij leveren alle voorkomende glassoorten, zoals: - Enkelglas - (HR) isolatieglas - Gefigureerd of getint glas - Geëmailleerd hardglas - Voorzetramen - Spiegelglas - Veiligheidsglas Glas op maat U krijgt altijd het glas dat voor uw project geschikt is, want het uitkiezen van de juiste beglazing is onze specialiteit.

11

Van Bruggen Schilderwerken
Beltweg 32, Kampen
Tel: 06 832 025 71

 Kampen
(+2km)

11

Extra informatie:
Glas plaatsen Wij kunnen voor u zorgen dat oude ramen vervangen worden door glaswerk dat voldoet aan uw wensen. Wij leveren glaswerk op maat. Alles bij één bedrijf Door het plaatsen van de beglazing en het schilderwerk van de kozijnen, nadat het glas is geplaatst, in één hand te houden weet u zeker dat u bij problemen kunt terugvallen op één partij.

12

Rudy Spaan Schilderwerken
IJsselwaard 42, Kampen
Tel: 038-8519694

 Kampen
(+3km)

12

Extra informatie:
Beglazing Naast uw schilderwerk kunnen wij ook isolerende beglazing plaatsen voor uw pand, graag informeren wij u over de mogelijkheden.


Glaszetters Kampen

Als je ruiten wilt laten vervangen in Kampen, kun je de volgende stappen volgen:

Zoek naar glaszetters: Begin met het zoeken naar glaszetters in Kampen. Je kunt dit doen door online te zoeken naar glaszetters in Kampen of door aanbevelingen te vragen aan vrienden, familie of buren die mogelijk vergelijkbare diensten hebben gebruikt.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van je ruiten. Zorg ervoor dat je de benodigde informatie verstrekt, zoals het aantal ramen dat moet worden vervangen, de afmetingen van de ramen en eventuele speciale vereisten.

Vergelijk prijzen en diensten: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van de prijs, de kwaliteit van het glas dat wordt gebruikt, de garanties die worden geboden en de ervaring en reputatie van de glaszetters. Dit kan je helpen de beste keuze te maken.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals de planning, de betalingsvoorwaarden en eventuele andere specifieke vereisten.

Afspraak maken en ruiten vervangen: Maak een afspraak met de gekozen glaszetter om de ruiten te laten vervangen. Zorg ervoor dat je duidelijk communiceert over de datum, tijd en andere relevante details.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele lokale regelgeving of vergunningseisen die van toepassing kunnen zijn in Kampen.

Houd er rekening mee dat deze stappen algemene richtlijnen zijn en dat het altijd goed is om je eigen onderzoek te doen en je persoonlijke voorkeuren te overwegen bij het kiezen van een glaszetter.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Kampen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kampen en omgeving staan momenteel 12 glaszetters vermeld.


×