logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Leusden


Overzicht glaszetters Leusden

 
 
Glaszetter
Plaats
01

Glasservice Jan van de Pijpekamp
Koningin Julianalaan 11, Leusden
Tel: 06-20624651

 Leusden
(+3km)

01

Extra informatie:
Jan van de Pijpekamp - Glasservice - Leusden Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, dit in combinatie met een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Wanneer Jan van de Pijpekamp het glaswerk in uw huis of bij uw bedrijf verzorgt gebeurt dit met de grootst mogelijke zorg en bent u verzekerd van een prima resultaat. U krijgt deskundig advies, de mogelijkheden worden uitvoerig met u besproken, waarna u vervolgens een gedetailleerde offerte zult ontvangen.

02

Proglass BV
Actief in Leusden
Tel: 033-4562297

 Amersfoort
(+5km)

02

Extra informatie:
ProGlass: Erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken Wij zijn ProGlass, een erkend glaszetter voor Amersfoort en omstreken. Wij hebben ruime ervaring met alle soorten beglazingswerkzaamheden voor zowel particulieren, woningstichtingen en instellingen. Direct glasschade melden? Bel 033 - 456 22 97. Als u buiten de reguliere werktijden glasschade heeft kunt u gebruik maken van de 24- uurservice van Proglass.

03

Glasservice Blokker
Actief in Leusden
Tel: 06 19 35 89 39

 Amersfoort
(+4km)

03

Extra informatie:
Over Glasservice Blokker Glasservice Blokker is al jaren gespecialiseerd in het zetten van glas, met name in monumentale panden. Wij helpen u graag met uw vraagstuk, en bieden altijd een passende oplossing op maat. Wij zijn gevestigd in Amersfoort, Midden Nederland, maar voeren specialistisch werk uit door heel Nederland. Schroom niet om vrijblijvend een offerte op te vragen via de website. Wij zullen u zo spoedig als mogelijk van een prijsopgave voorzien.

04

AvD-Glas
Actief in Leusden
Tel: 06-52472812

 Amersfoort
(+3km)

04

Extra informatie:
AvD-Glas is een glas in lood bedrijf in Amersfoort en ontwerpt, produceert, isoleert en monteert glas in lood in heel Nederland. AvD-Glas levert m.n. glas-in-lood in de regio Amersfoort en Utrecht, Zeist, Leusden, Woudenberg en de Utrechtse heuvelrug, Hilversum en het Gooi, Amsterdam, Apeldoorn en op de Veluwe. AvD-Glas verzorgt reparatie / herstel van glas in lood op locatie en restauratie / overloden van glas-in-lood in onze werkplaats.

05

Schildersbedrijf Palsgraaf
Actief in Leusden
Tel: 06-53406322

 Amersfoort
(+4km)

05

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Leusden of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Leusden en omgeving staan momenteel 5 glaszetters vermeld.


×