logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Gelderland > Laren (GE)


Overzicht glaszetters Laren (GE)

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schilders- en afwerkingsbedrijf Hekkelman B.V.
Molenveld 14, Laren
Tel: 0573-401659
Jaren werkzaam: 24 jaar
1
werknemer

 Laren
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
Fosag Kenteq VCA AF erkend

Extra informatie:
Schilders- en afwerkingsbedrijf HEKKELMAN BV is een schilders- en afwerkingsbedrijf met bijna 45 jaar ervaring in het totale onderhoud van woningen, monumentale gebouwen, winkels, Vve's, bedrijven en instellingen. In 2007 hebben we een nieuw bedrijfspand betrokken,van waaruit onze vaste medewerkers op weg gaan naar onze opdrachtgevers om hun vakmanschap uit te oefenen. Ook voor het leveren en plaatsen van de vele soorten beglazing hebben wij de kennis in huis om u hierin te adviseren o.

02

Bennie Bieleman Schildersbedrijf
Actief in Laren (GE)
Tel: 0570-542660

 Bathmen
(+9km)

02

03

Gebr. Wissink Schildersbedrijf
Actief in Laren (GE)
Tel: 0548-361558
Jaren werkzaam: 69 jaar
9
werknemers

 Holten
(+10km)

03

Extra informatie:
Gebr Wissink Schildersbedrijf is een vertrouwd adres voor al uw onderhoud schilderwerk, nieuwbouw schilderwerk, beglazingen, glasherstel en interieur verzorging voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

04

Groothoff Schilderwerken
Actief in Laren (GE)
Tel: 0570-650717

 Deventer
(+12km)

04

05

Schildersbedrijf Henk Jansen
Actief in Laren (GE)
Tel: 0545 - 275568

 Borculo
(+14km)

05

Extra informatie:
Investeer in dubbelglas Heeft uw woning nog steeds enkel glas? Investeer dan nu in dubbel glas en bespaar op uw energierekening. Schilderbedrijf Henk Jansen plaatst en vervangt uw ramen. -Dubbelglas heeft een sterke isolerende werking -Uw huis beter is beschermd tegen wisselende weersomstandigheden.

06

Kleiboers Glasservice Deventer
Actief in Laren (GE)
Tel: 0570-610081
Jaren werkzaam: 28 jaar

 Deventer
(+15km)

06

Extra informatie:
Glas in Deventer Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van glas? Kleiboer’s Glasservice Deventer is uw vakkundige glaszetter. Ook in de omgeving van Deventer kunnen mensen bij ons terecht voor een glaszetter en gerelateerde klussen. Zo zijn wij er voor de levering, de installatie en de reparatie van allerlei soorten glas. Bent u op zoek naar een professionele glaszetter in Deventer of omgeving? Dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Laren (GE) of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Laren (GE) en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×