logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Leiderdorp


Overzicht glaszetters Leiderdorp

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Dullaart glas Leiden B.V.
Kabelbaan 1, Leiderdorp
Tel: 071-5896882

 Leiderdorp
(+1km)

01

Extra informatie:
Dullaart Glas Flexibele, snelle levering van glasproducten over dullaart glasFamiliebedrijf Dullaart Glas (sinds 1927) heeft zijn sporen verdiend als glasgroothandel. De glasslijperij van weleer is anno nu een betrouwbare glasgroothandel en glasproducent die staat voor flexibele, snelle levering van traditionele en innovatieve glasproducten.

02

Schildersbedrijf Labrujere BV
Actief in Leiderdorp
Tel: 071 531 20 71

 Leiden
(+4km)

02

Certificering / branche organisatie:
VCA Erkend leerbedrijf Huisschilderplan van Sikkens

Extra informatie:
Schildersbedrijf Labrujere in Leiden doet veel schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers, waarvan veel van de opdrachten middels een meerjarig onderhoudssysteem worden uitgevoerd. Behalve in binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in glaswerk en wandafwerking. Door het geven van de juiste adviezen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zorgen wij dat u als klant tevreden zult zijn over onze werkzaamheden.

03

Vidre glastoepassingen
Actief in Leiderdorp
Tel: 071-5218055

 Leiden
(+3km)

03

Extra informatie:
Vidre levert al meer dan 20 jaar gehard glas en gelaagd glas vanuit de werkplaats in Leiden. Onze mensen beschikken dan ook over veel kennis van glas en alle mogelijke toepassingen. Voor douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats kunnen wij alle specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals motiefstralen, graveren, zandstralen en verlijmen.

04

A. van der Kwast glashandel
Actief in Leiderdorp
Tel: 071-5224399

 Leiden
(+2km)

04

05

Glas- en Schilderwerken van Muiden Leiden BV
Actief in Leiderdorp
Tel: 071 522 3439

 Leiden
(+3km)

05

Extra informatie:
Glas- en Schilderwerken van Muiden uit Leiden biedt al sinds 1902 vertrouwd vakmanschap op maat. Een modern bedrijf met liefde voor het ambacht en dat ziet u terug in ons werk. Of het nu gaat om glas- of schilderwerk. Van Muiden werkt voor particulieren, het bedrijfsleven en tal van andere opdrachtgevers, waaronder beleggings- en beheermaatschappijen, Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen, de universiteit en zorginstellingen.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Leiderdorp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leiderdorp en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×