logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Zuid-Holland > Leiderdorp


Overzicht glaszetters Leiderdorp

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Dullaart glas Leiden B.V.
Kabelbaan 1, Leiderdorp
Tel: 071-5896882
Jaren werkzaam: 96 jaar
11
werknemers

 Leiderdorp
(+1km)

01

Extra informatie:
Dullaart Glas Flexibele, snelle levering van glasproducten over dullaart glasFamiliebedrijf Dullaart Glas (sinds 1927) heeft zijn sporen verdiend als glasgroothandel. De glasslijperij van weleer is anno nu een betrouwbare glasgroothandel en glasproducent die staat voor flexibele, snelle levering van traditionele en innovatieve glasproducten.

02

Schildersbedrijf Labrujere BV
Actief in Leiderdorp
Tel: 071 531 20 71
Jaren werkzaam: 32 jaar
1
werknemer

 Leiden
(+4km)

02

Certificering / branche organisatie:
VCA Erkend leerbedrijf Huisschilderplan van Sikkens

Extra informatie:
Schildersbedrijf Labrujere in Leiden doet veel schilderwerk voor particuliere opdrachtgevers, waarvan veel van de opdrachten middels een meerjarig onderhoudssysteem worden uitgevoerd. Behalve in binnen- en buitenschilderwerk zijn wij gespecialiseerd in glaswerk en wandafwerking. Door het geven van de juiste adviezen en het gebruik van kwaliteitsmaterialen, zorgen wij dat u als klant tevreden zult zijn over onze werkzaamheden.

03

Vidre glastoepassingen
Actief in Leiderdorp
Tel: 071-5218055
Jaren werkzaam: 10 jaar
2
werknemers

 Leiden
(+3km)

03

Extra informatie:
Vidre levert al meer dan 20 jaar gehard glas en gelaagd glas vanuit de werkplaats in Leiden. Onze mensen beschikken dan ook over veel kennis van glas en alle mogelijke toepassingen. Voor douchecabines, glasdeuren, achterwanden, spiegels en tafels bent u bij ons aan het juiste adres. In onze werkplaats kunnen wij alle specialistische werkzaamheden uitvoeren, zoals motiefstralen, graveren, zandstralen en verlijmen.

04

A. van der Kwast glashandel
Actief in Leiderdorp
Tel: 071-5224399
Jaren werkzaam: 40 jaar

 Leiden
(+2km)

04

Extra informatie:
Voeren van beheer over andere ondernemingen exploiteren van onroerende zaken, beheren en beleggen van vermogen


Glaszetters Leiderdorp

Als je op zoek bent naar het vervangen van glas in Leiderdorp, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn een paar stappen die je kunt volgen:

Zoek naar glasbedrijven in Leiderdorp: Je kunt online zoeken naar glasbedrijven of glaszetters in Leiderdorp. Daarnaast kun je ook vragen aan vrienden, familie of buren of zij aanbevelingen hebben.

Neem contact op met verschillende glasbedrijven: Bel of stuur e-mails naar de glasbedrijven om informatie te verzamelen over hun diensten, prijzen en beschikbaarheid. Je kunt ook vragen of ze referenties hebben van eerdere klanten.

Vraag om een offerte: Nadat je contact hebt opgenomen met verschillende glasbedrijven, vraag je om een gedetailleerde offerte voor het vervangen van het glas. Zorg ervoor dat de offerte alle kosten omvat, inclusief materiaal, arbeid en eventuele bijkomende kosten.

Vergelijk de offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, garantie en de reputatie van het bedrijf. Kies een bedrijf dat betrouwbaar is, goede referenties heeft en redelijke prijzen hanteert.

Maak een afspraak: Zodra je een keuze hebt gemaakt, neem je contact op met het gekozen glasbedrijf om een afspraak te maken voor het vervangen van het glas. Bespreek eventuele specifieke vereisten of details die je hebt.

Controleer de garantie: Vraag het glasbedrijf naar de garantievoorwaarden voor het geleverde glas en de uitgevoerde werkzaamheden. Het is belangrijk om te weten welke garantieperiode van toepassing is en wat er gedekt wordt.

Zorg ervoor dat je altijd een professioneel glasbedrijf inschakelt om het glas te laten vervangen. Ze hebben de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om het werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Leiderdorp of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leiderdorp en omgeving staan momenteel 4 glaszetters vermeld.


×