logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Koekange

Overzicht glaszetters Koekange

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Martijn Hut
Actief in Koekange
Tel: 0522-472820

 Ruinen
(+6km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf Martijn Hut is al jaren een betrouwbaar schildersbedrijf uit Ruinen. Hierbij staan heldere afspraken en een goed contact met de klant centraal. Wij hebben ons daarbij gespecialiseerd in zowel opdrachten voor particulieren als voor bedrijven. Wij verzorgen het binnenschilderwerk en het buitenschilderwerk van uw woning. Ook kunnen wij uw glas plaatsen, badkamer kitten en uw wanden afwerken, met bv. behang, glasvezel. Wij pakken elke opdracht professioneel aan en garanderen u uiter

02

Westerbeek Schildersbedrijf
Actief in Koekange
Tel: 0528-371591

 Zuidwolde
(+8km)

02

Extra informatie:
Een uniek familiebedrijf voor schilderwerk en verf “Wij zijn uw partner voor verf, schilderwerk, houtrenovatie en glaszetten. Laat u adviseren door onze medewerkers voor het beste resultaat. Meer dan 80 jaar ervaring ‘De verf zit in ons bloed’. Sinds de jaren ’30 van de vorige eeuw zit de familie Westerbeek in de verf. Door vakmanschap en jarenlange ervaring staan wij graag voor u klaar. Ook voor verftechnische adviezen, kleuradviezen en onderhoudsschema’s.

03

Glasservice Drenthe
Actief in Koekange
Tel: 06-10606010

 Meppel
(+9km)

03

04

Timmerman Glasservice VOF
Actief in Koekange
Tel: 0522-461059

 Staphorst
(+10km)

04

Extra informatie:
U kunt bij ons terecht voor het stralen van glas, glas in lood, graveren op glas etc. Ook leveren wij vele soorten enkel-, figuurglas en isolatieglas Ook het plaatsen hiervan is geen probleem voor ons. Gespecialiseerd in glas in lood van ontwerp tot eindproduct. Voor advies,restauratie,nieuw en inbouw in isolatieglas bent U hier op het juiste adres. Ook verrichten wij restauratiewerk van glas in lood ramen in kerken enz. Ook voor cadeau artikelen met een persoonlijke tint kunt u bij ons t

05

vd Belt Schilderwerken
Actief in Koekange
Tel: 0521-342628

 Havelte
(+11km)

05

06

Kouwen BV Schildersbedrijf
Actief in Koekange
Tel: 0529-481868

 Nieuwleusen
(+13km)

06

Bent u een glaszetter uit Koekange of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Koekange en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×