logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Groningen > Leek


Overzicht glaszetters Leek

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Afman Schilderwerken
Eiberkamp 8, Leek
Tel: 0594-516100
Jaren werkzaam: 13 jaar
5
werknemers

 Leek
(+4km)

01

Extra informatie:
Afman Schilderwerken: voor ál uw schilderwerk in Groningen, Drenthe en Friesland Afman Schilderwerken uit Leek in Groningen is een veelzijdige en vakkundige schilder. We onderhouden huizen en panden op alle mogelijke manieren. Daarbij kunt u kiezen uit veel verschillende stijlen en materialen. Over het algemeen zijn we actief in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Naast het schilderen van uw huis doen we ook aan glaszetten, wandbekleding en houtrotreparaties.

02

Ambiance schildersbedrijf
Van Panhuyslaan 2, Leek
Tel: 0594-518088

 Leek
(+1km)

02

Extra informatie:
Beglazing Bij Ambiance kunt u terecht voor allerlei soorten glas, zoals: -Isolatieglas (dubbelglas) -Hr+ en HR++ glas -Climaplus Eclaz One glas -Brandvertragend glas -Spiegels -Veiligheidsglas -Float glas (enkelglas) Ook helpen wij u graag verder, met het uitvoeren van ruitschade naar de verzekeraar.

03

Schildersbedrijf P. Wiltjer
Boveneind 29, Leek
Tel: 06-51326844

 Leek
(+1km)

03

04

Boonstra Glas en Schildersbedrijf
Actief in Leek
Tel: 06-22944122
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Niebert
(+4km)

04

Extra informatie:
Boonstra Glas en Schildersbedrijf voert schilderwerken uit, zowel binnenwerk als buitenwerk voor grote opdrachtgevers maar ook voor particuliere opdrachtgevers. Naast schilderwerk behoort ook het leveren en plaatsen van isolerende beglazing en het aanbrengen van diverse wandafwerkingen zoals behang, wandweefsel en spackwerk tot de mogelijkheden.

05

Glasservice van der Velde
Actief in Leek
Tel: 06-46062279
Jaren werkzaam: 22 jaar
1
werknemer

 Tolbert
(+2km)

05

Extra informatie:
Glasservice van der Velde Glasservice van der Velde werd opgericht in 2001 door John van der Velde en is gevestigd in Leek. Ons bedrijf bestaat uit de serviceverlening op het gebied van glas, maar ook op het gebied van schilderwerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van een gebroken ruit, het renoveren van oude beglazing of het aanbrengen van isolerend dubbel glas of het schilderen van uw woning; Glasservice van der Velde kan het allemaal voor u regelen.

06

Schildersbedrijf Wander
Actief in Leek
Tel: 0594-510099

 Tolbert
(+2km)

06

Extra informatie:
Glaszetten Naast de schilderwerkzaamheden kunt u ook voor al uw glaswerk bij Wanderschilders terecht. Door gebruik van de juiste hulpmaterialen zijn we in staat grote ramen eenvoudig en vakkundig te plaatsen en het eventuele schilderwerk te herstellen.


Glaszetters Leek

Als u glas wilt laten plaatsen in Leek, kunt u contact opnemen met een lokale glaszetter of een glasbedrijf in de regio. Zij hebben de expertise en ervaring om u te helpen met het kiezen en installeren van het juiste glas voor uw specifieke behoeften.

Om een glaszetter in Leek te vinden, kunt u verschillende wegen bewandelen. U kunt online zoeken naar glaszetters in Leek via directories of zoekmachines. Daarnaast kunt u ook aanbevelingen vragen aan vrienden, buren of collega's die eerder glaswerk hebben laten plaatsen. Het is altijd verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u prijzen en diensten kunt vergelijken voordat u een definitieve beslissing neemt.

Wanneer u een glaszetter heeft gevonden, kunt u contact met hen opnemen om een afspraak te maken voor een inspectie van uw ramen en om uw wensen te bespreken. Op basis van deze inspectie zal de glaszetter u een prijsopgave kunnen geven en een planning kunnen maken voor de installatie van het glas.

TIPTip: Het is belangrijk om te informeren naar de garantievoorwaarden en eventuele onderhoudsinstructies voor het geplaatste glas. Zorg ervoor dat u een professionele en betrouwbare glaszetter kiest om ervoor te zorgen dat het glas op de juiste manier wordt geplaatst en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Leek of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leek en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×