logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Drenthe > Klazienaveen


Overzicht glaszetters Klazienaveen

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Lambers
Van Echtenskanaal NZ 251, Klazienaveen
Tel: 06-54215388
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Klazienaveen
(+2km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf Lambers is gevestigd te klazienaveen en verricht diverse soorten schilderwerk, glasservice en wandafwerking. Met een klein bedrijf zoals deze kunt u altijd verzekerd zijn van een persoonlijke aandacht. Een uitgebreide klantenkring kiest daarom al jaren voor ons bedrijf en deze kring willen wij graag uitbreiden met u als mogelijke nieuwe klant . Hoofdzakelijk werken wij voor particulieren maar wij werken ook voor monumentenzorg en bedrijven.

02

Schnoing Schilderwerken
Veenhoeksweg 6, Klazienaveen
Tel: 0591315481

 Klazienaveen
(+3km)

02

Extra informatie:
Beglazing Glas is er in vele soorten en wordt toegepast voor allerlei doeleinden. Schnoing schilderwerken is uw specialist die u met raad en daad van dienst kan zijn. Wilt u een voor uw situatie deskundig advies? Neemt u dan even contact met ons op! Een greep uit het glasassortiment dat Schnoing Schilderwerken u kan leveren: -Float glas -Isolerende beglazingen (in vele combinaties) -H.

03

Middeljans Schilders Odoorn-Emmen
Actief in Klazienaveen
Tel: 0591-512617
Jaren werkzaam: 32 jaar
6
werknemers

 Emmen
(+4km)

03

Certificering / branche organisatie:
VCA AF-erkend

Extra informatie:
Beglazing Ook op het gebied van glas en glastoepassingen bent u bij ons op een professioneel, betrouwbaar en vakkundig adres. Wij plaatsen het glas vakkundig, veilig en met garantie. Middeljans Schilders plaatst vele soorten glas. Te denken valt aan: • Enkelglas • Isolatieglas • HR + (+) isolatieglas • Triple beglazing • Gefigureerd glas • Veiligheidsglas (gehard/gelaagd) • Hardglazen deuren en (douche)wanden • Brandwerende beglazing Tevens plaatsen wij conform de normen vent

04

Bakker Schilderwerken
Actief in Klazienaveen
Tel: 0591-318534

 Nieuw-dordrecht
(+4km)

04

Extra informatie:
Glaswerk Bakker Schilderwerken kan o.a. breukglas, enkel glas en thermopane glas in verschillende soorten en uitvoeringen leveren. In hoofdzaak voeren wij glaswerkzaamheden uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, verzekeringsmaatschappijen en niet te vergeten de particuliere markt. Wij leveren hoofdzakelijk van Saint Roch glas: Thermopane glas en HR++.

05

Sommer Schilderwerken B.V.
Actief in Klazienaveen
Tel: 0591-61 22 11
Jaren werkzaam: 67 jaar
11
werknemers

 Emmen
(+6km)

05

Extra informatie:
Welkom bij Sommer Schilderwerken b.v. Sommer Schilderwerken b.v. is al meer dan 60 jaar een begrip in Emmen en omgeving. En daar zijn we reuze trots op. Onze vakmensen zit het schilderen in het bloed en we zijn dagelijks in de weer om vakwerk af te leveren. Sommer wil graag een allround pakket aanbieden en met behulp van moderne technieken staan wij borg voor vakkundige afwerking van zowel groot- en kleinschalige projecten.

06

Mulder Schilders Bodewes BV
Actief in Klazienaveen
Tel: 0591-611777
Jaren werkzaam: 66 jaar
22
werknemers

 Emmen
(+8km)

06

Certificering / branche organisatie:
Af OnderhoudNL ISO normering ISO 9001 en VCA ** BVQI VVE Label en Bouw & Bespaar en SAM&

Extra informatie:
Mulder Schilders is al meer dan 25 jaar een begrip in Emmen en omgeving. Dit, van oorsprong, familiebedrijf is ondertussen een toonaangevend totaalonderhoudsbedrijf. Vanuit de kernactiviteit schilderwerk, is het bedrijf uitgegroeid naar een leverancier van een totaalconcept voor onderhoud & renovatie van woningen en bedrijfspanden. De ruim 40 medewerkers zijn trots op hun dagelijkse vakwerk en het bedrijf.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Klazienaveen of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Klazienaveen en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×