logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Leiden


Overzicht glaszetters Leiden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Hugo Zandvliet Schilderwerken BV
Kenauweg 26, Leiden
Tel: 070-5143214
Jaren werkzaam: 21 jaar
11
werknemers

 Leiden
(+4km)

01

Extra informatie:
Erkend schilder, behanger en glaszetter. Hugo Zandvliet Schilderwerken BV is erkend schilder, behanger en glaszetter. Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt.

02

Schildersbedrijf Labrujere BV
Rooseveltstraat 18K, Leiden
Tel: 071 531 20 71
Jaren werkzaam: 32 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+2km)

02

Certificering / branche organisatie:
VCA Erkend leerbedrijf Huisschilderplan van Sikkens

Extra informatie:
Schildersbedrijf Labrujere in Leiden doet veel schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers, waarvan veel van de opdrachten middels een meerjarig onderhoudssysteem worden uitgevoerd. Behalve in binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in glaswerk en wandafwerking. Door het geven van de juiste adviezen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zorgen wij dat u als klant tevreden zult zijn over onze werkzaamheden.

03

Vidre glastoepassingen
Volmolengracht 4, Leiden
Tel: 071-5218055
Jaren werkzaam: 10 jaar
2
werknemers

 Leiden
(+1km)

03

Extra informatie:
Vidre levert al meer dan 20 jaar gehard glas en gelaagd glas vanuit de werkplaats in Leiden. Onze mensen beschikken dan ook over veel kennis van glas en alle mogelijke toepassingen. Voor douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats kunnen wij alle specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals motiefstralen, graveren, zandstralen en verlijmen.

04

A. van der Kwast glashandel
Admiraal Helfrichweg 1, Leiden
Tel: 071-5224399
Jaren werkzaam: 40 jaar

 Leiden
(+2km)

04

Extra informatie:
Voeren van beheer over andere ondernemingen exploiteren van onroerende zaken, beheren en beleggen van vermogen

05

Glas- en Schilderwerken van Muiden Leiden BV
Flevoweg 4, Leiden
Tel: 071 522 3439
Jaren werkzaam: >100 jaar
3
werknemers

 Leiden
(+2km)

05

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken van Muiden uit Leiden biedt al sinds 1902 vertrouwd vakmanschap op maat. Een modern bedrijf met liefde voor het ambacht en dat ziet u terug in ons werk. Of het nu gaat om glas- of schilderwerk. Van Muiden werkt voor particulieren, het bedrijfsleven en tal van andere opdrachtgevers, waaronder beleggings- en beheermaatschappijen, Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen, de universiteit en zorginstellingen.

06

Van Veen Schilder en Glaswerk B.V.
Amphoraweg 16, Leiden
Tel: 071-2070016
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+2km)

06

Extra informatie:
Waarom Van Veen Schilders? Door de jarenlange ervaring en opgedane kennis is Van Veen Schilders in staat uitvoering te geven aan uw specifieke ideeën. Van Veen Schilders gaat met zorgvuldigheid en precisie te werk en zal met het vakkundige onderhoud van uw buitenschilderwerk de levensduur van uw woning bevorderen.

07

Baart BV Vastgoed onderhoud
Hoge Rijndijk 278A, Leiden
Tel: 071-5234111

 Leiden
(+3km)

07

Extra informatie:
Glaszetten Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas, ook in speciale uitvoeringen. -Gladstucwerk plafond en wanden -Spachtelputz -Enkelglas -Isolatieglas (dubbelglas) -HR++ glas -Decoratie glas -Veiligheidsglas -Brandwerend glas -Zonwerend glas -Spiegels Ook bestaat er de mogelijkheid tot het leveren/plaatsen van isolatieglas met roeden tussen het glas en het plaatsen van ventilatieroosters.

08

Klinkbouw schilderwerken
Kanaalpark 157, Leiden
Tel: 071-3020090

 Leiden
(+2km)

08

Extra informatie:
Vraag hier online een offerte aan voor het plaatsen van isolatieglas! Wilt u ook een lagere energierekening door plaatsing van isolatieglas of dubbelglas? Met een slecht geïsoleerde woning stookt u voor de buitenlucht. Door plaatsing van HR++ isolatieglas bespaart u al snel honderden euro's per jaar. Door uw woning te isoleren, wordt de warmte beter vastgehouden in huis. Plaatsing van HR++ isolatieglas bespaart u op de gasrekening, omdat u veel minder gas verbruikt.


Glaszetters Leiden

Als je glas wilt laten vervangen in Leiden, zijn er verschillende opties die je kunt overwegen. Hier zijn een paar suggesties:

Glasbedrijven: Er zijn verschillende glasbedrijven in Leiden die gespecialiseerd zijn in het vervangen van glas in zowel woningen als bedrijven. Je kunt contact opnemen met bedrijven zoals Glashandel Leiden of Glaszetter Leiden om te informeren naar hun diensten en prijzen. Ze kunnen je adviseren over het meest geschikte type glas en zorgen voor een professionele vervanging.

Lokale vakmensen en glaszetters: Je kunt ook lokale vakmensen en glaszetters in Leiden benaderen. Deze professionals hebben ervaring met het plaatsen en vervangen van glas en kunnen je helpen met de benodigde glasinstallatie. Het is raadzaam om referenties en recensies te controleren om ervoor te zorgen dat je met een betrouwbare vakman samenwerkt.

Bouwmarkten en doe-het-zelfzaken: Sommige bouwmarkten en doe-het-zelfzaken in Leiden bieden ook glasgerelateerde diensten of hebben de benodigde materialen beschikbaar voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt bijvoorbeeld contact opnemen met Praxis, Gamma of Karwei in Leiden om te informeren naar hun glasproducten en mogelijkheden voor installatie.

TIPTip: Bij het kiezen van een glasvervangingsdienst is het belangrijk om te weten welk type glas je wilt laten plaatsen, zoals enkel glas, dubbel glas, of speciaal glas. Zorg ervoor dat je prijzen, diensten en garanties vergelijkt voordat je een beslissing neemt.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Leiden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leiden en omgeving staan momenteel 8 glaszetters vermeld.


×