logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Leiden

Overzicht glaszetters Leiden

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van glaszetters in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast. De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de glaszetters. U ontvangt eenmalig een email.
 
 
Glaszetter
Plaats
01

Schildersbedrijf Labrujere BV
Rooseveltstraat 18K, Leiden
Tel: 071-5313269

 Leiden
(+2km)

01

Extra informatie:
Schildersbedrijf Labrujere in Leiden doet veel schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers, waarvan veel van de opdrachten middels een meerjarig onderhoudssysteem worden uitgevoerd. Behalve in binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in glaswerk en wandafwerking. Door het geven van de juiste adviezen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zorgen wij dat u als klant tevreden zult zijn over onze werkzaamheden. Doordat Schildersbedrijf Labrujère BV een relatief klein

02

Glastoepassingen Vidre
Volmolengracht 4, Leiden
Tel: 071-5218055

 Leiden
(+1km)

02

Extra informatie:
Vidre levert al meer dan 20 jaar gehard glas en gelaagd glas vanuit de werkplaats in Leiden. Onze mensen beschikken dan ook over veel kennis van glas en alle mogelijke toepassingen. Voor douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats kunnen wij alle specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals motiefstralen, graveren, zandstralen en verlijmen.

03

Glasberg Glashandel
Lage Rijndijk 5/A, Leiden
Tel: 071-5224669

 Leiden
(+2km)

03

04

Glas Service Schonenberg
Actief in Leiden
Tel: 071-4077316

 Katwijk
(+6km)

04

Extra informatie:
Kwaliteit maakt onderscheid... U kunt natuurlijk zelf uw deuren schilderen. In eerste instantie lijkt daar misschien niet veel vakkennis voor nodig. Verf is toch verf..? Maar houdt u bij de keuze van de verfsoort ook rekening met de werking van het hout? U wilt toch niet dat een hoogwaardige, harde verflaag na een tijd barst en loslaat omdat het onderliggende hout door vochtopname teveel uitzet? Om zulke problemen te voorkomen kan de hulp van schildersbedrijf D. Schonenberg worden ingeroep

05

Remmerswaal Th Aannemingsbedrijf
Actief in Leiden
Tel: 070-5176323

 Wassenaar
(+5km)

05

Extra informatie:
Bouwbedrijf Th. Remmerswaal beschikt over vakkennis en professionele middelen om uw woning te vergroten, verbouwen of opnieuw in te delen. Daarnaast verzorgt het Wassenaarse aannemersbedrijf de realisatie van nieuwe bijgebouwen, zoals een garage, poolhouse met zwembad of kelderruimte onder uw bestaande woning.

06

De Best BV Schildersbedrijf
Actief in Leiden
Tel: 071-4032220

 Katwijk
(+7km)

06

07

Durieux Schilders BV
Actief in Leiden
Tel: 071-4029628

 Katwijk
(+7km)

07

Extra informatie:
Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbare partner in onderhoud voor wat betreft u schilder- en glaswerk? Dan bent u hier op het juiste adres. Op onze website kunt u informatie vinden over: • Particulier schilderwerk • Informatie over schilderwerk t.b.v. Verening van Eigenaren • Nieuwbouw • Glasservice • Restauratie • en onze Verf & Behangspeciaalzaak. Mocht u vragen hebben? Neem gerust contact met ons op.

08

Hans vd Plas Glasservice & Schilderwerken
Actief in Leiden
Tel: 071-4021900

 Katwijk
(+6km)

08

Extra informatie:
ALL-ROUND SCHILDERSBEDRIJF Wij verzorgen alle schilderwerkzaamheden: burgerwerk d.w.z. particulier onderhoud, onderhoud voor verenigingen van eigenaren, winkelpanden, enz. Daarnaast opereert Schildersbedrijf Hans van der Plas ook in de nieuwbouw, renovatie en utiliteitbouw. Wij werken met veilig klimgereedschap en hebben professioneel materiaal. Alle schilderwerkzaamheden Schildersbedrijf Hans van der Plas is gevestigd in Katwijk en staat voor een allround schildersbedrijf met twintig

Bent u een glaszetter uit Leiden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leiden en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×