logo
glaszetter achtergrond
Zoek glaszetter in plaats Straal
Zoek glaszetter in+
Home > Noord-Brabant > Lieshout


Overzicht glaszetters Lieshout

 
 
Glaszetter
Plaats
01

AZ Glas Rolluiken Zonwering
Vogelenzang 23, Lieshout
Tel: 06-22370807
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Lieshout
(+1km)

01

Extra informatie:
Wij zijn een bedrijf opgericht in 1992. Wij plaatsen beglazingen voor diverse Schildersbedrijven, Glaszetbedrijven en Particulieren. Dit alles met NPR en NEN normen. Ook voor grote projecten zijn wij beschikbaar waarmee we dan ook een jarenlange ervaring hebben. Ruiten van grote afmetingen die geplaatst worden met kraan zijn voor ons geen probleem. Maar ook kleine projecten van 1 ruitje tot een heel woonhuis is mogelijk.

02

Glasbedrijf Smits
Actief in Lieshout
Tel: 040-2835619
Jaren werkzaam: 19 jaar
4
werknemers

 Nuenen
(+5km)

02

Extra informatie:
De service die u verwacht, daar staat Smits voor… Glasbedrijf Smits Isorama bestaat al vanaf 1976. Het team heeft een brok ervaring als het gaat om glas en glaszetten. Het maken van een altijd vrijblijvende afspraak geeft u meteen een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn. Tevens de transparantie van prijs en kwaliteit. Persoonlijk en gedreven kunnen wij u van dienst zijn. Acuraat en volgens de huidige normen gaan wij dan voor u aan de slag.

03

Glascentrale Isorama
Actief in Lieshout
Tel: 040-2835619
Jaren werkzaam: 19 jaar
2
werknemers

 Nuenen
(+5km)

03

Extra informatie:
De service die u verwacht, daar staan wij voor! Glascentrale Isorama bestaat al vanaf 1976. Het team uit Nuenen heeft een brok ervaring als het gaat om glas en glaszetten. Het maken van een altijd vrijblijvende afspraak geeft u meteen een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn. Accuraat en volgens de huidige normen gaan wij dan voor u aan de slag. Wij voorzien u van glas op een breed platform.

04

Dusol Vastgoedonderhoud BV
Actief in Lieshout
Tel: 0492-543444

 Helmond
(+5km)

04

Extra informatie:
Deskundig glaszetten Door samen te werken met innovatieve glasfabrikanten leveren wij een groot aantal glasproducten voor zowel binnen als buiten. Er is warmtewerend, geluidswerend, gehard, isolerend, en zelfs verwarmbaar glas, allen volgens wettelijke voorschriften en normen. Wij geven deskundig advies over het gebruik van de juiste glassoort. Natuurlijk adviseren wij ook over het aanbrengen van ventilatievoorzieningen.

05

Driessen Glas BV
Actief in Lieshout
Tel: 0492-553388
Jaren werkzaam: 89 jaar
15
werknemers

 Helmond
(+6km)

05

Extra informatie:
De basis Geert Driessen Glas Zichtbare Kwaliteit in Maatwerk. Ruim 15 jaar ervaring in de glasbranche De kennis Mogelijkheden en oplossingen binnen de nu geldende veiligheidsvoorschriften De producten Exclusieve glasproducten uit kwalitatief hoogwaardig materiaal zoals -GLAZEN DEUREN EN PUIEN -GLAZEN DOUCHEDEUREN EN CABINES ...

06

V.d. Akker - Glaszetters & glashandel
Actief in Lieshout
Tel: 0492 - 536 432

 Helmond
(+7km)

06

Extra informatie:
Na jaren in een dienstverband gewerkt te hebben is de heer Piet van den Akker in juni 1981 gestart met zijn eigen bedrijf onder de naam Vd Akker’s Glas- en Schilderwerken. Het bedrijf was gevestigd aan de Steenweg 58 te Helmond in een van de "Rust Roest” huizen. De opslag van de verfmaterialen vond plaats in de berging achter het huis en voor de glasopslag werd een loods gehuurd aan de Schoolstraat te Helmond.

Plaatsen in de buurt
Selecteer provincie
Snel kiezen

Bent u een glaszetter uit Lieshout of elders en wilt u uw activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Lieshout en omgeving staan momenteel 6 glaszetters vermeld.


×