logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Kolham

Overzicht glaszetters Kolham

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Fiksvo schilderwerken
Actief in Kolham
Tel: 0598-852756

 Sappemeer
(+5km)

01

02

P & R Beglazingen
Actief in Kolham
Tel: 050-4040634

 Westerbroek
(+4km)

02

03

R H Jager Glasservice
Actief in Kolham
Tel: 0598-392868

 Sappemeer
(+3km)

03

Extra informatie:
Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij R H Jager Glasservice aan het juiste adres. Ons schildersbedrijf heeft zich in al die jaren bewezen als een betrouwbaar, vakbekwaam en service gericht bedrijf voor alle voorkomende schilderswerkzaamheden, of het nu gaat om het vakbekwaam restaureren van een monumentaal pand of het bijwerken van een verrot kozijn. Voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten, kunt u R.H. Jager benaderen. We werken al vele jaren met dezelfde kleine groep gemoti

04

Schilder en Glasservice Jaap Noordveld
Actief in Kolham
Tel: 0598-431103

 Zuidbroek
(+7km)

04

05

Glastechniek Groningen BV
Actief in Kolham
Tel: 06-53263497

 Groningen
(+9km)

05

Extra informatie:
Glastechniek Groningen BV is sinds 2000 actief als leverancier en installatiebedrijf van de meest complexe glastoepassingen. Glas is een uniek materiaal: het laat licht door en creëert comfort. Het is niet weg te denken uit de nieuwbouw en de renovatie. Beglazing voor spider gevels, lichtbeheersing en veiligheid, scheidingswanden, volledig glazen deuren en puien, wall cladding en luifels: dit alles vindt u bij Glastechniek Groningen B.V.

06

Glasservice Schilders De Vries
Actief in Kolham
Tel: (050) 5 492 492

 Groningen
(+10km)

06

Extra informatie:
Glasservice Schilders De Vries is gevestigd in groningen, assen en drachten en werkt voor aannemers, architecten, bedrijven, beheerders, beleggers, instellingen, overheden, particulieren, verenigingen van eigenaars en woningstichtingen. Glasservice Schilders De Vries is gespecialiseerd in het onderhouden, verbeteren en verfraaien van vastgoed. onze activiteiten omvatten onder andere schilderen, wandafwerking, beglazing, bouwkundig onderhoud en reinigen. natuurlijk voeren we niet al

Bent u een glaszetter uit Kolham of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Kolham en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×