logo
glaszetter achtergrond

Glass Inside Limburg

Glass Inside Limburg

Glass Inside Limburg
Wiebachstraat 29c, Kerkrade
Tel: 045 5417141

Extra informatie

Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde spiegels. Beloopbaar glas, glazen balustrades, werkbladen van glas en nog veel meer. Gehard en of gelaagd, dus veilig. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland. Laat u verrassen kijk rond op onze site of bezoek een van onze showrooms.

Bedrijfsgegevens

Glass Inside Limburg is actief sinds 25 maart 2008 en heeft momenteel 5 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 2312. Deze code staat voor "Vormen en bewerken van vlakglas". De sector waarin Glass Inside Limburg valt is Industrie en de rechtsvorm is een besloten vennootschap

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
  • Diverse aanbiedingen glaszetters
  • Glass Inside Limburg