logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Kapelle


Overzicht glaszetters Kapelle

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasconcept
Nieuwe Kerkstraat 29, Kapelle
Tel: 0113 - 344340

 Kapelle
(+1km)

01

Extra informatie:
Over Glasconcept Glasconcept is dé online specialist met persoonlijke service Dat maken wij waar in artikelen op maat en naar wens met ruimte voor persoonlijke wensen, kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, snel en persoonlijk contact en levering met gespecilaiseerd transport en de mogelijkheid tot professionele plaatsing.

02

Melieste Glas
Actief in Kapelle
Tel: 0113-227854

 Goes
(+6km)

02

Extra informatie:
Al sinds 1938 is Glashandel Melieste Goes een toonaangevend bedrijf in de Zeeuwse (en West-Brabantse) glasmarkt. Vanaf het aller eerste begin is Melieste een klantgericht bedrijf met een persoonlijke benadering. Een klant is immers geen nummer; je moet elkaar de hand kunnen geven, even kunnen bijpraten en samen dingen realiseren.

03

Roegiers glas
Actief in Kapelle
Tel: 0113 577221

 Heinkenszand
(+10km)

03

Extra informatie:
WAAROM ROEGIERS GLAS Roegiers glas is het grootste glasmontagebedrijf van Zuidwest Nederland. Een professioneel glasbedrijf met ca. 30 medewerkers verzorgen dagelijks glasherstel met onze 24-uurs dienst voor verzekeringsmaatschappijen, overheden en groot vastgoedbezitters/beheerders. Bij een calamiteit staan wij in Zeeland binnen 1,5 uur bij u voor de deur.

04

Glasfiks International Glasrenovatie
Actief in Kapelle
Tel: 0111-414941

 Zierikzee
(+18km)

04

Extra informatie:
We realiseren ons niet altijd dat de wereld er zonder glas heel anders uit zou zien. Glas wordt op allerlei manieren toegepast. Functioneel bijvoorbeeld voor in woningen, boten en auto’s. u moet er niet aan denken dat er geen spiegels waren geweest…. Uw glas beschermt u, maar wat beschermt uw glas? Onder de microscoop bekeken heeft glas een ruw oppervlak, vergelijkbaar met een kraterlandschap met pieken en dalen.

05

APON v.o.f. Schilders- en Afwerkingsbedrijf
Actief in Kapelle
Tel: 01 11 417576

 Zierikzee
(+19km)

05

Extra informatie:
Glas Plaatsen Van een enkel raam tot complete schuifpui. Wij plaatsen alle typen glas. Van enkelglas, veiligheidsglas tot het sterk isolerend HR++ glas. Wij kunnen dit zelfs plaatsen in monumentale panden.

06

Tholen Glas
Actief in Kapelle
Tel: 0166-606734

 Tholen
(+21km)

06

Extra informatie:
Tholen Glas is een jonge en innovatieve onderneming, gespecialiseerd in allen soorten beglazing en verdeler van Heat Mirror beglazing in Nederland. Tholen Glas is voor u als particulier en voor bedrijven, de glashandel met een uitgebreid product aanbod. Als glashandel/ glasspecialist zijn wij actief in geheel Zuid- West Nederland. Tevens bieden wij u de service aan om ook het glas te plaatsen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Kapelle of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kapelle en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×