logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Lelystad


Overzicht glaszetters Lelystad

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glas Compleet
Noordersluisweg 28, Lelystad
Tel: 0320-219772

 Lelystad
(+3km)

01

Extra informatie:
Glas Compleet: uw complete glashandel in Flevoland en ‘t Gooi Onze glasmonteurs staan bij noodgevallen overdag altijd binnen dertig minuten bij u op de stoep wanneer u glasschade geconstateerd heeft. Maar wat als er ’s avonds, ’s nachts of in het weekend glasschade optreedt? Natuurlijk belt u ook dan met Glas Compleet. Onze 24-uurs service zorgt er namelijk voor dat elk soort glasschade op elk moment van de dag hersteld wordt, zoals u van ons gewend bent.

02

Glashandel Glason
Jol 1113, Lelystad
Tel: 0320-232400

 Lelystad
(+2km)

02

Extra informatie:
Glashandel Glason in Lelystad is al 30 jaar een begrip in Lelystad en omstreken. Wij leveren alle soorten glas en zijn gespecialiseerd in hard glazen deuren en wanden, wat u vraagt kunnen wij leveren. Bent u op zoek naar iets speciaals? U maak dan een afspraak en wij komen bij u langs. Isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd bestaat minimaal uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar, luchtdicht met elkaar zijn verbonden, zodat een isolerende spouw ontstaat.

03

Perfect Glas
Karveel 53 37, Lelystad
Tel: 06 8412 4437

 Lelystad
(+3km)

03

Extra informatie:
Perfect Glas, dat zijn wij Na jarenlang kennis en ervaring te hebben opgedaan bij verschillende glasbedrijven, vond Onur Sen het tijd voor de volgende, logische stap: het oprichten van een eigen glasbedrijf. Gedreven door de ambitie om de beste kwaliteit van begin tot eind van een klus te leveren, richtte hij Perfect Glas op. Waarom kiezen voor Perfect Glas? Wij kiezen altijd voor een persoonlijke aanpak en vinden heldere communicatie het belangrijkst.

04

Glashandel GDF
Verlaatweg 50H, Lelystad

 Lelystad
(+3km)

04

Extra informatie:
Bedankt voor uw bezoek! Glashandel GDF is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Wij vervangen uw ruiten op vakkundige wijze, tenslotte willen wij tevreden klanten zien! Isolatieglas wordt specifiek op maat gemaakt in de fabriek. Zodra wij uw ruit(en) hebben opgemeten en een offerte aan u hebben uitgebracht, en u uw goedkeuring aan ons kenbaar heeft gemaakt, wordt het glas besteld.

05

Geerts Glas
Actief in Lelystad
Tel: 06 11 30 80 05

 Dronten
(+16km)

05

Extra informatie:
Geerts Glas Uw ervaren glaszetter in Dronten en omstreken Uw ervaren glaszetter in Dronten is Geerts Glas. Wij hebben ons gespecialiseerd in het zetten van diverse soorten glas en het toepassen van alle toebehoren, die bij het glaszetten nodig zijn. Wij werken voor zowel particuliere klanten als bedrijfsmatige toepassingen. Ook instellingen kunnen een beroep doen op onze expertise. Dankzij een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij u een concurrerend tarief bieden.

06

Glashandel Zeewolde
Actief in Lelystad
Tel: 06-83671714

 Zeewolde
(+18km)

06

Extra informatie:
Welkom bij Glashandel Zeewolde. Bij glashandel Zeewolde kunt u terecht voor vele toepassingen op het gebied van glas voor zowel nieuwbouw, renovatie en reparatie. Wij kunnen u onder andere leveren: -Enkel glas / floatglas -Dubbel glas -HR, HR+, HR++ -Gehard of veiligheidsglas -Gelaagd glas -Motiefglas -Melkglas Ook kunnen wij u van dienst zijn met: -Getint glas -Facet geslepen glas -Spiegels Glaszetten Glashandel Zeewolde kan alle glassoorten en maten zetten.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lelystad of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lelystad en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×