logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Flevoland > Lelystad


Overzicht glaszetters Lelystad

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Compleet
Noordersluisweg 28, Lelystad
Tel: 0320-219772
Jaren werkzaam: 18 jaar
3
werknemers

 Lelystad
(+3km)

01

Extra informatie:
Glas Compleet: uw complete glashandel in Flevoland en ‘t Gooi Onze glasmonteurs staan bij noodgevallen overdag altijd binnen dertig minuten bij u op de stoep wanneer u glasschade geconstateerd heeft. Maar wat als er ’s avonds, ’s nachts of in het weekend glasschade optreedt? Natuurlijk belt u ook dan met Glas Compleet. Onze 24-uurs service zorgt er namelijk voor dat elk soort glasschade op elk moment van de dag hersteld wordt, zoals u van ons gewend bent.

02

Glashandel Glason
Jol 1113, Lelystad
Tel: 0320-232400
Jaren werkzaam: 32 jaar
8
werknemers

 Lelystad
(+2km)

02

Extra informatie:
Glashandel Glason in Lelystad is al 30 jaar een begrip in Lelystad en omstreken. Wij leveren alle soorten glas en zijn gespecialiseerd in hard glazen deuren en wanden, wat u vraagt kunnen wij leveren. Bent u op zoek naar iets speciaals? U maak dan een afspraak en wij komen bij u langs. Isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd bestaat minimaal uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar, luchtdicht met elkaar zijn verbonden, zodat een isolerende spouw ontstaat.

03

Perfect Glas
Karveel 53 37, Lelystad
Tel: 06 8412 4437
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Lelystad
(+3km)

03

Extra informatie:
Perfect Glas, dat zijn wij Na jarenlang kennis en ervaring te hebben opgedaan bij verschillende glasbedrijven, vond Onur Sen het tijd voor de volgende, logische stap: het oprichten van een eigen glasbedrijf. Gedreven door de ambitie om de beste kwaliteit van begin tot eind van een klus te leveren, richtte hij Perfect Glas op. Waarom kiezen voor Perfect Glas? Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en vinden heldere communicatie het belangrijkst.

04

Glashandel GDF
Verlaatweg 50H, Lelystad
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Lelystad
(+3km)

04

Extra informatie:
Bedankt voor uw bezoek! Glashandel GDF is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Wij vervangen uw ruiten op vakkundige wijze, tenslotte willen wij tevreden klanten zien! Isolatieglas wordt specifiek op maat gemaakt in de fabriek. Zodra wij uw ruit(en) hebben opgemeten en een offerte aan u hebben uitgebracht, en u uw goedkeuring aan ons kenbaar heeft gemaakt, wordt het glas besteld.

05

Lansink bv Lelystad
Pascallaan 17, Lelystad
Tel: 0320-227523

 Lelystad
(+5km)

05

Extra informatie:
Glas-en schilderwerk Schilderwerk als professie! De schilders van Lansink werken met veilige klimmaterialen, gekeurd handgereedschap, nette bedrijfskleding en hoogwaardige verfproducten. Glas & schilderwerken Professioneel nieuwbouw woningen Lansink heeft nagenoeg landelijke dekking en beheerst het woningbouwproces op een professionele wijze: van een duidelijke offerte tot en met de eindoplevering.


Glaszetters Lelystad

Als je glas wilt laten vervangen in Lelystad, kun je de volgende stappen volgen:

Identificeer het type glas: Bepaal welk type glas je wilt vervangen. Is het enkel glas, dubbel glas, HR++ glas of een ander specifiek type? Dit helpt bij het zoeken naar de juiste glaszetter.

Zoek naar glaszetters in Lelystad: Gebruik online zoekmachines, lokale bedrijvengidsen of vraag aanbevelingen van mensen in je omgeving om glaszetters in Lelystad te vinden. Let op hun ervaring, klantbeoordelingen en eventuele specialisaties in het type glas dat je wilt vervangen.

Vraag offertes aan: Neem contact op met verschillende glaszetters en vraag offertes aan voor het vervangen van het glas. Geef de specifieke afmetingen, het type glas en eventuele andere vereisten door, zodat de glaszetters een accurate offerte kunnen opstellen.

Vergelijk offertes: Vergelijk de ontvangen offertes op basis van prijs, kwaliteit van het glas, diensten en garanties die ze bieden. Zorg ervoor dat je alle details begrijpt en eventuele vragen stelt voordat je een beslissing neemt.

Kies een glaszetter: Selecteer de glaszetter die het beste aan je behoeften voldoet. Neem contact met hen op om verdere details te bespreken, zoals planning, betalingsvoorwaarden en andere specifieke vereisten.

Bereid de ruimte voor: Zorg ervoor dat de ruimte rondom het glas vrij is van obstakels en meubels. Dit vergemakkelijkt het werk van de glaszetter en minimaliseert het risico op schade aan je eigendommen.

Laat het glas vervangen: Op de afgesproken datum en tijd zal de glaszetter naar je locatie in Lelystad komen om het glas te vervangen. Zorg ervoor dat je aanwezig bent of iemand anders regelt die toegang kan geven tot de ruimte waarin het glas vervangen moet worden.

Betaling en garantie: Na de installatie zal de glaszetter je informeren over de betalingsprocedure. Zorg ervoor dat je alle betalingen volgens afspraak verricht. Vraag ook naar de garantie op het vervangen glas, zodat je bij eventuele problemen op de hoogte bent van de dekking.

Zorg ervoor dat je een ervaren en betrouwbare glaszetter kiest om ervoor te zorgen dat het glas correct wordt vervangen. Neem de tijd om verschillende opties te verkennen en kies een glaszetter die past bij jouw specifieke behoeften.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lelystad of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lelystad en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×