logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zeeland > Koudekerke


Overzicht glaszetters Koudekerke

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Jaru glas
Tramstraat 22/A, Koudekerke
Tel: 06-51335352

 Koudekerke
(+1km)

01

Extra informatie:
Wat kunnen wij voor u betekenen? Jaruglas heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen van kozijnen, rolluiken, dakbedekking en vervangen van glas. Ook voor onderhoud en renovatie van uw dak of gevel bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 15 jaar vertrouwen veel klanten op de kwaliteit en het vakmanschap van onze vaklieden.

02

Walglas
Actief in Koudekerke
Tel: 0118-466878
Jaren werkzaam: 36 jaar
3
werknemers

 Vlissingen
(+3km)

02

Extra informatie:
Gerrit van der Wal is in 1989 begonnen met Glasservice Gerrit van der Wal VOF in Vlissingen. In 2002 is Johan daarbij gekomen. En tenslotte kwam in 2007 Rineke Jacobse-Visser het team versterken. De bedoeling van deze website is, dat u de nodige informatie verzamelt over uw wensen en u daarna met de juiste gegevens een offerte kunt aanvragen. Mocht u vragen hebben of op- of aanmerkingen hebben over de website, dan horen wij dit graag.

03

Glaszet & Montagebedrijf Jan Glas
Actief in Koudekerke
Tel: 06-55307817
Jaren werkzaam: 13 jaar
1
werknemer

 Vlissingen
(+5km)

03

Extra informatie:
Welkom bij Jan Glas! Uw partner voor totaaloplossingen in glas, kozijnen, dakrenovatie en zonwering. Wij bieden maatwerkoplossingen voor zowel particulier als bedrijf. Jan Glas is een betrouwbaar adres met ruim 25 jaar ervaring. Wij werken met veel enthousiasme en passie voor het werk. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij informeren u graag.

04

Glas en schilderwerken Manusama
Actief in Koudekerke
Jaren werkzaam: 10 jaar
1
werknemer

 Vlissingen
(+3km)

04

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Koudekerke of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Koudekerke en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×