logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Kolham


Overzicht glaszetters Kolham

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glaswerk
A. Einsteinlaan 15, Kolham
Tel: 0598-394505

 Kolham
(+2km)

01

Extra informatie:
Of je nu een transparante vergaderruimte wenst in jouw kantoor, een schuifloket in je bedrijfshal, een douchedeur in je woning, of een spiegel precies op maat... GLASWERK denkt graag met je mee!

02

De Kostwinder Schilders Groep BV
Gebr. Wrightlaan 1, Kolham
Tel: 0598-394591

 Kolham
(+2km)

02

Extra informatie:
Over ons 59 jaar geleden is de Kostwinder Schilders Groep BV gestart als eenmansbedrijf die in de loop der jaren is uitgegroeid naar een allround onderhoudsbedrijf. Op diverse gebieden hebben wij ons gespecialiseerd, zo werken wij niet alleen met allround schilders en glaszetters maar ook met gecertificeerde houtherstellers, vloerenleggers en verfspuiters. Voor technisch- en kleuradvies kunt u terecht bij onze gediplomeerde medewerkers.

03

P & R Beglazingen
Actief in Kolham
Tel: 050-4040634

 Westerbroek
(+4km)

03

Extra informatie:
Bent u op zoek naar een glasschade hersteller? P&R Beglazingen is de glasspecialist van Groningen en Drenthe Glasspecialist met meer dan 30 jaar ervaring. P&R Beglazingen levert glas in de regio’s Groningen en Drenthe. Wij richten ons op de particuliere markt in zowel nieuwbouw als renovatie, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor voor spiegels, glazen deuren en douchewanden.

04

Glaszetbedrijf R.H. Jager
Actief in Kolham
Tel: 0598-392868

 Zuidbroek
(+9km)

04

Certificering / branche organisatie:
AF-erkend Erkend leerbedrijf

Extra informatie:
Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij R H Jager Glasservice aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf heeft zich in al die jaren bewezen als een betrouwbaar, vakbekwaam en service gericht bedrijf voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, of het nu gaat om het vakbekwaam restaureren van een monumentaal pand of het bijwerken van een verrot kozijn. Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunt u R.

05

Schildersbedrijf van Duinen
Actief in Kolham
Tel: 06-48405760

 Groningen
(+10km)

05

Extra informatie:
Van Duinen schilderwerken uit Groningen is een allround schildersbedrijf met 23 jaar ervaring in zowel binnen als buitenwerk. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik werk daarom ook alleen met professionele producten zoals; Sigma, Nelf en Wijzonol. De werkzaamheden van mij worden onder andere uitgevoerd voor: ...

06

Schildersbedrijf Jan Schrik
Actief in Kolham
Tel: 06 - 23944916

 Veendam
(+11km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Schildersbedrijf Jan Schrik Sinds 1985 zit het schilderen in het bloed. En dat zie je terug in onze projecten. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs staat op nummer 1 en daarom maakte Jan een bewuste keuze om zijn eigen bedrijf te beginnen. In maart 2008 is Schildersbedrijf Jan Schrik ontstaan. Elke schilderklus, groot of klein, Jan Schrik maakt uw woning en bedrijfspanden weer helemaal mooi.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Kolham of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kolham en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×